255

?

преди 4 години

До МизийскиВ случая диваците губят, ще ги покоси масово. Да се разположи жандармерия пред болниците, за да пазят лекарите.

254

възроден буллгар

преди 4 години

Към края на месец май, последните останали живи буллгарипитеци ще бъдат убити с якко еббанне и бой от синьовенчавите арийски събратя на бъллгарите! Густо майна, густо! И аз като преминавам през прокажената кенеффисттанска территория буллгарристан с радост ще се облекчавам върху масовите гробове на буллгаропитеците! Аллах е велик! Може да забави, но няма да забрави кармата за "възродителния процес"! Аллах-у Екбер!!

253

Анонимен

преди 4 години

Ядоса ме тоя *** дето ходил в Бергамо та докара короната във Варна тя до днес беше при шопите ама на

252

едааа

преди 4 години

covid19tracker. cc

251

Мизийски

преди 4 години

Вчера по БНТ 1 попитаха една циг***нка дали ще спазва карантината и тя отговори "не" и се хилеше. Днес по бТВ дадоха едно турско село, където диваците начело с кмета си правят купон в кръчмата (пълна с "хора"). Помислете с каква отговорност всеки от нас (белите християни) се отнасяме към заразата и ще направите разликата. Който има глава да мисли нека мисли.

250

Соросоид

преди 4 години

В Израел има повече заразени от нас.Колкото до САЩ, там ще стават големи ексцесии когато този вирус проникне в гетата на чернокожите и латииното. Нищо чудно да започнат да се стрелят един друг, да има масови мародерства по магазини и къщи на по-заможните.Медиите не пишат но има много заразени в скандинавските държави.Най-много жертви по глава от населението има Иран.Covid-19 постави края на глобализма. Можеше да бъде много по-лошо ако вируса бе по-завършен, но явно не са искали масово изтре

249

?

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!САЩ ги спряха също. Когато избухне епидемията, няма нужда да се тества, започва спасяването на възможно повече хора.

248

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Господа, как бихте коментирали новината, че Франция спира масовото тестване за COVID -19 ? От 48 часа Франция е преустановила тестването. Факт !Прости ли са францизуте ? Макрон може би е полудял ? Самоубийци ?Или просто са по-информирани от нас и не се поддават на масови психози ?

247

възроден буллгар

преди 4 години

До 274Цъ цъ цъ цъ ... булгаропитекът с вкаменените лаййня около хлабавата си халка които тракат като костенурка на камънак като ходи, бърше си гъззза с вестник и размазва феккалиите от колена до плешки, тръгнал да критикува хигиената на турчина, който най-малкото 5 пъти на ден взима абдест, което ще рече 5 пъти на ден си мие ръцете до лактите, краката над глезените и лицето.И амджъкказлиията не познавал интелитентен турчин, който да харесва Ердоан ... като чели той е много интелигентен ***

246

Че

преди 4 години

Да се осигури незабавно на всеки човек комплект маска, ръкавици и 1литър дезинфектант за ръце! БЕЗПЛАТНО! Всичко това струва 5 (пет) лева на калпак! Бизнеси щели да спасяват, а за хората пет пари не дават!И ще доживеем ли да чуем от тоя щаП , че е здължително да се излиза само с маска и да се дезинфекцира всяко нещо което се пипа с ръка, включая и парите? Изтъпанили се пред хората без маски и ръсят плюнки навсякъде. Освен при кашляне , капчици слюнка се отделят и при обикновено говорене...

245

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 271А ти след като напазаруваш миеш ли торбичката от супермаркета и опаковките на продуктите които си купил? Щото евенуално по тях може да има вирус.

244

до 272

преди 4 години

Пич, твоя Ердо лъже, ама и при вас здраво пълзи вирусът. И каквото ви е здравеопазване и хигиената, ще има да ревете кански. Надявам се да не стане, че имам турци приятели, симпатични хора, но не е лошо да си знаеш дереджето. Апропо един интелигентен турчин не познавам, да харесва твоя идол Ердоган.

243

Анонимен

преди 4 години

Сините венци това не ги лови, иначе Индия щеше да пламне досега. Да търсят в техния ген цяр за тая работа.

242

възроден буллгар

преди 4 години

Засега Ковидчо е слаба ракия, не си върши работата както трябва! За мене ще е радост голяма да гледам как манггаллитте заравят по хиляди на ден криводзурлаттиите булгароппитеци в масови гробове. Тежка ви е кармата, племе прокажено диво балканско, за безпрецедентната в човешката история диващина, наречена "възродителен процес"!Помнете - Ковид ще ви тръшка и чума мори, земетръси ще ви тресат и огън ще ви гори, и които имате нещастието да оцелеете от това, ще бъдете бити и еббанни от тзссигани

241

Анонимен

преди 4 години

Все знаем да недоволстваме.Етажните собствености взимат ли мерки за дезинфекция на общите части? Те са ваши и се ползват от всички съкооператори. Или чакате някой друг да ги дезинфекцира?И за това ли трябва да се издаде наредба с глоби?Вземете мерки, оставете различията и се включете поне малко, дайте своя принос за да преодолеем заедно пандемията.

240

28 Февруари, 2020

преди 4 години

28 Февруари, 2020 Борисов: Всички имат заразени, не е срамно, извадете един и вие, та да мирясат

239

Анонимен

преди 4 години

Сега вместо да плашат населението , трябва да се обяват мерки за съпричастност и помощ. Възрастните да си стоят по къщите. Да се приготвят пакети с храна и провизии за по седмица и да се раздават на такива хора. Бъдете задружни. В Испания обществото е здраво и заработи. Няма да се предават на вируса. По радиоуредбите се обяви карантината и се пусна националния химн с викове "Вива Еспаня". Сега е важно да се повдигне духът на нацията и да хората да си помагат . Или поне да не пречат...

238

Анонимен

преди 4 години

вирусът е пуснат съвсем преднамерено от тайните служби на израеи и сещате се кои другище мине през всички странище натръшкя накои и ще си заминетова е целтаняма спасениеединствените мерки можеха да наяправят ЕСпълна забрана след появяването муно те ви баламосваха с термокамерии сега ще носите последсвията на Брюксели толлерастката ви политика

237

до 264

преди 4 години

как кой - разбира се "У Мао Данг" (wu mao dang) - това е Интернет Звеното на Червената Армия - във Всяка Държава Оперира през Конфуции Институтите и говори местният език, следи местните сайтове е манипулира. Всичко в Ухан, беше Шоу програма за Алиби пред Света плюс контролиран тест. Така, Света си Пуска Троянският Кон - Китайската Чума - Биологично Оръжие за Завладяване на Планетата. Помнете ми думатадо 2 месеца Китай ще нападве Европа и САЩ и ще ги превзема за 0 време - болни и умиращи!

236

до Тонката

преди 4 години

Момче, ти си един ***. Може следващите избори да са 2030 година , ако това нещо мутира и както е заразно, ще измете Европа за една година. Ти разбираш ли какво значи 368 починали за едно денонощие в Италия?