21

Бунгар

преди 4 години

Признавам само Машинно гласуване.Иначе ще бъдат манипулирани изборите. Нека дадат пример как става това Машинно гласуване.Пародия на демократичен избор очаквайте. Така е било винаги,така ще бъде и сега. Никога в БКП и БСП не е имало истински демократични избори.Няма да има и сега...Сценария за имитация на демократичен избор е готов.

20

Анонимен

преди 4 години

Вместо да теглите кредити по-добпе беше да поискате по 6лв от партиен член 85000х6=510000 щяха да останат и 10000лв за едно суаре на Позитано.

19

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

18

Анонимен

преди 4 години

И как ще ги връщат? Какво произвежда БСП? До властта не виждам как ще се доберат,а ако успеят ще е няколо месеца. Няма доверие в БСП СРЕД НАРОДА.

17

asd

преди 4 години

Като хванат властта, отново с лъжии, внушения и фалшиви новини, ще избият минуса. После ще вземат един голям вънпшен дълг да има да харчат и след тях някой друг ще трябва да стяга коланите пак.

16

Съвет

преди 4 години

До Sichtpunkt 7 Нова партия БСП / българска социална партия / без старите муцуни.Думата социалистическа да я няма.Навява мрачни мисли.

15

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Дрогарка Масларка и инкасаторът могат да извадят десет пъти повече... - без да занимават разни банки...

14

Така е ..

преди 4 години

И някои любители на БСП си мислят че тази партия и Корнелия ще оправят България.Те не могат да оправят партията си , та кама ли държавата. Ще на затрият отново. Блажени са вярващите.

13

Антиком

преди 4 години

Черепът защо не се е отчел?

12

Путин

преди 4 години

Рубли за БСП няма. Да си теглят кредити, да се оправят.

11

Я па я..!

преди 4 години

Няма страшно. ГЕРБ ще ги връща.

10

Анонимен

преди 4 години

Овърдрафта е по лекия вариант напропадането,но и той се връща.Очаквамс задна дата да се обяви 20 лв на глас,инак импексова ще ги вади от джоба.Ако партия не върне парите на банката,кой ще ги плаща.При ктб пеевски теглеше с торби милиони,та има` защо,нотук за 500 хил ,да пропадне банка,койзнае.

9

драго

преди 4 години

кредит за семинар ,коя банка ги даде ? става страшно като комунистите свършат парата и свършат мандрите " другари дайте да дадем "- станишев

8

Жиб.

преди 4 години

А защо Техноимпекса не си развърже кесията?

7

Кух профил

преди 4 години

Не ви ли стига народната субсидия?

6

Sichtpunkt

преди 4 години

Изядоха изпиха пропиляха държавните субсидии и сега гладен Колю.БСП трябва да се закрие и да се основе Законна либерално-лява партия като ПЕС. Инак другарите отиват в канавката.

5

Майтап, Уили!

преди 4 години

На всяка снимка на Корнелия, направена в момент, когато тя произнася слово, ръцете на говорещата винаги са разтворени и правят един от два характерни жеста - или като на горната снимка (все едно, че показва как ще грабне нещо много голямо), или прави жестове, подобни на тези, които правят илюзионистите (фокус-мокус, вие си мислите, че правя едно, но аз правя друго и никога не се знае каква карта ще извадя от ръкава си!).

4

Анонимен

преди 4 години

Свършиха ли крадените пари?

3

Анонимен

преди 4 години

Само ако може да кажете от коя банка дават кредит така, и ако има гарант, кой е той?А иначе за финансовите проблеми на Левицата тепърв ще се говори, след паднето на цената на газа и съдебните неволи на някои лица ...

2

Анонимен

преди 4 години

От рошия ли е заема?