275

Анонимен

преди 4 години

Унесохте се вече!

274

Анонимен

преди 4 години

Как след 10.3 излтял за Италия, после Испания, накрая болен във Варна. И всичко това за 3-4 дена? А инкубационен период? ;)------Ми няма инкубационен период!Ей тъй, на!Избират си някой, който е пътувал, от тези, които се явяват доброволно по закон след пристигането, подправят му резултата от изследването и после шапкара размахва пръст и се кара на раята, че е проста.*** проверявай прав ли е или не.Няма инкубационен период и болестта протича безсимптомно - ей тъй, на!

273

чук

преди 4 години

тоя клоун да не плаши гаргите ами да се стягат и да изпълняват мерките...при 0 министър на здравеопазването какво се чака от един шеф на болница...

272

11

преди 4 години

Няма как след 10.03.2020 да е тръгнал, да е одил на майната му и да се върне с влак от София до Варна. Знаем, че само влакът пътува един ден това разстояние, а в условия на криза пътува три дена с преспиване и суха храна.

271

varg

преди 4 години

Когато се разболее някои депутат пак пишете,дотогава ще си пия домаппното винце и не ме занимавайте с глупости,Амин.

270

Да питам

преди 4 години

Как след 10.3 излтял за Италия, после Испания, накрая болен във Варна. И всичко това за 3-4 дена? А инкубационен период? ;)

269

до 297

преди 4 години

Да бе ,той ходил до Бергамо, летял пред Барселона и се заразил във влака София -Варна?!?!

268

Анонимен

преди 4 години

До 296 СТРАНДЖАТАТи вече си заразен . Коронавирусът те е поздравил по евроатлантически

267

Анонимен

преди 4 години

Момчето се е прибрали до Варна с влак.Тьпия шапкар защо не предположи, че може да се е заразил във влака.

266

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Редете се на опашка пред Дондуков 2... - Радев е изолирал безопастния, шипченски вирус... - софийският е смъртоносен...

265

stiling

преди 4 години

За да се прави проба на някой трябва да има причина за това. Така действа системата на всякъде. Трябава да отговаря на определен профил. Няма как да направим проба на всеки. Никъде не го правят. Важното е връщащите се от чужбина да си седят в къщи 14 ден никакви контакти и излизния. Но *** си вика. "Я съм добре бе" Що да не отида примерно да си сменя документите или да платя данъците или нещо друго да си извадя. Така и така съм тук, да си оправя нещата. *** народ дето гледа само на него си!

264

Анонимен

преди 4 години

Toя тиквorлавец преди две седмици друго плещеше.Сега - кахърен сурат прави...

263

Анонимен

преди 4 години

До 290 , ако наистина са крили информация има един още по велик от тях, който ще ги оправи.

262

Анонимен

преди 4 години

Ами защо не го засякохте още на летището, бе paпон???

261

Анонимен

преди 4 години

до 286Какво намаляване те гони до 2 седмици, бе? Пикът на заразната вълна се очаква от 2 до 3 месеца у нас.

260

Анонимен

преди 4 години

Броят в действителност е поне 150 у нас.... за момента. Сега се започва.Господ да ни е на помощ!А Годжи в затвора дето цяло месец ни плямпаше че няма заразени у нас.!

259

Анонимен

преди 4 години

Обадих се в петък да поръчам на фирмата, която произвежда защитни облекла и материали за да купя такива за едно частно болнично заведение. От фирмата производител ми казаха,че шият и дават само " на държавата". Държавата са явно само лакеите на ГЕРБ след като и в белодробната болница преди няколко дни имаше протести. Да внимават гербаджиите, защото нямам желание да умирам по тяхно желание след като не съм калинка

258

възроден българин

преди 4 години

До МизийскиА бе амджъкказлийо криводзуурлаата, по-големи диваци от булгаропитеците не е имало през последните 4 милиарда години по тази част на вселената, гютверенино!Затова в сранство някой чуе ли българска глъч с едната ръка се хваща за телефона, с другата грабва портмонето и оглеждайки се през рамо с бързи крачки сменя тротоара! Да еббббат племето ви прокажено мършаляшкко бълллгарско да ебаааат синьовенчивите индийци!!

257

Анонимен

преди 4 години

В Португалия заради липсващи маски и предпазни облекла, от 250 болни, над 50 са медицински лица. В България ще е сходна ситуацията без маски и костюми. Това дефакто е геноцид срещу медиците ни, а искаме да стоят на първите редици срещу тази зараза

256

аз-ът

преди 4 години

това е очаквано. някъде след 15 дни вече трябва да понамалеят. пак ще има - но няма да са по 10 всеки ден.