19

Анонимен

преди 4 години

Ами този филм затова е спечелил наградата, именно защото е против "режима" в Иран. Иначе, никой нямаше да му обърне внимание. Така е в "свободния свят", получаваш бонбонче, когато си в правилния дискурс - я Оскарче, я първо място на Евровизия, я Нобелова награда. Ха обаче си тръгнал да критикуваш после и "свободния свят", ела да видиш какво те чака.. справка - Ай Вейвей.

18

Анонимен

преди 4 години

Руснаците и Иран са си първи дружки. Остта на Злото се оформи идеално:Китай-Русия-Иран-Турция-Северна Корея

17

Freeman

преди 4 години

Тая кака на снимката - бих, с удоволствие.

16

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Всъщност няма голяма разлика в това отношение между комунизма и демокрацията. Щом скачаш срещу властта те мачкат.Преди те пращаха в Белене, а сега те фалират и унищожават икономически, а понякога и физически.Друг е вече въпросът, когато чужди НПО-та ти финансират филмите по един или друг начин, а филмите ти са насочени срещу законно установената власт в една суверенна държава.Нали ? :)

15

Анонимен

преди 4 години

До 10 Не съм ничий " ***"! Просто повечко поживял и видял! Помня Рейгън и Горбачов! Та до сегашните марионетки! -:) Та какво ще ми обясняват на мен.Някакви сопо ли Американофилчета.Как бил лош " комунизма" И колко прекрасна " демокрацията"?! -:) И при капитализма и комунизма.Проблема е във " веруищите" в 2 та строя! И при 2 та.кервана си върви.А кучетата нали...-:)

14

Анонимен

преди 4 години

Само в България предателите са на почит.

13

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Сбъркали са името на конкурса, трябваше да го кръстят Златен copocoид или Златен предател :)Джендърите, които плюят по България с парите на copocките НПО също трябва да полежат в затвора!

12

Анонимен

преди 4 години

Иранките са жените с най-много козметични операции в света - в Иран пластичните операции на жените са много чести, там е евтино и достъпно. Така че тая на снимката най-вероятно има 3-4 козметични операции.Иначе, Роналд Рейгън се издига като почва да пише доноси във ФБР срещу негови колеги.

11

ех начи...

преди 4 години

Бате Гойко, да, вече я открих. Дъщеря му - Baran Rasoulof се казва. Има instagram, ще се свържа с нея.

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Трольо с двуцирен IQ, че нали тъкмо това ти е мисията - воден от Грипена и агитка, да скачаш и да виеш ялово и комично тъкмо срещу Борисов? Защо са ти тогава трийсетте профила, ако не се пенявиш беззъбо и просташки?Действай, взимай пример от "месиите" си, грабвай сенарската вила от плевника и скачай по первазите на Партийния дом като добре оялите се щатни "сестри" на сестра галева!

9

Анонимен

преди 4 години

5-ти Тази на снимката е по- красива и от Джоли на младини.

8

Бате Гойко

преди 4 години

"Що не казахте коя е...""... дъщеря му бе тази, която прие наградата от "Берлинале"."

7

АТАКИСТ

преди 4 години

до 5Българите сме с ирански корени.Много ясно, че иранката ще е красива като българките ни.

6

Анонимен

преди 4 години

Само си приставите и тук съда така да работи,затворите ще се напълнят)

5

ех начи...

преди 4 години

Що не казахте коя е пи.чката, иранската Анджелина Джоли, от снимката?

4

Анонимен

преди 4 години

До 3 Ти Не.А тя? Там е въпроса !

3

Анонимен

преди 4 години

А тоя пичигон на снимката коя е? Не бих и отказал.

2

Мдам

преди 4 години

Тие Иранците са много либелални били, ако беше при Кимчо рози да са го изстреляли в посока Германия са си вземе наградата.

1

Анонимен

преди 4 години

Ще си излежи и това е! Не можеш да скачаш срещу властта! Жив пример е тук! Кой скача срещу д-р Борисов?! Никой! Мишленца послушни! Комунизъм или капитализъм.Все някой командва! Това е положението!