40

Анонимен

преди 4 години

Този път ще подкрепя Бойко и придворните му, не че смятам вируса за много опасен. Аз лично се съмнявах че Баце ще наложи извънредно положение, но ето наложи го и то пред почти всички държави в Европа. Сега да видим колко време ще се проточи това, защото минат ли месеци ще става по тежко.

39

Чоловек

преди 4 години

До ЧовекНе е мой проблем.

38

До 39 Не я слушайте

преди 4 години

Ама и ти не си добре?! ! Определено!!! България реагира много адекватно този път. За разлика от Кралството например . Американците пък чак сега почнаха да се опитват ..ама бъдещето ще покаже.

37

Апо

преди 4 години

Тази лъже!Телефоните или свободно или заето дават,от посолството в Никозия пачата ни каза да се спасяваме.Не чакайте на Шайката Гроб да помага,банките и гроб ще оберат парите на хората,ще се възползват като лешояди,от пандемията!

36

Тони

преди 4 години

Ние с жена ми си работим и живеем в италия, модена, червена зона...тя е бременна, изобщо и пари да ми дава Ангелокова че и с танк да дойде да не вземе няма да се мръднем. Тия дето сега се състезават да се приберат са оказионални работници и някви за малко време отишли

35

Анонимен

преди 4 години

Верно е , повечето сънародници които времено са работили в чужбина се прибират. Изключвам българите които вече се чувстват друга националност и са се остановили, не ги осъждам.

34

Сандо

преди 4 години

ти па ще ми кажеш кво да правя!

33

Човек

преди 4 години

Aбе хора вие мозък имате ли? Повечето от хората които се прибират сега са хора отишли за малко по работа, на екскурзия, на сватбено пътешествие... Имате ли представа как се чувстват те и близките им ??? Самолетните компании всеки ден сменят информацията и отменят полети. ..Каква е тази черна злоба в душите ви???

32

Не я слушайте!!!

преди 4 години

Пиша отвъд океана.Не я слушайте, освен ако сте в безизходно положение или ако сте в най-засегнатите райони на Италия, но и тогава е по-добре да стоите там.Направо съм отвратен от калинките на ГЕРБ.Те не мислят за заразата и за хората, а за парите, които могат да приберат от международните институции ако докладваме, че има повече болни от короновирус.А истината е, че нито болничната ни система може да поеме излишни болни, нито хранителната мрежа.ОТвратен съм.

31

Анонимен

преди 4 години

ами до там я докарахме очилата неграмотна кр.аваакъл да ни даватая неграмотница дето я показваха че незнае имената на големи българи и си ги прекръщава както и паднеама нормално е то кой ли от гербавите крадци е грамотен за да крадеш образовение не е нужно

30

Анонимен

преди 4 години

До 28И да издам че има такъв парата у нас, пр дварително? Питам, за да знам. Конче ги взимат, никой няма да разбере!

29

Анонимен

преди 4 години

Заразени от всички страни съеднявайте се, търсете билети под път и над път и ако намерите незабaвно се прибирайте Да живее коминтерна, да живее заразата и проказата Айде, че не можем да държим българите дълго под домашен адрес без да има много зараза донесена отнякъде.

28

Анонимен

преди 4 години

до 26Попитай на тел.112 Короналисимос Мутафчийски

27

Анонимен

преди 4 години

Пак си стойте у дома и не ходете да гласувате, за да може отново да се насладим на тази !!! Българинът е доволен винаги, ако ще и тази да ни задължи да си прибираме ''сънародниците'' вкъщи... Имате ли банани сега, а тоалетна хартия ?!

26

Анонимен

преди 4 години

,От 22Някой ще отговори ли на въпросът ми?

25

Анонимен

преди 4 години

Съобщиха,че има излекуван пациен на 70+ години в Италия с американско лекарство за Ебола.

24

Анонимен

преди 4 години

Ами точно наобратно е не трябва никой да се пуска навътре в държавата да не са заминавали Всеки завърнал се може да си зарази семейството семейството му да зарази приятелите си и накрая заради няколко бедстващи ще изгорим като чумено прасе в екарисаж. Тия дето докараха свинския холокост да ми дрънкат за карантина. Смешно.

23

Анонимен

преди 4 години

С две думи, оправяйте се както си искате. България ви обича!Само *** майка в тая власт.

22

Анонимен

преди 4 години

Здравейте! Имам въпрос - преди време имахме болен човек и се налагаше, да е на респиратор, докато спи. Закупихме машината и я оставихме, в случай че ни потрябва отново. Вярно ли е, че искали да ги отнемат от гражданите? А ако имаме болен от корона и е на тази машина, какво правим?

21

Бай Иван

преди 4 години

На какво отгоре "умните и красивите",които един лев осигуровка не са внесли в държавата ни, сега ще видят на нашата шия сега ;) ???