33

Анонимен

преди 4 години

Това с по-силният им имунитет е абсолютна легенда. Лошите условия на живот и хранене, вредните навици, скрити болести(хепатити особено и т.н.) въобще не те правят по-здрав.Доказателство е по-кратката продължителност на живот.А при извънредно положение и военните имат не малко поле за изява и правомощия

32

работа

преди 4 години

Това племе са толкова прости че не осъзнават сериозността на ситуацията.

31

мак

преди 4 години

Пак държавата не иска и не може да се справи с електората. Щом признават, че трябва да са внимателни с тия, смятайте, каква немощ държавна е това. Банско е затворено, тия тука все едно имат вечен празник. А за празника са нужни ток и вода, които ние ще платим, като висим по опашките. Нищо, че има карантина.

30

Anonymous

преди 4 години

За Банско може, за Столипиново - не?

29

Боро

преди 4 години

Затваряйте гетата, тея не можеш да им обясниш нищо!

28

поглед

преди 4 години

В почти всяко село има по едно малко Столипиново. В което вървят купони на върнали се от европейски държави и не спазват никаква карантина. Снощи влязох в един селски магазин за хранителни стоки- от лицето на продавачката се четеше самият ужас.

27

Анонимен

преди 4 години

Коронавирус има или няма в "Столипиново" не знам, но там всички са "царе". Особено по избори...

26

анонимен

преди 4 години

То, коронавирусът щом ги надуши, панически бяга от тях! Те ще оцелеят, ама ще трябва да се научат да работят, като нас ни няма!!!

25

Мейстър Емон

преди 4 години

Засега съм дал към 300 лева за санитарни пособия за семейството, отказахме се от куп нещ които сме предплатили, вземаме всички възможни мерки и накрая тези безотговорни хора ще ни изпозаразят и представете си какви бунтове ще стават по болниците да обслужат първо тях.

24

Анонимен

преди 4 години

Добре де - нали има глоби за нарушителите на карантината....или те важат само за "гяуpитe"!

23

Анонимен

преди 4 години

По-силният имунитет ги прави по-успешни преносители. Дъщерята на първите от Лом не беше ли от Пловдив? По този въпрос се замълча като по заповед. Не че нещо, ама Пловдив едва ли има ресурси и възможности да се превърне във втори Ухан...

22

Анонимен

преди 4 години

Армията да се намеси

21

T

преди 4 години

За тази група от населението както винаги правилата не важат и се наблюдава безпомощността на институциите. След това ще бъдат тези, които ще заемат масово местата в спешните центрове бе да са дали и стотинка за осигуровки. А ние си седим вкъщи, спазваме правилата и 25 % от заплати те ни отива, за да издържаме тъй наречените социално слаби граждани, но пък сигурни избиратели. После ги оставете там без лекарска помощ да се оправят сами!!!

20

?

преди 4 години

До Шъ ривътЩъ ривът, 100% Това е биологично/балансиращо оръжие. не забравяйте, че при ромеите старите хора са на 45 години :]]

19

винаги

преди 4 години

то и в Африка не са по-добри условията. Да не би да ги е спасила мизерията от болести и вируси

18

Анонимен

преди 4 години

Не че нещо, ама имайте предвид все пак, че точно това малцинство има много силен имунитет. От разждането им живеят сред какви ли не мръсотии, лоша храна, без лекарства и т.н. Много по-адаптивни са от изнежените хора.

17

Анонимен

преди 4 години

Отцепвайте района, - някой се изкряска...В Банско със сигурност има по-малко заразени, отколкото в Столипиново. Направете 10000 бързи проби и поне 1000 ще светнат.

16

Анонимен

преди 4 години

"В момента има 28 души под карантина в квартала"Значи, целия квартал е пламнал.

15

Анонимен

преди 4 години

"Трябва да работим внимателно с тях"И до кога ще ги третираме като специални?

14

Анонимен

преди 4 години

Тези квартали трябва да бъдат отцепени с полиция или армия.