10

R3v0lv3r

преди 2 години

А ние можем ли да спрем да си плащаме здравните осигуровки ?

9

Пак ни направиха

преди 2 години

на маймуни. Но няма проблеми и без друго щом започнаха да претендират болничните да не се поемат нито от работодатели нито от държава реших, че задължително ще ходя на работа болна докато не заразя колкото се може повече хора, та да им срина икономиката. Протест!!!

8

Мен

преди 2 години

Всеки месец ми държавата ми взима една стабилна сума за болнични, а сега когато наистина трябва не иска да ми върне част от нея. Е благодаря! Така държавата се грижи за неразпространението *** новия вирус. Искам да видя колко хора доброволно ще си пожертват 2/3 от отпуската.

7

House M.D.

преди 2 години

Ами тогава издавайте болнични с диагноза Exitus letalis и проблемът е решен!

6

Анонимен

преди 2 години

Мисиркин разби нагласата за живот.Казаха се сто мнения с различенпрофил и когато Давиткова рече,чеще се дават болнични,Тиквин попаривсичко с пиянска изцепка.Каза се,чеако човек отиде при jp-то,ще зарази взичко тамошно.С изказването сиГлавната мисирка стана и доктор поепидемиология.Той от какво ли неразбира.Даже проговори на акглийски.Каза , било бъдеще време.Държавата според него сме всички ние.Е да ,ама аз защо съм беден?

5

лили

преди 2 години

И защо сте нащракали минуси на анонимен, който иска да си плащат полета - не сте ли наясно, че има една категория хора, които смятат, че някой им е длъжен за всичко, едва ли не да им осигурява някакъв луксозен живот и пр.? Или и вие сте от тарикатите? Не ви ли идва на ум, че тези, дето в момента ходят насам - натам първо застрашават близките си, ако ли да не им пука за никой друг? Плащайте им за прищявките!!!!!!!!!

4

Дръндер

преди 2 години

Хах и сега? оказва се че държавата трябва да потвърди нещо за опасно!

3

AA

преди 2 години

Един човек щом работи някъде, значи го прави доброволно. Ако ли не, си е негов проблем. Болничен, без да си реално болен, си е загуба на пари отвсякъде!Ай сега да даваме 100лв за хирургически маски и се запасяваме с консерви.

2

анонимен

преди 2 години

Никакви болнични, защото българинът е недисциплиниран и с болничен ще ходи напред - назад , и ще хихика как ходил където си иска, а баламурниците му плащат? И още нещо - какво търсят тези деца от Каварна близо центъра на заболяването до Милано там? Родителите и организаторите да си платят полета, защото това са тарикатски номера. Ядосан съм, защото цял живот слушам приказки от сорта няма да работя, защото балъците като теб са достатъчни да ми изкарат хляба!?

1

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Не разбрахте ли, че я държавата пари няма. Всичко отива за любовници, къщи и палати и скъпи командировки. При една евентуална епидемия тук ще се разбере, че царя е гол. Бог да ни пази.