10

Анонимен

преди 4 години

Ами да, да живеят мама и тате! Хем ми готвят, хем не се бутаме на тясно в панелката!

9

Баце

преди 4 години

До АнонименКак няма да ти е добре, нали мама и тате пращат бурканите по рейса... *** като всички останали ***

8

Анонимен

преди 4 години

Абе Баце ти и от понятия ли не разбираш? Хасково село ли е? Ловече село ли е? Нямаш нито пари нито връзки. Много си ни е добре тук, и хич никъде няма да ходя. Да не си се раждал тук!

7

Баце

преди 4 години

Аз не си пращам детето в яслите ви в Ловеч и Хасково нали? *** селяни, че сте даже и нахални. Все някой ви е длъжен. Да не сте идвали.

6

Баце

преди 4 години

До АнонименАбе ***, не ми обяснявай като ги слушам всеки ден! *** смешен. Всичките мьекат и са си паркирали колите пред градината - то не е СТ, М, ТХ, ВН и всевъзможни навлеци! Точно защото живея в този квартал няма да плащам частна ясла по 900 лв, само защото селянинът живеел под наем! Аре изчезвайте!

5

Анонимен

преди 4 години

Да бе Баце! И се разпростира най-вече сред някакви ***, които мислят че са със синя кръв и са по граждани и от гражданите! На коренячката децата и двете са в яслата срещу блока. Тази ясла никой не може да я помирише от тези от провинцията. Те си пращат децата в частни асли и градини. Ти като нямаш пари, ходи се гръмни.

4

Баце

преди 4 години

На всички ни писна от децата на селяните! Не може в детската градина в квартала да няма място за моето дете! В квартала, в който живея от 25 г., но за сметка на това в двора й само мьекащи родители! Пълно безобразие. Имате си баби и дядовци на село, пращайте си децата там. Бай Ганьовщината е повсеместна!!!

3

Анонимен

преди 4 години

Драги софиянецо, кореняко, е** май***а.

2

ЖИТЕЛСТВО

преди 4 години

Драги селинджъри, отивайте си по родните места! ТУК ИМА ВИРУС а у вас ще се предпазите! Заминайте си и си ги развивайте след карантитанта! Писна ми да додя и взимам децата си от различни градини и училище на другия край на София, защото "самотната" майка Милка дойде вчера в блока, но е с предимство в нашата детска и за моето дете няма място! ПАЛЕТЕ И ИЗЧЕЗВЙТЕ С 200!

1

Анонимен

преди 4 години

She prodavame bg decata v chujbina sled karantinata.