63

Анатоли

преди 4 години

До анонименАз съм потребителят пуснал сигналите. Съгласен съм, че около блоковете е мръсно ( но не винаги). Подадените сигнали и в София, и в Русе са за площи, които се чистят от съответната община, това е важното в случая. А ние със съседите от блока тази събота ще си почистим прилежащите към блока околно пространства :)!

62

Анонимен

преди 4 години

Градовете ни изглеждат потресаващо зле!! Лошото е, че сме свикнали и не ни пука.

61

Анонимен

преди 4 години

В Индия е същото. На там сме тръгнали.

60

Анонимен

преди 4 години

ПРАХ, МРЪСОТИЯ- ЛЕКИ КОЛИ И КУЧЕШКИ ДРИСНИ- ДА ПИТАМ ЧИЕ ДЕЛО Е ТОВА, НЕ Е ЛИ НАШЕ- ВЪВ ВСЯКО СЕМЕЙСТВО ПО ДВЕ/ТРИ КОЛИ И КУЧЕТА. ОБЕЩАВАМ НА ВСЕКИ РАЗСЕЯН ГОРД СОБСТВЕНИК НА КУЧЕ, КОЙТО ГЛЕДА НАНЯКЪДЪ, ДОКАТО КУЧЕТО СЕЕ КУПЧИНИ, ЧЕ ЩЕ ГО ДОГОНЯ И ЩЕ МУ ГИ РАЗМАЖА ПО ГЛАВАТА- ДА СЕ ВИЖДА С КАКВО СЕ ГОРДЕЕ- ЩО СЪМ БЯСНА ЛИ- ВСЕКИ ПЪТ С ВНУЧКИТЕ СИ СЕ ПРИБИРАМЕ С КУЧЕШКИ ДРИСНИ ПО ОБУВКИ И БОТУШКИ. АМАН! И СЕ ОПЛАКВАМЕ, ЧЕ НЯКОЙ НЕ НИ ЧИСТИ ФЕКАЛИИТЕ, ЧЕ НЕ ВЪРВИ СЛЕД НАС ДА НИ ЧИСТИ ***.

59

DVB

преди 4 години

Да не се обиди някой, но голяма част от мизерията идва от нас самите граждани..

58

Waffen SS

преди 4 години

"Пролетно лъсна мизерия в различни части на страната"Това съобщение е тотално невярно.Мизерията и разрухата е целогодишна и всеобхватна,а не на отделни части в страната.Няма човек на където и да погледне,и да не види разруха,мръсотия и нехайство,както от институциите така и от съществата наречени граждани.Специално София нямя нищо общо с чистотата,която беше в детските ми години.Алеите в комплекс Ленин/Яворов/ биваха измивани ежеседмично,тревните площи напоявани,дърветата подкастряни.

57

Анонимен

преди 4 години

бай *** го оставете да си хортува, останалите, Николчовци, Иванчовци, Асеновци и т.н., те ще свършат работата и всички ще са доволни.

56

анонимен

преди 4 години

некога през пролетта всички почиствахме около жилищата си, после казаахте , че било комунистическо и потънааме у бокл лук

55

Анонимен

преди 4 години

Реките ни и те окичени с ***.Готови ли сте за национална оборка ?

54

Анонимен

преди 4 години

Абе вие д ебили ли сте или преписвате от новината от миналата година? Кво топене на сняг - кво нещо?!

53

До ЗМ

преди 4 години

Отиди в Австрия и виж прасетата в какви чисти клетки се отглеждат. Светят от чистота.

52

3M

преди 4 години

*** и в дворец да я сложиш, на *** ще го превърне. Това й е естествената среда на живот!

51

Анонимен

преди 4 години

До Анонименнамерете снимки на Слънчев бряг от 70те години - беше един огромен красив парк с хотели, а сега е бетонна джунгла с провесени *** навсякъде

50

Анонимен

преди 4 години

До мишо бирочетомърляви хора мърлява държава

49

мишо бирочето

преди 4 години

като се прибера от време на време в българия отида изчистя между блоковете, обирам фасове, торбички, има едни писюри метат от терасата *** долу, бирени бутлки счупени, дамски превръзки, ножчета за бръснене, пичи косми, ужас. та изчистя, след 3 месеца гледам пак същото. няколко пъти съм чистил и на плажа. за 20 минути събрах два чувала пластмаси, фасове, кенчета и т.н. болшинството ме сочеше с пръст и ми се смэше. на *** му дай неговото дворче да е чисто и да си изфърли смета през оградата. от другата страна кво никой не го е еня.

48

мишо бирочето

преди 4 години

ганчп мета фасовете и торбичките през балкона и чака някой да му изчисти, разхожда си кучето и му е през фара за изчистването, децата му играят в ужна и боклюци ама някой му е крив че не му е изчистил, цял живот чека майка си, жена си да му слугуват, чака руснаците да го освободят и да му дадат газ и бензин за без пари, чека американците да му дадат свобода и банани и тоалетна хартия, клати краката на работа и чека заплата, чека, чака, чека, чака.... професионални чекисти са ганьфците.

47

Анонимен

преди 4 години

Е кой е виновен за това? После се сърдим колективно, мосово, на чешкия художник преди години...

46

родна картинка

преди 4 години

Кучешки и човешки ескременти, които изсъхват и после вятъра ги разнася. Това е най-типичното за градовете ни през псоелднтие 30 години.Другото са бекрайните строежи на грозилища - пясък, материали, кал, накърнена инфраструктура, все по-тесни тротоари и паркове. А от скоро - асфалтиране на всяка педя пространство, за да могат джигитите да издуват колите си под прозорците ви.

45

Bungar

преди 4 години

Това което не харесваме сме го построили Ние,чрез Фирми...работници,майстори.Ако не ни харесва ,да се видим какво можем.Замърсяваме непрекъснато...опаковки,салфетки,фасове,торбички...пак Ние. Улиците и площадите пълни с бездомни кучета.Не падат от небето...кой...пак Ние ...На края кой е виновен....кмета разбира се.

44

Анонимен

преди 4 години

Тъй тъй. Мръсотията я правят хората, бедните са бедни, защото са мързеливи и т. н. Но какво се оказва, че всичко това са латерни на ония, които искат да смачкат обикновения човек. Виждаме какво се случва с българските милионери. Истината рано или късно излиза наяве. Много са силните на деня, които се опитват да я скрият от очите ни.