10

филибелия

преди 4 години

Ами "Шекер Маала",ами " Аджисан Маала"....????!!!!..Вие просто представа си нямате !

9

Анонимен

преди 4 години

Точно в този квартал, където по етажите живеят с конете си, струпването може да се предотврати само по един начин.

8

Анонимен

преди 4 години

И аз сьм от малцинсвото и много добре разбирм че ако не пазя себе си няма как да опазя син,снаха,жена,и малките ми 2внученца.Но там има и обраовани повярвайте но простите са много повече.И тези прости ще пречат и пречат на всички.Нямам думи в такова положение .....

7

Plovdiv

преди 4 години

Хората щъкат по улиците ,от роднини на роднини да се видят и особено онези които се прибират в България и ако има заразени то ситуацията е извън контрол.Има голям брой колоездачи с щайги които обикалят контейнерите за смет.Тези са най опасни защото минават по много улици и срещат голям брой хора.Опасни са и търговските веригите близко до районите населени с тези хора.Дано има в техните общности отговорни люде за да им обясняват заразата и последствията за всички.

6

Анонимен

преди 4 години

И те са хора като нас. Нищо не " пазят"! Демонстрират присъствие само!

5

Анонимен

преди 4 години

" Следи "трънки!-:)

4

българин

преди 4 години

Полицията на ГЕРБ " следяла" в Столипиново?! Та те живеят в къщи от 2 *** до 10 човека! Та какво " следи" Че нещо не ми е ясно?-:) Та от улицата как " следи"?

3

Пижо

преди 4 години

Обяснявали им, че се правело за да спасят живота им... сиреч, управляващата олигархия се загрижила за електората си! Дреме ми за техния живот! Прави се, за да не ни изпозаразят нас и за да запазят нашия живот, защото ония гласуват, а ние им правим парите!Полицейска, ако трябва и военна блокада на всички гета!

2

ааа

преди 4 години

туи е батко както винаги римляните и пенсионерите тежат наи-много лошото е че и след пандемията за тях пак ще е наи зле

1

Анонимен

преди 4 години

Тоя квартал трябваше отдавна да е под карантина и без да има световна пандемия!