8

Иван

преди 4 години

Това е язовир Пясъчник.Язовира е празен и нивото му пада,защото в Средна гора не падна никакъв сняг и дъжд,за разлика от Родопите.И ако в следващите 2 месеца не падне дъжд няма да се напълне.През лятото е основен язовир за напояване....през август ще се правят на изненадани и ....смаяни.В интерес на истината тук няма ВЕЦ...По времето на Живков имаше проект водата от река Въча след Кричим през изравнител "Правище"да се вкара тук за да се напоява цялата Тракийска низина.Мечти....

7

Анонимен

преди 4 години

А ревизоро отишъл ли е да види как мутрите източват язовирите през Вецовете. През деня се правят на кротушки ама ако отиде вечерта ще види как водата прелива през турбините на ел. централите. Да ама ревизоро след пет часа не работи. Префърлил си е целото богатство на родата държи си оставката у джобо и се праи на ум, рела лисица. Патриотарин кво да го праиш и той като шефа си шкембе войвода Русенскио Македонец. Оня продава имоти на безценица и паспорти.

6

Анонимен

преди 4 години

Където се въведе контрол нивата започнаха да се качват, т.е. на другите се краде като за последно!

5

Браво

преди 4 години

Още не е дошъл сухият сезон а язовирите вече спадат!

4

Бебреш

преди 4 години

В този язовир сигурно е имало толкова вода при пълненето му. Той е съвсем празен, почти като язовир Студена! То нам няма язовир, виждат се нивите! Но си траят! До кога!?

3

Много странно?

преди 4 години

Точно през последния месец валя много. Има нещо съмнително тук.

2

Анонимен

преди 4 години

щом останалите язовири се пълнят а "Тича" спада, ми да проверят дали някой не краде, както от Студена!

1

морски

преди 4 години

Не вярвах последните седмици за язовир "Камчия", но и аз най-сетне "прогледнах" !