43

пияница мистик

преди 4 години

До Гошо...ТъпотоАве Гоше, Гоше, вярно си ***. Айде за Ицко Финци един виц:След като се оженил за млада жена, 93-годишен старец посетил лекаря и му се похвалил, че с жена си чакат дете. - Нека ви разкажа една история - казал лекарят. - Мой много разсеян приятел отишъл на лов, но вместо пушката си взел чадъра. Изведнъж пред него изскочил лъв. Насочвайки чадъра, моят приятел стрелял и убил звяра на място. - Невъзможно! Някой трябва да е стрелял отстрани. - Именно.

42

Анонимен

преди 4 години

Вие май не разбирате защо се дава този пример. Естествено, положителен.В нашата държава се внушава, че ненормалното е правилно. В момента точно така трябва, зада се измести впечатлението.Какъвто си ти, такива са и приятелите ти.

41

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Иско Финци,който е на 86...работи с жена си,която е на 40 за...второ бебе(има вече дъщеричка Матилда от нея на 3 годинки).Така че Силвио правилно се е...ориентирал.Освен това има едно...старо германско правило за...щастлив брак;мъжът,трябва да избира жена на половината на годините му,най много още 4-ри отгоре.Еее,Силвио малко се е...презастраховал.

40

Анонимен

преди 4 години

Вероятно само се търка в нея като дрът перверзник

39

Ха-ха

преди 4 години

До Миту"Богат мъж не остарява"Правилно!Обаче важното е да умре навреме...Умните жени знаят как става,без да рискуват среща със закона.

38

Миту

преди 4 години

Както гласи една древна к урвенска поговорка ... Богат мъж не остарява!

37

Ужасна

преди 4 години

МУМИЯТА

36

Деди

преди 4 години

Дай боже всекиму. А че любовта била сляпа не е верно, особено при 83годишните гледането е задължително.

35

така е

преди 4 години

Кинтите са си кинти.А дедото с тоя мОрков фондьотен и имплантираната косица - кърти миФки!К*во ли му прави тая 30-годишна! Отврат!!!

34

Анонимен

преди 4 години

Mуpви бол, пари нема...

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Само не слагай под общ знаменател всички жени, иначе си прав, че някои за пари са готови на всичко.Ежедневно виждам подобни примери, но все пак това не са ВСИЧКИ жени.

32

Под капака

преди 4 години

Това е като да смениш луксозна лимузина с малолитражен бюджетен автомобил! Франческа е класи над по-младата Марта! Ама дедо знае най-добре!

31

Анонимен

преди 4 години

Берлускони го разбирам, иска да се чувства млад. Но жената не мога. То, че е по сметка е ясно, но истинска любов, истинско семейство и деца от обичан мъж не иска ли? Не може парите да са над всичко в този живот.

30

Анонимен

преди 4 години

Най-добрите гени? Или най-многото пари.Тоя е на 90 год бе.Сигурно носи памперси.Какви гени

29

Анонимен

преди 4 години

До: 19Поне вече не им е премиер.България е по-зле, защото нашия приятел на Берлускони не само още не е в панделата, но още ни е премиер.Пък и нищо младо не може да забърше.Само стари лелки. Ще кани Херо да пият кафе!Резил!

28

ined

преди 4 години

Любовта към парите е направо очевадна.

27

Анонимен

преди 4 години

Любовта е сляпа за възрастта, но не и за парите.

26

Анонимен

преди 4 години

До: 33Оооо, човече! Ти си се заблудил жестоко!Жената е тази която избира мъжа!Винаги е било така, така е сега, и така ще бъде.Жената избира партньора с най-добрите гени за бъдещото и дете. И това са обикновено преуспелите. Няма начин някой льольо да и се лепне и тя да го приеме безмълвно!Ако мъж опита да сваля жена която не го иска рискува затвор.Справка: Харви Уайнстийн!

25

Дядо и внучка

преди 4 години

Любовта към дедовия е като любовта към Дядо Коледа! Знаеш, че е мек, благ и винаги идва с подаръци!

24

Анонимен

преди 4 години

Парите нямат възраст.