35

Беселина

преди 4 години

Все едно, аз ако тичам след таксито, да съм спестила 20 лева. Егати и статията, егати и статистиката!

34

пестят друг път

преди 4 години

В грешка сте. Тези 46% не сме ги спестили, защото и преди изолацията ги нямахме ,че да ги изхарчим.То 75% от населнието ни е в изолация -социална, та за това сигурно и сме от по-малко засегнатите държави.Коато как да спестиш без достатъчно или някакви въобще приходи?

33

House M.D.

преди 4 години

Агенцията за изследване кармана на House M.D. категорично опроверга това заключение, като установи, че разходите в тези случаи се повишават.

32

Простотия до шия

преди 4 години

А умрелите спестяват 100 % По-*** статистика не бях чел! Направо ме изумявате с тъпотиите си!

31

Анонимен

преди 4 години

20000 са умрелите от рак. 600 умрелите от ПТП.32 от удавяне.35000 от сърдечен удар.2500 болните от ХИВ.4000+ от обикновения грип.3-*** от коронката.107 са заразените.... 10 пъти толкова са го изкарали на чайче и млекце с медче без да са разбрали.Хора, ще умрете от глад. Хора мислете за домовете си, кредитите, децата, образованието им и недай си Боже, ако някой наистина се разболее. Хора, не карайте личните си коли сами С МАСКИ и ръкавици, ще се пребиете! Хора, идва невиждана безработица

30

Анонимен

преди 4 години

До Анон И аз съм така от 20 години. Имам си VR и съм ходил на всякъде безплатно. Отдавна съм в матрицата и ми е кеф

29

Спестяват до 46%

преди 4 години

от бюджета сиамагубят 100% от дохода сиа ние всички знем как "помага" държават, нъл тъй !?

28

Анонимен

преди 4 години

Вируса не е проблема а глада с вируса преминава а глада не преминава

27

Анонимен

преди 4 години

До 34 дай си кординати да се запознаем може и гадже да си намериш и аз да си намеря госпожице

26

paren vlak

преди 4 години

То за да спестиш, трябва да имаш доход.Шефа ме прати в неплатен, вика оправяй се.

25

Анонимен

преди 4 години

Стигнах до извода,че от карантина се дебелее.Само ям и спя и от стресиращи новини по телевизията пак ям.Гледам навън няма задръствания,обаче от канализацията такава смрад се носи,че е ясно,че там са задръстванията сега.Всички са във WC-то.Уж имах напазарувано катоза две седмици и гледам в хладилника пак трябва да се ходи на пазар,а кантарчето се счупи,беше до 120кг. но от корема дето пуснах не го виждам колко показва.

24

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски - хронология на изцепките:29 фувруари"Всичко е наред, няма нужда от извънредни мерки, вирусът по нищо не се отличава от останалите остри респираторни заболавания..."7 март"Имаме първите болни, ситуацията е под контрол, призовавам за спокойствие..."13 март"Извънредното положение даже закъсна, трябваше по-рано да се предприемат мерки, предстои много хора да умрат.../Напълнихте ли гащите?/"Е МОЖЕ ЛИ ДА МУ СЕ ВЯРВА НА ТОЗИ?!!

23

Анонимен

преди 4 години

Аз по принцип си живея в самоизолация и не излизам никъде, ако не се налага. Бачкам си от нас, с хора не се събирам, сметките си ги плащам онлайн, и само излизам до магазина дамски напазарувам веднъж седмично. Този вирус с нищо не ми промени живота. Даже ми е перфе. В свободното си време гледам филми, спорт, чета книги, цъкам игри на пс4 и спортувам.

22

SS

преди 4 години

Вируса още не е стигнал пика си.Почакайте! Няма да казвам и да прогнозирам какво предстои,че всичко става.Останете си прости българи.

21

Анонимен

преди 4 години

Тъпотия е това със световната карантина, целият свят пламна, ще се изкарва, няма мърдане. Ако успеем да го изолираме, което е крайно нереално, за колко години ще се запечатаме, като ще върлува в целия свят а ние нямаме имунитет? Испанският грип е минал на 3 вълни в две години. Пускай всичко, затваряй пенсионерите с храна за три седмици и каквото такова. То накрая пак ще е така, ама без икономика...

20

Анонимен

преди 4 години

Конституцията гарантира правата и свободите на гражданите и никой кмет или прокурор не може да ги отменя. Отмяната на гражданските права отменя Конституцията, следователно отменя и Държавата. И в такъв случай властта става НЕЗАКОННА!Помнете, че Гешев е ВАШ СЛУГА!Мутафчийски е ВАШ СЛУГА!Те са СЛУГИ НА НАРОДА - на българите, и на ромите, и на турците. Свинята Гешев няма право да размахва пръст и да отменя КОНСТИТУЦИОННИ ПРАВА.

19

SS

преди 4 години

До 21.Кой каза че не излизам на вън?Имам двор,днес се разхождахме в гората.Не излизам от населеното място.Въпроса е че не съм нито в София,нито в Пловдив нито в Бургас.В голямата селяния,дето няма капка култура.Ама май много завиждате.Типично по български.

18

Анонимен

преди 4 години

Благодарим ти, бате Бойко, че ни затвори като затворници по домовете и така пестим.-------Никой не те е затворил.Сам си се затворил. Забрана за излизане НЯМА! Забрана за събиране НЯМА.Задължение да се носи маска НЯМА!

17

Анонимен

преди 4 години

Скоро цените ще хвръкнат до небето и ще си ядете банкнотите. Събирайте се на групи, пейте песни, покажете, че сте общество.Стига страх!Тези, които ви плашат и ви вкарват в капан, не са достойни да дишат прахта от обувките ви!

16

Анонимен

преди 4 години

Спестяват от развлечения и транспорт? Иначе 50 % в други времена се возили в метрото от сутрин до вечер и си правят развлечение с това? Тц, тц, тц...