140

65

преди 4 години

Абе хайде стига с тия глупости.Бил облечен с това ,пък утре с друго.Пък после изборите.Ти май няма с кого да си говориш и пишеш ли пишеш,а друг пък от семейството му се интересува.Когато цяла седмица призовава да има доброволци,,а нямаше никой?По-късно се явиха.Не ги праща щото знае колко е страшно.Затово го Слушайте.

139

Анонимен

преди 4 години

А на мен много ми харесват всевъзможните различни модели униформи , които генералът сменя всеки ден за пресконференциите. Мечтая си да го видя като герой в един наш популярен телевизионен сериал в бяла престилка, хирургически костюм син, зелен жълт, лекарски костюмчета, маски и кърпи за глава в различен цвят... А когато дойдат нови избори за президент?!... Ех, мечти...

138

Анонимен

преди 4 години

Стадото и тълпата винаги се впечатляват от силните на деня,от този,който без да се съобразява с мнението им налага своето.Такива хора стават лидери и водачи.Такива са и двамата генерали,които участват в ръководенето на държавата ни: ген.Румен Радев и ген.Мутафчийски.Такива хора трябват на България,за да вкарат стадото от безпросветни,неграмотни и обичащи да си правят каквото си поискат разглезени кифльорци и кифльовци.Бостана с тикви трябва да се изрине и всички корени и коренища-унищожени!!!

137

9

преди 4 години

Да се въведе правилото на ротацията !

136

Един

преди 4 години

Прякорът на Мутафчийски във ВМА е Плазмодият - нагоре лази, надолу гази. Подъл, злобен и дребнав човечец, който се държи като робовладелец! Апропо - защо не прати жена си и любовницата си като доброволци - и двете са лекарки?!

135

Анонимен

преди 4 години

До Вируспиши я цялото бе!!

134

Анонимен

преди 4 години

low effort

133

АБЕ НЕ МУТАФЧИЙСКИ..

преди 4 години

СЛЕД КАРАНТИНАТА , ШЕ СИ СЛОЖИМЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ И ПРЕМИЕР , НЕКОЙ ОТ СТОЛИПИНОВО, ФАКУЛТЕТО ИЛИ ФИЛИПОПУЛИС ...."МУФТАДЖИЙСКИ", КАТО ЧАЛГАРЧЕТО ОТ УЧИНДОЛ-ПЛЕВЕНСКО.ТАКА ШЕ СЕ ЧУВСТВАТЕ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ", БЕ...!

132

коко

преди 4 години

тоя мутафчийски ни го гласят за премиер

131

Анонимен

преди 4 години

До КрайА ти първо се научи на правопис,неграмотнико!Разсъженията ти са неграмотни, както и писането ти,полза от тебе никаква няма.

130

Край

преди 4 години

До 129 "Домузчиев вече работи" и търси лекарство да ни спаси. Затвори се в мазата и чакай. Домузчиев знае имената на лудогорците нищо че са занзибарци обаче не знае по име корабите които уж притежава нито лекарствата които уж произвежда.

129

Влага или му го

преди 4 години

Влагат, влагат, влагат.

128

Анонимен

преди 4 години

Домусчиев вече работи и влага усилия,средства за медикаменти срещу коронавируса,сега трябва и най-богатия олигарх в България - Прокопиев,който държи и 60% от медиите в България,да развърже кесията и да докаже,че освен да печели от България е и българин,вместо да прави атентати срещу ГЕРБ,Цветанов и Бойко,да помогне за спасението на човешки животи в България,като дари респиратори на болниците в страната!

127

Анонимен

преди 4 години

До Краймного ясно. През британските летища преминават по 150 милиона пътници годишно, там си имат отработени системи и ги прилагаха още от началото на кризата. Естествено пропуснаха носители на вируса без признаци, затова сега ще има малко ограничения, но го правят както трябва. Няма смъртни заплахи към хората, както в България.

126

Мм333

преди 4 години

А бе ,вие гледайте да не объркате нещо ,че наистина този път ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ДЕЛЬО.

125

Додо

преди 4 години

Само на мене ли ли е толкова противен тоя с голЕмата, плешива и крива кратуна? Аман вече! Където и да надзърне човек в интернет пространството и бай Годжи - генерало лъщи като каска!

124

Край

преди 4 години

Ро ро мога да хвана бас с теб че Англия ще се справи много по-добре от всички страни с вируса. Колониалната империя е пробвала всички вируси на света и даже ги е ползвала за оръжие.

123

Анонимен

преди 4 години

До popoговориш глупости, дете.

122

Вирус

преди 4 години

Аз възкръснах само заради вас.За да ви спася от Божи гнявСвети Архангел МихаилРайското съкровище открилПлатина и Сребро и Кюлчета СреброОткарал той със Райското Пежо (тундра)Свети Петър Старият ЧекистДето се не лови на ПинизТой кражбата открилКрадеца Заловил

121

айде дгд

преди 4 години

Не няма да слушам медиите, пресаташета и продали се военни.Опитът показва точно обратно, че те мисля за всичко, но не и за хората, нито здравето, нито парите, нито бъдещото им!Опитът показва и много подобни случаи на истерия, покриване на лъжи и изкривяване на фактите. Накрая винаги има печеливш и той никога не е случаен!