41

Корнелиовирус

преди 4 години

Да ни извиняват пенсионерите с 200 лв пенсии ,ама ние сме на СПА да обмисляме новата визия за България .Бъдете спокойни -взела съм си и цял бански за случая ....

40

Зозо

преди 4 години

Явно ще се прави свободен избор по примера на Боби Михайлов в БФС. Първо едно яко ядене и пиене с делегатите в Самоков :)))))))))))))))))))))))) Пари има от заема ......

39

Анонимен

преди 4 години

ЧЕРВЕНИТЕ КОМУНИСТИ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ, НО СОЦИАЛИСТИ "ЗАЩИТАВАТ" ИНТЕРЕСИТЕ И СЕ БОРЯТ В НЕИСТОВА БОРБА ЗА БЕДНИЯТ ПРОЛЕТАРИЯТ- КОИТО ИМАТ И ПРОДАВАТ САМО СВОЯ ТРУД- ТОВА ГО НЯМА НИКЪДЕ ПО ЗЕМЯТА.

38

Анонимен

преди 4 години

Другарите са гладни като въшки, затова се опитват заедно с недоразумението президент да обяздят държавата

37

Хм!

преди 4 години

А надвзетите субсидии кога ще върнат?

36

Анонимен

преди 4 години

Българският народ на всякакъв вид избори казва че не вижда бсп като алтернатива на управляващите

35

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

А кога кандидатите ще започнат да си дават отвод... - за да остане накрая само един... - а за Гешев още реват, че бил единствен...

34

дървета

преди 4 години

Тая партия няма ли да умре заедно с електората си вече. Спрете с тия мишки с промити мозъци да облъчвате през всички медии. Крайно време е столетницата да отиде в историята, като провалил се социален експеримент отнел живота и парите на нацията в продължение на повече от 3 поколения. Айде у лево с тия ***.

33

пояснение

преди 4 години

два дена на СПА :)

32

Отговор

преди 4 години

До Анонимен 19 Произвеждат лъжи и обещания за светло бъдеще.

31

Анонимен

преди 4 години

хаха, 500 бондака за кредит + 150 от членския внос или тия ще ударят 1 милион за вътрешни гласувания...с чужди пари най-лесно се работи. Особено ако никой не ти търси сметка за нищо.

30

анонимен

преди 4 години

Този кредит е много показателен за БСП! Социалистите не могат да оправят бюджета в собствената си партия, а искат да управляват държавата!

29

анонимен

преди 4 години

Тя затова ги е изтеглила, защото ще я сменят, а след нея друг ще плаща или ще измислят някоя далавера, те в БСП са царе на далаверите!

28

Изнервен

преди 4 години

Закривай!

27

Крадлива шайка БСП

преди 4 години

И за какво са им парите ? За купуване на вот ?

26

БСП са гадове

преди 4 години

Тези знаят само да харчат.

25

Наш Кольо

преди 4 години

Хич да не можете да ги върнете !!! Пари за изборджийско театро имате,а пари за народа нямате ?! Изчезвайте!!!

24

Реалност

преди 4 години

Превратът на 10 Ноември 1989г. беше извършен от комунистите и след 1989 г. до ден днешен ни управляват чисти комунисти независимо дали са от СДС,БСП,НДСВ, ДПС,АТАКА, ГЕРБ ,Деформаторски Блок , ВМРО,НФСБ и т.н!България е под съветско-болшевишко кърваво робсто и сме незаконна република окупирана от СССР!Защо СДС не потърси наказателна отговорност от комунистическите престъпници , не вкара нито един комунистически бандит в затвора и не разкри нито едно комунистическо престъпление?

23

:-)

преди 4 години

Защо драгите социалисти толкова лобират за машинен вот, а решиха да печатат бюлетини за вътрешнопартийния си???? Господа социалисти, бъдете новатори - покажете как се прави това което искате!

22

Анонимен

преди 4 години

Това е много демотивиращо за социалистите. Те драпат в тази партия за повече пари а се оказва че пари в социализма няма. Пак ще живеят на кредити.