21

ДртПрч

преди 4 години

Учуден съм, че са само 11 млн.

20

Анонимен

преди 4 години

Плоска е .Като стадион.

19

Анонимен

преди 4 години

Какво да кажа за народ който вярва в спиритизма, и че духът на мъртвия бил говорил със спиритист и той бил написал психография... Бразилците са много заблуден народ и лесно манипулирани. Последният им случай там е с водещия Аугусто Либерато - Гугу човека е хомо и е искал да скрие това наел е жена и е направил договор тя да бъде осеменена, а той и е плащал заплата. Наскоро той почина и майка му заяви, че той е скрит гей. Бразилците не могат да приемат това и казват тя Роуз жена му има право на

18

Теди

преди 4 години

Това че не сте виждали Господ, Аллах и всички останали богове - индийски древногръцки и други не значи и не е доказателство, че те не съществуват.

17

Анонимен

преди 4 години

Господ е зелен и се печата от Фед. Името му е Долар.

16

Ристу

преди 4 години

Материята, енергията - бабини ти трънкини. Говориш за неща, които не разбираш и ги обясняваш по абсурден начин, за да ти е лесно след това да ги оплюеш и си мислиш, че плюеш по истинската наука, а не по собствените си плоски разсъждения? Забавен си. Продължавай. Правиш ми деня по-весел.

15

Теди

преди 4 години

Аз вярвам в Господ , както и че съществуват всички останали богове описани в уикипедия и други

14

Анонимен

преди 4 години

Много ясно, че е плоска, нали нещата падат на повърхността. Ако беше кръгла щяха да се хлъзгат и обратно да се връщат в космоса, много сте прости.

13

Ристу

преди 4 години

До 9 Анонимен: Ти вярваш, че белобрад старец на небето с миловиден вид е създал за 5 дни земята и хората, а само един ден останалата част от необятната Вселена? Ти вярваш, че сложната структура Бог просто е съществувала ей така вечно в тъмното възникнала от нищото по случайност и изведнъж и е скимнало да създаде хора, които да я боготворят? Хах.

12

Теди

преди 4 години

В уикипедия пише,че е геоид. Бразилците откъде черпят такива познания за планетата ни

11

Чебурашка

преди 4 години

... докато Русия обяви НАТО, а следователно и България за враг.

10

Анонимен

преди 4 години

Е в разни силно леви държави вярват че бъдещето на човечеството е в някакъв странен хермафрoдит с брада,мустаци,бюст,и два вида полови органи.Така де хубаво е да има и козина и рибешка опашка и крака поне 4 може 8 що не и повече,добре е да може да лети,да си сменя цветът да има 5-6 вида очи,антени,крака пипала така де квот му потрябва да си има...Само мозък не знам що не се предвижда в цялата лудница ама явно не е нужен.

9

Анонимен

преди 4 години

До РистуТи вярваш ли че преди милиарди години безкрайната материя е била събрана в малка точка е срещнала безкрайната енергия ей така от нищото и това е породило Големият взрив на вечно разширяваща се безкрайност от материя която понякога се превръща в енергия. Сигурно е така но нещата са прекалено подредени за да се случат случайно.Някой е решил че трябва да има гравитация,светлина и мрак ,че веществата трябва да имат определен строеж и той да бъде точно такъв.Случайна,случайност?Хах

8

Додо

преди 4 години

В обърнатия с краката нагоре свят на Сатаната, където пeдерастията е семейна ценност, мъжкия ректyм е детероден орган, а милионите ислямски касапи, докарани в земите на Европееца са адвокати, инженери и неврохирурзи, съвсем нормално е *** да вдигнат ръка и да сочат с пръст нормалните. Затова и подобни публикации се налагат като някаква сатира за смях на хитрите. Тогава човек, който е открил истината, се чувства като единствения трезвен в стая с пияни.

7

Анонимен

преди 4 години

Е как го доказахте? 11 млн? Бройхте ли ги? Или ръсите мозък без да мислите

6

Анонимен

преди 4 години

Тия пак в нещо вярват,повечето българи ако ги питат дали земята е плоска изобщо няма да разберат въпроса

5

ined

преди 4 години

Всъщност Земята е вдлъбната като чиния, иначе океаните щяха да изтекат от ръба ако е плоска

4

Handel

преди 4 години

Е и? Половината българи биха си дали парите по гледачки и медиуми.

3

Ристу

преди 4 години

И да вярват, че е плоска, истината няма да се промени. Земята си остава кълбо. Същото е и с тези, които вярват, че съществува Бог. И да вярват, истината е, че Бог не съществува. Вярата не прави нещата реални, колкото и да им се иска на някои хора. Затова си имаме наука, да ни казва кое е истина и кое не.

2

Анонимен

преди 4 години

Не е толкова изненадващо, предвид, че там още са силни религиозните мракобесници, за които златното време, по което въздишат са били Тъмните векове. Но и в Латинска Америка броят на осъзналите се нараства с всяка година, тъй че и там губят почва.