51

Селянина

преди 4 години

Човекът бил под напрежение и Моника го орахатила,какво толкова е станало?

50

Ку*росмук

преди 4 години

"Бил Клинтън беше много чаровен и привлекателен мъж, а Хилъри цял живот не го оценяваше достатъчно. Той я обичаше, но тя него не. В живота на Бил се появи младата студентка Моника, която му се възхищаваше и го ценеше. Човека си изкара една любов, която го прероди. Нека го плюят дyшманите. Те не знаят какво е да си системно тероризиран от властна вeщица като Хилъри."=================Ееех, искаш да бъдеш Люински-2, ..."гладна кокошка просо сънува" :))))

49

Анти-Сорос

преди 4 години

Аферата Бил Клинтън-Люински е като Тръмп-Борисов, само че в съвременен вариант, ..в ролята на Люински е Борисов!

48

Анонимен

преди 4 години

Бил и хилъри си пробутват челсито в голямата политика.Показват колко е "велика"Му ха ха ха ха

47

Анонимен

преди 4 години

До българинГлупости

46

Демократите и свърза

преди 4 години

ните с тях НПО-фарисейщина на всяко ниво.Когато ти кажат "добър ден"-погледникакво е светилото на небето,може и да е Луната.Нещо като лидерката на нашето БСП.Големи приказки от милионерското ръководство как грижата за хората е основната им грижа.Грижа за тези,които са ограбили,защото милионер у нас се става или чрез наследяване на червен барон,или чрез криминална приватизация,или чрез експлоатация на наемен труд.Жалко,ръководството на БСП съсипа лявото движение у нас,как да им вярваш.

45

Анонимен

преди 4 години

И аз съм под напрежение.Нуждая се да ми се направат с---ки.

44

Анонимен

преди 4 години

Мдаа, никой не мисли като изневерява. Но накрая всички си плащат и получават кой каквото заслужава.

43

дедо Ви

преди 4 години

ЕХ, ако през март 1999 Моника не беше низвергната, бомбардировки над Сърбия нямаше на има!? Ама на, Кица се изперчи и.....

42

българин

преди 4 години

Помня цялото му "управление" Както после и на баща и син Бушовци! и на оная *** от дървото! Сегашния не го коментирам! Да си президент на тази измислена държава.Трябва да си много послушен! Хората в сянка Искат да стане тяхното и се води тяхната "политика"! При нас не им се получи с ген Радев. И за това им е трън в очите.Него го избраха българите! А той държи армията.ГЕРБ иска цялата власт в държавата! Включително и армията. За това са тия "боричкания".Та ще изчакат искат не искатизборите!

41

Анонимен

преди 4 години

тоя какво изветрява за една бибитка цял свят трябва да занимава

40

1914

преди 4 години

какво е станало?

39

Анонимен

преди 4 години

Бил Клинтън е голям мъжкар-преспал е със стотици жени, включително и като президент. Просто си е по.потентен и надрен от мнозина. КАТО ИМА В ПОВЕЧЕ-КАКВО ДА ГО ПРАВИ!? Д ГО ХВЪРЛИ НА КУЧЕТАТА ЛИ.Знаете ли колко жени е ощастливил. Люински само дърпаше от пурата..

38

Анонимен

преди 4 години

Струва ми се абсурдно след толкова години да се връщаме пак към тази глупост. Клинтън правил каквото правил, кака Моника и тя. И двамата са имали причина да го направят, не само Клинтън. Това не е никаква драма, а една глупава елементарна историйка. Почна да ми омръзва.

37

Влади

преди 4 години

Цялата тази афера навремето беше режисирана от Израел, защото Клинтън много здраво ги беше натиснал да се помиряват с палестинците. Пак същия Нетаняху беше начело. Люински( Левински) е мазна еврейка, която заради лоялноста си към Израел беше активирана да извърши тази услуга на свещенната прародина. После - подсушани уж разговори, коя на коя се похвалила и Клинтън изгърмя. А после никой и не помисли за мир , евреи и араби...

36

Трол Ейбус

преди 4 години

Когато мъжът "мисли" с долната глава, а не с горната, трябва да го обърнат с главата надолу, за да му дойде акълът. Бил хапна на дърти години агнешко и сега се прави, че съжалява - лицемерник!

35

Анонимен

преди 4 години

Бил Клинтън беше много чаровен и привлекателен мъж, а Хилъри цял живот не го оценяваше достатъчно. Той я обичаше, но тя него не. В живота на Бил се появи младата студентка Моника, която му се възхищаваше и го ценеше. Човека си изкара една любов, която го прероди. Нека го плюят дyшманите. Те не знаят какво е да си системно тероризиран от властна вeщица като Хилъри.

34

дърт коцкар

преди 4 години

да олабиш викаш...

33

Анонимен

преди 4 години

Спомням си сатанинската усмивка на Хилари като видя убития Садам Хюсеин и Кадафи. Гадна работа!

32

Анонимен

преди 4 години

Абе, разкарайте го този Мафиотско - бандитски клан, бе!