201

681

преди 4 години

Нашият ......... кога е станал полиглот ,а я да не знам?

200

До 221

преди 4 години

Ако смяташ Путин,Меркел и Макрон които ще се срещнат на 5ти с Ердоган ,за никой,значи имаш меко казано странна представа за ЕС.Мисли като се изказваш,*** невръстен,голобрад!

199

Нормален

преди 4 години

Вие Нинова ли виждате като алтернатива бе ,,другари"? И Румен Гечев да направи още един икономически бум,като през 1997ма. Това го играхме вече три пъти-не щем пак да сме,, милионери".И вас не ви щем.

198

До 220-ДървенПиаР

преди 4 години

Нормалният човек ,трябва да седне ,,със себе си"и с фактите и да разсъждава обективно.Не може всичко да отричаш,особенно когато е в интерес на страната ни.А обидите и сляпата ярост показват само липсата на аргументи......И ,,заливащите страната протести" от по 20-30 души показват че огромна част от народа ни има мозък,да отдели зърното от плявата.Не може всичко да отричаш,както и да го въздигаш до небесата. Мисъл,мозък и разум трябва ,,драги другари",с плюване и обиди сте до никъде

197

Анонимен

преди 4 години

не разбра нашия,че никой от ес не иска да се среща и говори с ердоган и затова всички го ползват,като говорител и на останалите.Гледах един клип,как турски войници убиват кюрдски момичета,едни и същи са турците още от едно време,не са се променили.Слушах и изказването на премиера,отново говореше за жени и деца,мноого изтъркан лаф,никой се не хваща вече,те са не повече от 3-4%,време е за твърд отговор на миграцията,жените и децата да се пускат,всичко останало кръгом и наобратно,ако не-стрелба

196

ДЪРВЕН ПиаР на мисир

преди 4 години

Докато се зъби на всеки, който търси правата си - майки на деца с увреждания, медицински работници, шофьори за тол таксите и пр. протести заливащи страната, угодническата му усмивка не слиза от мутрата му, когато е пред Ердоган.Пълен провал на мутрата в Анкара и очаквайте утре бежанците да започнат да нахлуват в България. Г-жата Меркел да изпрати самолети и да си прибере тези, които покани и им подаряваше плюшени играчки за добре дошли. Както винаги бедните народи като нашия ще плаща сметката

195

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТи къде искара курсовете по простотия,па и отличник си бил

194

rusnak

преди 4 години

Не мога да ви разбера вас българите, какво толкова сте се прехласнали по Путин

193

Анонимен

преди 4 години

Бойкоооу,оградата ви на границата с Турция е надупчена като швейцарско сирене,вижте снимката в Афера и филма на Йончева за оградата,жалка ограда и история.

192

Анонимен

преди 4 години

Бойкооооу,защо сте арестували и сина на Божков???Еваси диктатурата,оставете поне децата и жените им на мира,много сте нагли и брутални!

191

Анонимен

преди 4 години

Верно ли,че Бойко Борисов не е прочел нити една книга,или бил прочел само една?...а и се гордеел с това

190

Анонимен

преди 4 години

Благодарение на Бойко Борисов България е НАЙ-БЕДНА В ЕВРОПА.Пришълците не искат да живеят в бедност,затова ДОРИ И ТЕ НЕ ИСКАТ ДА ОСТАНАТ ТУК,А БЯГАТ!!!

189

тиква

преди 4 години

разликата в усмивката на боко у нас и сравнено навън е космическа

188

Анонимен

преди 4 години

До БОЙКО-ВЕЛИК ПОЛИТИК!и предходните двамаГовориш глупост, с една дума го кажи - предател

187

Анонимен

преди 4 години

С Турция трябва да правим бизнес. Има какво да научим от тях, те също от нас. Всичко останало е бош лаф. Близостта до Истамбул е предимство което трябва да се материализира.

186

Анонимен

преди 4 години

Може да звучи абсурдно, но от силна Турция България може само да печели. Трябва да си голям *** за да играеш по свирката на други играчи и да се конфронтираш с 80 млн. държава съсед. От слаба Турция може да спечели Гърция, но Бг няма никаква полза от това. Не че винаги му се отдава но Бойко прави най-доброто за България в момента.

185

Анорак

преди 4 години

203.Ти май не си лежал под мостовете на Амстердам или да си висял по автогарите на Испания.1,5 милиона българи са в чужбина,поне половината от тях са преживели съдбата на сегашните в Турция.Как мислиш ако отношението към българските емигранти беше таково,каквото е сега на гръцкото правителство,ти навярно сега нямаше да пишеш,а да ровиш в казаните за храна.

184

До 204

преди 4 години

Отново се провали тази вечер !!!

183

Sichtpunkt

преди 4 години

От създаването на българската държава няма по - голям политик от господин Борисов. Работещ за ползу рода и единственото радващо го е признанието на хората. Голям Човек с голямо сърце.Да ни е жив и здрав!

182

Анонимен

преди 4 години

До АноракКого плашиш...българите които са свикнали на всичко или ****мниците които не ти вярват..