31

м...да

преди 4 години

За момче ,разбира се, няма да се сбият за някоя книга ,я..

30

Анонимен

преди 4 години

Тотална деградация на младото поколение! То няма цели, няма амбиции или в най-добрия случай амбициите му са да се продаде добре на някой чичак с кинти, щото иначе може да му се наложи да работи... Отврат, отврат пълна.... но пък целта на безбройните реалити формати по телевизиите, които ни заливат с пошлост и морална помия, е постигната! Дерзайте медии! Участвате активно в опростачването на населението!

29

ДА

преди 4 години

Божкеее,по наше време момчетата се биеха за момиче,сега-обратното!

28

Подтекст

преди 4 години

Началничката на РУО коментира, че снимащият също има вина. Това е безспорно - забавлявал се е и не се е опитал да предотврати боя.Това тя не уточнява.Май според тази другарка по-голямата му вина е, че е направил резила публично достояние на обществото.

27

До 26

преди 4 години

Тъкмо ме подсети за "смени жената". Чудя се кой им позволява да си играят с психиката на дребосъчетата и АЗД защо се правят на нечули и невидели.Или още по-зле ако са дали разрешение.Един ден мама изчезва и се появява друга мама.А сега де? Мъничето не разбира какво става и дали и кога истинската ще се върне.Защо мама си тръгна? И само не ми казвайте, че зад кадър с тях " работят психолози".

26

Totenkopf

преди 4 години

Гледах видеото и доста по различно го видях от измислиения ви преразказ в текста. Момичето буквално и разказаха играта, другото момиче я риташе с всичка сила въпреки, че вече беше паднала на земята и ревеше с пълен глас. Так дережит Молодец бийте се за момчета кифлииии

25

сега вече

преди 4 години

много работа ще падне. Училищният психолог ще "работи" с тях. Все след дъжд качулка. По заплати са равни с учителите, а са най-големите айлякчии и много се нервят, че работното им време било заковано на 6 часа. Ми то голям зор да убиваш време от 8 сутринта до 14 следобед.

24

Анонимен

преди 4 години

ФАКТИ от кариерата на косматко (меси). Има ДВА гола в цялата си кариера в официални мачове срещу европейски отбори през 2006г срещу вече несъществуващата държава Сърбия и Черна гора и през 2014г. срещу Босна и Херзеговина. Дайте златна топка - спасете джудже! Още малко да задълбаем в колосалната кариера на косматко. От всичките му 68 гола за Аржентина, 32 или ПОЛОВИНАТА са в приятелски срещи. Реалните му голове вса 36 в 91 мача. Батко му Роналдо от друга страна има 81 гола в 116 неприятелски официални мачове за Португалия. ОСЕМДЕСЕТ И ЕДИН гола срещу мижавите тридесет и шест за косматко. ФАКТИ

23

РИСТОВА,

преди 4 години

АБЪЛКАРОВ, ЯБЪЛКАРОВ ИЛИ ДЯВОЛ ЗНАЕ КАКЪВ....

22

Анонимен

преди 4 години

Е до това докараха тия модерни предавания, биг, мик, ферми, мерми, смени жената особено. Няма що, добре ги възпитаваме. После защо имало и такива дивотии.

21

ритницата

преди 4 години

Тази, която си позволява така да рита друго момиче, не е нормална. От един ритник можеш да убиеш човек, а тя не се спря да рита. Със сигурност е с психични отклонения и няма да завърши добре. И явно през всички тези години е показвала агресия, но никой не и обръщал внимание. И това са момичета. Като имат толкова адреналин - да ходят да тренират. Но явно ги мързи, и да учат също. По цял ден нищо не правят, не са заети. Загубени са. Каква цел имат?

20

Нинджа

преди 4 години

Вместо да се обичат и тримата .....:P

19

Анонимен

преди 4 години

"До нас има училище - през междучасията се събират глутници 12 годишни момиченца и пушат като кумини. Супер смешно е, но имат си родители. Момчетата гледат, момичетата пушат, маникюри, гримчета, чанти като на лелки"--------------------------Не оневинявам родителите, но в училище за учениците отговарят учителите, които са и педагози. През междучасията те също си пушат и си пият кафенцето. Интересува ли ги какво правят учениците през това време? Или ги интересува само увеличението на заплатата?

18

Анонимен

преди 4 години

"Директорът на гимназията заяви, че работата с учениците продължава"Ако се работеше наистина с учениците едва ли щеше да се стигне до тук... Тоя директор става за директор само на стадо овце/ама не повече от 10/

17

Анонимен

преди 4 години

До нас има училище - през междучасията се събират глутници 12 годишни момиченца и пушат като кумини. Супер смешно е , но имат си родители. Момчетата гледат, момичетата пушат, маникюри, гримчета, чанти като на лелкиИ са само на 12-13г-------------------------------------Голяма е вината на майките, пардон бг-мамите - разглезват своите "принцеси" oще от детската градина - лакчета, панделки и лъскави дрешки, прически вафлички и колкото се може повече снимки на принцесата във ФБ

16

Анонимен

преди 4 години

"жените си искат своето"-------------------Ми като искат, да си кажат. Защо мълчат? Искат и мълчат?! А, ако са грозни, да почерпят.

15

Анонимен

преди 4 години

Какви ще са санкциите за "педагозите", допуснали гнилия психо-климат?

14

vlady

преди 4 години

Заслужават да продължат обучението си в елитното училище в Сливен с хубава ограда.

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонименбъдещите майки на България - ще възпитават деца

12

Евач

преди 4 години

Дайте им на тези моми един коч, да оправи сърбежа, да охладят страстите, и всичко ще е наред. Проблема идва оттам че вече няма мъже. Мъжете са п*тки и не стават за нищо, а жените си искат своето...Природа какво да се прави.