23

Чеверме социалист

преди 4 години

Като чета сигналите май там кметът не е от ГЕРБ

22

ДДРОнег

преди 4 години

Ами това е резултат: - от 45г управление на партия, която учи че прави всичко и никой да не се грижи за нищо; - 30 г. управление на калинки и крадци - 30 г. без ценности - 80% *** - 15% ***

21

АЛов

преди 4 години

ТОва от 20 години е така. зарежете тез новини кажате за короната

20

Анонимен

преди 4 години

И павирани булеварди, а по тях каруци....А потомствени софиянци си хвърлят фасовете през терасите.Абе европейци сме,ама не чак до там -както е писал господин Константинов.Матриала на барбата с който той се разбира.

19

Анонимен

преди 4 години

В Лозенец наистина е голяма мизерия.

18

реалист

преди 4 години

Повечето коментари са в стил--хората сме виновни....Да, ама не....управляващите са виновни за: 1. Кражбите от приближените фирми , които единствено те и само те могат да чистят. 2. Липса на глоби за замърсителите и безхаберието и ненаказуемостта на кметовете. В тази връзка някой да е чул за санкциониран кмет, че напр. в селото / или в кварталите на София/ се разхождат всякакви домашни животни..крави, коне,кучета 3. Така ще бъде ,докато българина казва--не ме интересува кой ще ме управлява.

17

Почистен

преди 4 години

Всички разбираме, че мръсотията не е само около нас, но и вътре в нас. Ама някой прави ли нещо? Както не чистим около нас така не чистим и в нас. Защо се чудим тогава на мръсотията?

16

Метач

преди 4 години

Проблема е в хората не в метачите.С това безхаберно хвърляне на отпадъци където се сетите и бездомни кучета които разнасят торбички с *** ,а и граждани които си изхвърлят пепелта от печката по паланки и градини.Как да стане?

15

Анонимен

преди 4 години

А защо не търсим проблема е нас?! Как да е чисто като сме пълни мизерници и на никой не му пука къде си изхвърля ***? Покрай спирките е свинщина! Мислете малко бе "граждани"! От нас зависи дали ще живеем в коптор или в райска градина!

14

Анонимен

преди 4 години

Градовете ни са такива, каквито сме и ние. Жалки мизерни същества, мислещи само какво да си купят и на каква екскурзия да отидат.

13

Капучино

преди 4 години

Съгласен съм, че долу е повдигнат въпросът защо е затворена цялата болница Пирогов за два случая на корона. Ами много просто защо. Защото не са два, няма да са два, а и накрая капацитетът на Пирогов няма да стигне, за да побере всички заразени. За медици да не споменавам. Пазете се, граждани. Настават времена на смут.

12

Waffen SS

преди 4 години

"Пролетно лъсна мизерия в различни части на страната"Това съобщение е тотално невярно.Мизерията и разрухата е целогодишна и всеобхватна,а не на отделни части в страната.Няма човек на където и да погледне,и да не види разруха,мръсотия и нехайство,както от институциите така и от съществата наречени граждани.Специално София нямя нищо общо с чистотата,която беше в детските ми години.Алеите в комплекс Ленин/Яворов/ биваха измивани ежеседмично,тревните площи напоявани,дърветата подкастряни,

11

10год.ГРОБ

преди 4 години

Все по-голяма мръсотия и мизерия, и все по високи данъци.

10

Анонимен

преди 4 години

това е братя никой не ви е виновенизбрали сте си мошеници *** за управници искате хубава държава който не му харесва да си купи къщичка в барселона

9

Анонимен

преди 4 години

ами по възрастните помнятче едно време със събирането на *** и почистването на улиците се приключваше до 7 часа сутринтасега се започва в 8 сутринтаи то като цялата ни държава е за.ср.ано

8

Анонимен

преди 4 години

В държавата в която ceлckите варненски мyтpи са "бизнесмени" е така

7

Анонимен

преди 4 години

Е да, пък после не коронавирус, ами и чума трябва да очакваме в близкото бъдеще!Като в средните векове!

6

Анонимен

преди 4 години

абе стига с тая мръсотия бре тя започва още от министерски съветдайте някое матриабче за руски агенти за това как живеят ватницитеза путин дето джентерите е наакват като го споменатвижте там извадете нещо от дойче веле или друго матриалче

5

Каракочев

преди 4 години

Обаче Фандъкова счупи рекорда за най-дълго управлявал кмет на София. Това, което показвате на снимките обикновено се получава, когато човек работи нещо, което не му е работа.

4

Анонимен

преди 4 години

Герберите и седесарите пари правят от *** и мърсотия. Как да изглеждат градовете ни?