28

ГЕОРГИЕВА, СОФИЯ

преди 4 години

НА ВСИЧКО ОТГОРЕ И КАРАКАЧАНОВ ЗАПОЧНАЛ ДА КРЕЩИ, КАКТО КРЕЩИ ПРЕМИЕРЪТ! И ОБИЖДА ХОРАТА, КАКТО И ПРЕМИЕРЪТ, ТАКА НАРЕЧЕН, ОБИЖДА? АБЕ ВИЕ СЛУГИ НА НАРОДА ЛИ СТЕ ИЛИ ГОСПОДАРИ? КАКВА КЛЕТВА ПОЛАГАХТЕ В НС? ЗАЩО НЕ СЕ ПОГЛЕДНЕТЕ И НЕ СЕ ЧУЕТЕ КАКВО ГОВОРИТЕ И КАКВО ВЪРШИТЕ? НА КАКВО СТЕ ЗАПРИЛИЧАЛИ?!

27

ГЕОРГИЕВА, СОФИЯ

преди 4 години

КАРАКАЧАНОВ, КАТО РАЗПРОДАДЕ ЗЕМИТЕ И ИМОТИТЕ НА МИНИСТЕРСТВОТО, КАК ЩЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ? ОТ КЪДЕ НОВИ ЗЕМИ, НОВИ КАЗАРМИ, НОВИ АДМИНИСТРАТИВНИ СГРАДИ И ЖИЛИЩА ЗА ВОЕННИТЕ? ОТ КЪДЕ ЩЕ ВЗЕМЕШ СЕГА НЕОБХОДИМИТЕ ЗЕМИ И ПОСТРОЙКИ? ЗА ТВОЯ СМЕТКА ЛИ ЩЕ ГИ КУПУВАШ И СТРОИШ? ИЛИ БЕДНИЯТ БЪЛГ. НАРОД И ТОВА ЩЕ ТРЯБВА ДА ОТГЛАДУВА? А УНИЩОЖЕНОТО ВЪОРЪЖЕНИЕ? ЗА ВИНОВНИЦИТЕ НАЙ-СТРОГИ НАКАЗАНИЯ ОТ БЪЛГ. НАРОД ДА СЕ НАЛОЖАТ! ТОВА Е ПРЕДАТЕЛСТВО!!! КАКВО ЗНАЧИ ДАНЪЧНА ОЦЕНКА ПЛЮС 10 %?

26

Анонимен

преди 4 години

Взехте бизнеса с паспортите. Субсидията не стига, малките патриотчета искат да папкат.Патриотично ще подарим имотите на патриотични българи и ще чакаме да мине давността.

25

Анонимен

преди 4 години

ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ ПАСПОРТИТЕ СА ПО СКЪПИ ОТ ИМОТИТЕ

24

Анонимен

преди 4 години

Без решението на обществен контролен надзорен ревизионен орган при толкоз партии по решения с разрешения от участието им в парламент функциониращ на основа техни си платформи неизвестни за мнозинството и обвързаноста им с реалността в държавното управление как параметри за организирано действие в стопанско икономическо финансово значение за развитие не могат да ги продават,и пример при еднопартийно държавно управление на обществото има от негово име държавен контролнен надзорен ревизионен орган.

23

бай х

преди 4 години

шкембе войвода продава имотите по евтино от паспортите ....гоуем бизнесмен , гоуем патриот ..... аир да не види

22

Анонимен

преди 4 години

Само ще ви дам пример каква е схмата:В Пловдив преди години някак си общината решиха да продадът една земя в центъра на града. После се оказа че е национално наследство че има римски остнки. Общината изкупи обратно земята на 5-на цена, някой от нашите забогатя с млн евро. Днес, същата тази земя е потънала в треволяци и храсти по 2 метра. Е та така е ...

21

Анонимен

преди 4 години

Армейски имоти са всички казрми и поделения,заедно с погребите и полигоните.Кой иска да свали на България гащите? Кой? Да излезе една крачка пред строя!!!.......За предателство към Род и Родина - ЗАТВОР,без право на замяна!

20

Анонимен

преди 4 години

Да излезе Бойко Родолюбец и да обясни защо и как се продават отчуждени и изплатени от държава имоти във владеене на Българската Армия. Този пишман патреот/чакаджииа не го питайте нищо.Той не знае,защото е .Комсомолски секретар от Интернационала тръгнал да обяснява за Българската неприкосновеност.Пази Боже от такива шизофрении народът ни в бъдеще.Хора.Избирайте си политиците на ниво ,,гражданство''. Стига с този комунизъм,и неговите производни като борци,мутри,мафиоти,олигарси и разни миндераси.

19

Неминон

преди 4 години

До АнонименА ти какво правиш тук, а не си хванал Терминал 1, 2 към Германия или друга "читава държава"? Или само можеш да даваш акъли?

18

Анонимен

преди 4 години

В Германия например дали пак така се случват нещата?Или в друга читава държава?Затова Терминал 1, 2 и забравяне на лошия сън България! Пак ще се гърчите, но поне децата ви ще имат някакъв шанс.Тук не.

17

Анонимен

преди 4 години

мо преди 15г продаде Наш имот 11 декара в София , препродадено после през 5 фалирали фирми с което всички следи заметени и никакъв шанс да съдиш или осъдиш .

16

venix

преди 4 години

Моше.ници! Заради лични облаги, продадохте това, което нашите родители създадоха! Бял ден да не видите!

15

komitataе в политика

преди 4 години

нещо което е създавано с години сега само с е разпродава а армията ни е рехава -не трябва да се продават имоти и с е застрояват с жилища -утре може да трябват и няма откъде да с е вземат.Да се решават такива казуси трябва решение на парламента и подпис от главнокомандващия в случая президента -останалото буди съмнение ,непрозрачност ///

14

Христо Ботьов

преди 4 години

Питам се на кой прокурор ще се наложи да разследва тез псевдо сделки след 30 год .Сега му е времето!!!!!!!

13

МАФИЯ МАФИЯ

преди 4 години

МАФИЯ

12

Анонимен

преди 4 години

На кого пречат имотите на Армията? На кого? Ако иматакъв,нека излезе напред пред народа и го каже.Нека го видим всички тоя ,,българин''.Кой е ТОЙ ? Армейски имоти са всички казрми и поделения,заедно с погребите и полигоните.Кой иска да свали на България гащите? Кой? Да излезе една крачка пред строя!!! .......За предателство към Род и Родина ..........................................................................................................................................................

11

Жеко куршума

преди 4 години

В крайна сметка, който купува плаща пазарната стойност. Но разликата........, разликата между двете стойности е важна.

10

Анонимен

преди 4 години

Имотите на Армията са неприкосновени.Никой няма право да пипа там.Армията един път е платила с държавни пари на чорбаджиите за да се сдобие с тези имоти.Никой няма право да го разпродава като агенция за недвижими имоти.Който го направи подлежи на разстрел без присъда.Народа къде блее?

9

Анонимен

преди 4 години

До 7:Най-смешното е че той никога не е ходил войник, няма база за офицер и е просто поредната пионка която е сложена от някой за да им угажда на номерата.Държавата цирк