80

минувач

преди 4 години

Ах колко сте ****умни ангажираните със здравеопазването на хората!Били препоръчали да си стоят вкъщи на идващите от рискови дестинации ?!?!?!?Аве, ей,на българинът, ако не му бръкнеш в джоба и не го заплашиш със затвор (и да се случи, при нарушение),никой не спазва правила. Върнали се от Китай, Ита;ия и пр. и си пазаруват, пият си кафе по кафенета, ходят си насам-натам -болИ ги! Спряха полетите до Италия, а същите люде, си куиха автобусни билети. Отидоха и ще се върнат, и ще натръшкат здрави!

79

А тях кой контролира

преди 4 години

А зъболекарите за какъв не спазват хигиената??? Защо не си мият ръцете след всеки клиент, защо не работят със стерилни ръкавици, защо не дезинфекцират инструментите?

78

КопаКабана

преди 4 години

Който е ходил в командировка, отговорността е на работодателят защо го е пратил и защо не го държи вкъщи, ами го вика на работа, трябва да му осигури условия да работи от вкъщи или да му плаща заплата. Това е положенито. Такива фирми също трябва да бъдат санкционирани. Така заразяват и колегите си.

77

КопаКабана

преди 4 години

Когато пътуваха в Италия и по чужбина не плакаха, сега нямало как да си седят вкъщи. Ми като са пътували без да мислят , сега ще си седят 2 седмици без доходи с неплатен отпуск, като толкова им е ценен платеният. Откъде намериха пари да пътуване в чужбина, а са на прага на оцеляването. Не ги мислете толкова, бедните не пътуват. Трябва да ги глобяват, затварят и взимат мерки срещу такива нахалници. Мен какво ме интересува, че някой си вял задните части някъде, та сега да ми влачи тука зарази?

76

Бай Иван

преди 4 години

От умните и красивите ще да са били, дето са много успели, но си правят зъбите тук ;) !!!

75

Анонимен

преди 4 години

Не стига че им се плащат болнични две седмици и източват по този начин НОИ , само защото са ходили на екскурзии по Италия, ами на всичкото отгоре и използват времето да ходят по зъболекари.Миии мнооо ясно уеее! Вируса ша на изтрещи сичкитиии, *** поне ша са наживеймиии!Айде опааа наздравиии да сти жииии и здраиииии!

74

Народна баба мъдрец

преди 4 години

И спрете да мислите само за себе си Ми за кой да мислими бре чааадооооуу! За ората ли уе! Бряяяя бряяя - орта са гадниии и злиии у лошииии! Пууууу уааа! Чадо не ги мисли мойто момче! От те я оо важен няма чадоооо!

73

Анонимен

преди 4 години

Ем кат ней низакинну каф вий проблема, ъ?

72

Марияна

преди 4 години

Аз не виждам как някой който е слаб финансово в България ще спре да ходи на работа и да стои 14 дневен срок вкъщи след като му се плаща ден за ден и плаща квартира примерно. Не е до дисциплината на българина а до финансово ограничението му

71

инфлуенсър мисирков

преди 4 години

В Италия някой кихнал, дай да затворим границата, никой да не излиза.

70

AZ

преди 4 години

Е от такива ***/ки ще дойде коронавируса в България. Някой хора никога няма да се научат да не бъдат селяни... И да мислят глобално, не само какво е у наше село там си остава

69

Тъпи овце

преди 4 години

*** офце ето такива ще докарат заразата в България !!!!

68

Интересно ми е

преди 4 години

Интересно ми е в Африка колко са заразените !!? Дали някой си прави трудът въобще да ги изследва там !!!??

67

Анонимен

преди 4 години

каква карантина бе, те и 30 дне да седят все пробите ща са отрицателни от сега си знаят хората

66

Тъпи овце

преди 4 години

*** омце ето такива ще докарат заразата в България !!!!

65

Чичо Кольо

преди 4 години

А иначе дойде ли тук ще е страшно. В страната с най-застаряващото население процентно и най-лошо състояние на здравната система в Европа - ще има много засегнати. Слушайте мерките които препоръчват експертите, за жалост това е единственото ни спасение и да се надяваме че Бог е с нас, до момента е. И спрете да мислите само за себе си - всички сме смъртни, но ниокой не иска да е сред 3,5-те процента или колкото са там наистина, дори и на 80+. Мислете за хората които може да убиете с небрежието си!

64

Чичо Кольо

преди 4 години

Проблемът е на културно ниво. Работил съм с китайци - дисциплинирани са като мравки работници, много задружни и с висок морал и гражданска отговорност. Затова ще преборят всяка криза. Българинът си казва - и да съм болен, за мен вече е свършило за какво да пазая другите. Няма такъв егоизъм какъвто върлува тук и това си е от памти века. И да се разчекнат министрите няма как да проверяват всички, трябва самосъзнание - какво искате да назначим за всеки по един пазач ли?

63

Анонимен

преди 4 години

Спокойно! Не е само в БГ. Живея в Германия в средно голям град. Бъкано е с туристи в момента. На никой не му дреме нито кой от къде идва как идва и т.н. Важна е печалбата на хотелиерите - вече имаме няколко случая на вируса, ама пак на никой не му дреме (нали да не оревът хотелиерите, че сезона им ще отиде). Та ето ви само една причина поради която вируса няма да спре да се разпространява. Алчността на група хора ще подпали цяла Европа. А не им стига акъла, че като пламнем и туристи няма да има.

62

Анонимен

преди 4 години

"напомни и д-р Кантарджиев" - Каква е заплатата за да напомняне? На най-високо ниво решават проблемите с напомняне.

61

Анонимен

преди 4 години

Ясно е че са болни и са заразили вече стотици но за това не бива да се съобщава,това не е правилно и ние го осъждаме!