51

Анонимен

преди 4 години

ердоган играе ва бaнк;единственната държава която би му помогнала е РУСИЯ.западът и сащ вече са държави от затихващия свят и затова не биха рискували руските МЕЧЕШКИ шамари.така че вмомента турция е дърво без корен в бурята

50

муспи

преди 4 години

Б. Борисоф е помолил приятелски Ердоган, да се форсира възстановяването на Дунавските вилаети, за да може бежанците да си движат с Отомански паспорти където си искат. Също така турската армия да окупира най после България, за да я пази от чужди агресори (още Ботев го е казал).

49

Анонимен

преди 4 години

Никаква солидарност не иска.Иска и се натиска за територии.И като не ги получи - реве.Ердоган е цар на реването.

48

Анонимен

преди 4 години

До Ха, ха,ха,хаааааааааНе дрънкай, Русия не е владяла защото не е искала. Не е имала това за цел. Но виж СССР ни владя и то доста време - цели четиридесет и пет години. Слава богу, че той изчезна от политическата карта. Но Русия и нейният принос за освобождението на България от турско не може да се игнорира и пренебрегва. Факт.

47

Анонимен

преди 4 години

На Ердо не може да се вярва той нищо не прави просто ей така. Очаква всяко негово действие да бъде възнаградено с нещо което той иска. Така че Европа трябва да внимава. Човек който мени мнението си на всеки десет дена не е надежден партньор. Той просто търси само начин да кяри от всяка ситуация. Вероятно това е характерна черта на турските политици.

46

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

РУСИЯ , НЕ МОЖЕ ДА ВЛАДЕЕ БАЛКАНИТЕ И НИКОГА НЕ Е УСПЯВАЛА ДА ГО НАПРАВИ!НИЕ СМЕ ДАЛЕЧ ПО-УМНИ И ХИТРИ ОТ МУЖИЦИТЕ .ОСВЕН ТОВА---СМЕ ПОВЕЧЕ ЕВРОПЕЙЦИ ...ОТКОЛКОТО АЗИАТЦИ!

45

Сата НАТО

преди 4 години

До Су-34часовник изобразяващ завладяването на Балканите в Руско- Турската война-----Ама не беше ли "освобождаване".Кога руските не щастници са завладявали Балканите? Те тогава са вършили черната работа на Великите сили. След това на Берлинския конгрес са им свили сармите.

44

Марс

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААКато е толко хубаво в Турция, какво правиш в България и българските сайтове?????Айде купи си еднопосочен билет за Ердогания.

43

Любопитен

преди 4 години

Още ли има аб.дали,дето вярват,че Турция е съюзник,а не враг?

42

Анонимен

преди 4 години

Турците са господарска нация. Те са свикнали да владеят други народи, а не обратното. Тях никой не ги е владял. Докато балканци сме с рoбския манталитет на владяни народи. Така че е въпрос на време да ни анексират. Ердоган само опипва почвата с мигрантите. Да види какви ще са реакциите. И като гледам гърците и българите са се примирили.

41

Анонимен

преди 4 години

Турция е 100 милиона и има нужда от жизнено пространство и от питейната вода на България и Гърция. Тя умело заселва Балканите с войни на исляма които да ислямизират тези земи и да ги подготвят за лебенсраума на господарите колонизатори-турци.

40

Хм

преди 4 години

Е па щом тия в Брюксел са меки китки,що Ердоги да не ги командори с твърда ръка?ЕС разполага с огромен ресурс,а не може да сложи един самозабравил се анадолец на мястото му????Щом Европа не може да осъзнае силата и стойността си-нормално е да се случват такива неща...

39

Анонимен

преди 4 години

Ердо години наред се караше с всички. Изпокара си с ЕС - наричаше ги фашисти.ДА не говорим, че със съседите се изпокара тотално и те вече го мразят дружно.Само с Боко не се е изпокарал до сега защото Боко му ...И сега иска солидарност. Ами няма да я получи то е ясно.

38

Анонимен

преди 4 години

Турция получава отвсякъде солидарност, но претенциите и са големи.В Турция няма 4 мил. бежанци. Няма и разумно обяснение, какво правят мигранати, от Афганистан и Пакистан всред бежанците. Ердо е в прекрасни отношения с Пакистан, защо не ги връща обратно? Или ги брои към бежанците, за да си вдига цената. Платиха му 3мил, а пак са си в Турция мигранатите. Е Турците ли са най хитри?

37

Що бе....

преди 4 години

НАЛИ Е СОЛИДАРЕН С ПУТИН...?!!!ТОВА НЕ МУ ЛИ СТИГА....???!!

36

Анонимен

преди 4 години

Турски мурафети.....Хем, ги "сърби", хем, ги "боли"!-))))))))))

35

султана

преди 4 години

Ердоган направил на Сащ ?????? Какво му направиха те първо опит за цветна революция в истамбул после военен преврат после опит за срив на валутатта , мита на износа какво им направи Ердоган?? Поиска ракети отказаха поиска помощ отказаха .Ердоган отиде при Путин не защото го обича а просто ЕС и САЩ са двулични към него-каквото повикало такова обадило

34

Си 34

преди 4 години

Ердоган беше много кротък и наведен при Путин в Москва. Руснаците умишлено го бяха сложили в една зала, където имаше часовник изобразяващ завладяването на Балканите в Руско- Турската война.Недвусмислено послание!

33

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТОсъщо като сащ, нали?!

32

Сата НАТО

преди 4 години

Путин разиграва про сташки номера.Подоисва договори от свое име, а после насъсква местните банди и ги въоръжава