12

М, да ...

преди 4 години

С този да те е срам че си с български произход Пък някои наивници плащаха /онези дето нямаха пари останаха с надежда само ! Според Каракачанов трябва да си платиш за да си българин ли, а не рода, генетика, ... ? Той дебелака да прибере парата и всеки може да стане балгарин, а онзи дет няма или нежелае да плаща е *** и не му е необхдим!

11

Шаран БГ

преди 4 години

Далаверите на родните военни министри са умопомрачителни. Особено през войните или при превъоръжаване на Войската. Останах даже изненадан,че шашмата със самолетите я подхвана Премиер-министера. Като видях числата се договедих .....сладка работа.... Убеден съм,че при Красьо Тумбаклията всичко е точно. Само ще бъдем неми свидетели, как след време, някои от тези имоти ще се окажат лично негови или на родата. Карай Джони....всичко тече.....

10

Анонимен

преди 4 години

Тия ВМРО големи непрокопсанкци излязоха.Там всекидневна за Гешев.Милен Михов източваше ВТУ ,депутат го направиха.

9

Край

преди 4 години

МО продава с ТЪРГ - като са евтини що ги не купите и после да ги препродадете и да спечелите много и партия Атака да се откаже от субсидията.Или пък Чуколов или Шопов да забогатеят и те като Волен.

8

Иво

преди 4 години

Тоя разсипа и малкото останало. И с 3 милярда ни набута. Да си ги носи в гроба дай боже

7

бг

преди 4 години

"А,така" за пореден път се наакват. Работил съм охранителна фирма близка до Гоце, чийто основен приход беше фиктивна охрана на ОВО - овакантени военни имоти. Разни обрасли с троскот и храсти терени на Мачу-Пикчу у царевичака. Действително МО плаща луди пари за про-форма охрана на някакви руини обрасли с плевели. То ,ако някой ги купи и за левче, явно е голям ентусиаст и оптимист.Да се подаряват само и само да не се плаща народна пара за "охрана" !!!

6

смях

преди 4 години

Едно време, така се разпродадоха маса парцели около околовръсното в София, държава освен че 10 години не може после да ги отчужди, се наби с милиони обезщетения. Прасйето, все едно ще е последният министър, който ще бъде. Направо нямам думи.

5

ha ha

преди 4 години

ето Ердоганчо нови мющерии пуска - да им готви паспортите, по изгодно е май...

4

смях

преди 4 години

***, като не може да ги стопанисва, да не ги продава. Това е грехота. Един ден ако се наложи, да се купува, държавата ще плаща десетки милиони. Това е позор.

3

истина е

преди 4 години

За това на шкембе воевода ще му расте корема !Не държава ,а разграден двор !

2

Samo minavam

преди 4 години

Толупа ,пак ще намаже тумбака от тескерета. 50000 башибозука по 1500 евро ,смятайте пичове. Ще стане още по мазен и нагъл.

1

сидераст

преди 4 години

За последна година ще им гледаме сеира на клекшопаджиите.