43

Граждани

преди 4 години

Ние които плащаме данъци трябва и да се Молим на тия които ги харчат да контролират чистотата . Ами няма да се учудя ако ни задължат да метем и да се ... Наведем . Общински ми ти неволи айлази

42

Анонимен

преди 4 години

Затова живея на село, на улицата сме 7 къщи и всеки чисти колкото може, аз лично събота за половин час минавам с прахосмукачката за листа и си е чисто. От време на време като завали минавам с пароструйката и не се оплаквам, все пак листата по улицата са от дърветата от дворовете.

41

Анонимен

преди 4 години

Просто кмета си върши работатаБраво! Такъв кмет дай Боже всекиму!Нашият ходи по цял ден наквасен до козирката, защото руската мафия му дърпа конците. Само хотели хотели хотели, нищо друго!

40

Анонимен

преди 4 години

Веднъж се заприказвах с не много възрастен минувач на спирка и той взе да ми обяснява какво било в Гърция и какво е тук... Преди да се качи на тролея си изхвърли фаса на паважа....

39

Анонимен

преди 4 години

За сметищата и мръсотията сме отговорни ние. Живея в Лозенец, до нас има строеж и работниците постоянно мърсят. Ежедневно се разправям с PR-a на строителната компания и да ви кажа реагират много адекватно- като ги глобиха солено на няколко пъти и хоп- замърсяване няма. Как разбрахме? Имаме камери навсякъде и сладурите ги виждаме. Пие кафенце- чашката на земята. Всякакви опаковки, пликчета от храна. То какво да очакваш от кофражисти и арматуристи де- акъл там има нула, ама с глоби се научават.

38

Loyko

преди 4 години

КУЛТУРА-е средата в която живеем и междучовешките отношения. Когато средата в която растат децата ни е уродлива,какво очакваме да стане от тях.Липсват естетика,чистота,подреденост, хигиена,зелени площи,стандарт на строителство,засаждане на дървета и градинки,отводняване и т. н.За бездомните кучета ...просто нямам думи. Ходенето на кино и театър не е Култура,а отношение към Изкуствата,но ние като отидем два пъти на кино и театър и се вкарваме във филма,че сме културни...ала-бала.Това е само малкт

37

ДДРОнег

преди 4 години

До нормаленПрав сте !!!И да не скачаме на оня политолог Иво Христов ли се казваше, който каза истината, че 80% са еди-к'ви си - прав е човекът !!!Нека си кажем истината, и да търсим решение !!!Иначе нищо не правим !!!

36

Sichtpunkt

преди 4 години

София е най-мръсният град в България и със сигурност най-мръсната столица в цяла Европа.Да но в София се "изнесе" половин България, като е толкова лошо, защо стоите там, а не отидете в някое спокойно местенце. Никой не ви кара насила. Май.че сме свикнали малко повече да мрънкаме отколкото да работим.

35

Malian

преди 4 години

Пак пиша за Павликени нещо, което не е свързано с ***, но е свързано с адекватните действия на кмета. Бях на гости и бях предупредена, че ако не пресичам на пешеходна пътека, може да бъда глобена. В този град едва ли някой ще си помисли, че може да направи сметище до някое дърво или да си изхвърля *** под терасата. Просто кмета си върши работата. И малко ще се отплесна, но който има възможност нека посети зоологическата градина в града.

34

Анонимен

преди 4 години

В София, окоцено около гетата е ужасссс !!!Кучешки фекалии, недобросъвестни тинейджъри, липса на хора от чистотата..., защо няма глоби ?!Всяка година съседите се организираме и сами чистим по няколко пъти пролет и есен, защо са ни Фандъкова и другите на заплати ?!

33

Анонимен

преди 4 години

София е върха на сладоледа, а и тарикатите там са некст левъл. Много ми е смешно като почнат кой квартал бил гето и т.н. - ами всички са.

32

Sichtpunkt

преди 4 години

Тя за това специално държавата е малко виновна. Торбичките, кофичките от мляко, бутилките, целият *** си го правим ние. Един да цапа, пет да чистят не могат да ми насмагат.Над мен и под мен комшийките си фърлат фасовете през терасатаа...?? За какво говорим?

31

ДО 31 цялата държава

преди 4 години

Управникът ли да ти почисти,след като ти си явно от тези за които пише 33!Като ти гледам поста,явно си борсук ,който не съзнава че ,,красивото и подреденото" зависи от самия теб!Явно в твоята глава няма какво да се завърти!

30

София е кочина

преди 4 години

София е най-мръсният град в България и със сигурност най-мръсната столица в цяла Европа.Глад,смрад и мизерия лъха отвсякъде.Смрадливи бездомни кучета и клошари висят покрай метростанциите,а хората като сиви сенки се качват и слизат по стълбите,мрачни и без никаква вяра бъдещето.

29

Анонимен

преди 4 години

Откакто премахнаха гражданството вече и каруци се мотаят по улиците и на властимащите не им прави впечатление. Навика е втора природа. Само още никой не е засял царевица и кукуруз.

28

Waffen SS

преди 4 години

До реалист///"Повечето коментари са в стил--хората сме виновни....Да, ама не....управляващите са виновни за: 1. Кражбите от приближените фирми , които единствено те и само те могат да чистят. 2. Липса на глоби за замърсителите и безхаберието и ненаказуемостта на кметовете"Това се нарича не функционираща държава.По-скоро прилича на давещ се,който пляска с ръце и мисли ,че плува

27

нормален

преди 4 години

Кой прави всичко това? Кой хвърля фасове,опаковки,пластмасови чашки и бутилки,? Кой троши спирки,пейки,детски площадки, контейнери за смет,гази и и паркира в зелените площи,хвърля си *** от прозореца? Кой е надраскал и изпоцапал всяка една стена и плоскост в града ?ВСИЧКИ НИЕ !!! ОГЛЕДАЙТЕ СЕ ,ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ,НИЕ СЕ ДЪРЖИМ КАТО МИГРАНТИ В СОБСТВЕННАТА СИ СТРАНА И СЕ ВЪЗТОРГВАМЕ КАК БИЛО НА ЗАПАД! И чакаме някой??,,да ни оправи"!?!? и почисти.

26

Анонимен

преди 4 години

Malian, точно за това е и мразен Тръмп от либерастичните изтривалки - зашото назовава нещата с истинските им имена и не е "политически коректен". Но на гореспоменатите отпадъци, само расизъм, ксенофобия и женомразци им е в празните кратуни.

25

Анонимен

преди 4 години

Е как да изглеждат, по образ и подобие са на рашастанските.

24

Malian

преди 4 години

"Отново възниква въпросът прави ли се контрол на качеството на почистването в столицата, за да се поддържа държавата чиста и подредена." Нека поясним, че София не е цялата държава. Качество и контрол трябва да има във всички населени места. В Русе мизерията е същата. Между блоковите пространства не се почистват, около спирките *** и фасове. За изгнилите листа, натрупани от есента да не говорим, смрад и мизерия. Предлагам да посетите град Павликени, чисто, подредено с цветя по улиците.