235

Анонимен

преди 4 години

След пазаруването през уикенда и мсовото струпване на овце накуп очаквайте заразените да са хиляди!

234

до Само да кажа

преди 4 години

Хубав въпрос задаваш.Според мен тези, които опитваха да успиват населението и властите, бяха *** поръчани от някой си.... Покрай тях със сигурност после е имало и природно неостри последователи...Но е добре да знаем КОЙ плаща за толквоа опасна дезинформация!

233

Анонимен

преди 4 години

*** бе братче. Испозаразил е сумати хора, без да мисли изобщо за никой. Аз живея в Испания и отмени полет и загубих пълната сума и не съжалявам. Ако през карантина та докажа, че съм положителна, поне няма да ми лежи на съвестта, заразяване на близки познати, на цял самолет и техните близки познати и т. Н. Отговорност и дисциплина се изискват, за да спрем тази напаст. Дано се справим, всички и обединени. Бъдете здрави!

232

Роналд

преди 4 години

Не знам кой е създал вируса и дали не е природата, но Китай трявбаше по-рано да предупреди света, а не да праща ония доктор на ония свят....Също тгрябваше да си спре гражданите да не пътуват в чужбина.

231

Анонимен

преди 4 години

"Слава Богу, след като се е прибрал, веднага се е явил в болница. Най вероятно, защото като е пристигнал, е разбрал за какви мерки става въпрос - 5 години затвор и т.н."-------Значи не се е явил, защото има симптоми, както излъгахте вчера, а се е явил съвсем рутинно.И сте му подправили изследванията?

230

съветник

преди 4 години

Сетила се Германия да си затвори границите.Ще загубят най-малко трилион евро от заксънялата превенция.Но и по -зле можеше да стане, ако още се бяха помайвали.

229

Анонимен

преди 4 години

Бойко затваряй границите! Само български граждани и то в задължителна карантина в хотели , палатки , каквото и да е, но с охрана. Докато не ни е пламнала чергата. Италия, милите горят. Испанците са следващите в ада. Бог да им е на помощ. Къса ми се сърцето за тези топли, хубави народи.

228

възроден буллгар

преди 4 години

Ковид да ви тръшка и чума да ви мори, земетръси да ви тресат и огън да ви гори прокажените буллгари!

227

АНТИ

преди 4 години

Евреи антихристи, създадоха коронавируса.След него, ще ни чипират.

226

последни секудни

преди 4 години

Германия затвори границите си!

225

Sata NATO

преди 4 години

Аве тоя клоун с униформата явно си мисли, че всички са на заплата като него. Хората си пътуват по работа, той седнал да сочи с пръст и да държи назидателен тон. Вместо да каже "Горкото момче, наложило му се е да пътува точно тогава и точно до Бергамо". Егати прос тия военен...

224

плевню чехлев

преди 4 години

на ВИ ЕСна ви толлерастииаз се притеснявам за бежанцитеи за отменения гееей-парад

223

Анонимен

преди 4 години

Абе сега гледах Канал 1 тия са направили клип който изглежда като реклама на вируса. В държавните институции работят основно некадърници.

222

Анонимен

преди 4 години

Ковид да ви тръшка и чума да ви мори, земетръси да ви тресат и огън да ви гори прокажените буллгари!

221

Анонимен

преди 4 години

Без бързи тестове, не трябва да ги пускат. задължителна карантина изолирани. И не домашна карантина. Испания е като Италия преди седмица. Който мине оттам е болен. И аз не съм в България, но да тръгна да се прибирам сега, като имаме толкова случаи е подсъдимо. Пък и българската здравна система ако избухне заразата, обрича болните на смърт. Виждаме в Пирогов статистиката.

220

ами СЕГА

преди 4 години

Започвам с това че не съм расист кой вярва кой не еднакво.... Надявам се че законите ще са и за малцинството и мнозинството в момента става дума за цялата нация...Ако се налага с сила нека бъде с сила за всички който не спазват карантината! Който е в Испания,Италия,Франция,Германия знае че е сериозно положението! Бог да пази България!

219

Китайската Проказа

преди 4 години

унищожи Европа - Италия е като след Атомна Бомба - 368 умрели днес - Ултрагалактически Рекорд, 3600 новодаразени днес!! Време на Китай да им се търси сметка - къде е НАТО - това е Биологично Оръжие!!

218

Иво

преди 4 години

Имам познати работещи в Испания, 3буса хора, електрипари. В момента пътуват към Бг "щото кво да правели там 1 месец"... Имм и други познати от Германия също.. Гастърбайтерите се връщат, за да използват тези седмици кой да си ореже овошките, кой да стегне лозето... Кой да пооправи къщата.. А Годжи и Тиквоний ще ги чакат с декларации и писалка

217

Анонимен

преди 4 години

Полетите спират повсеместно във вторник. Сега му е майката да си седите на задниците и това сериозно

216

до ББ ПП

преди 4 години

Ако е вярно това и с липсващите маски, направо да си подават оставките и в затвора тези некадърници.От къде е информацията?