11

Анти-мафиот

преди 4 години

Цялато герберско воинство се включи да защитава корумпирания ТИКВУН, но рано или късно ще търка нара в ЦСЗ!

10

Анонимен

преди 4 години

Онова, което ни прави впечатление - те правят разследване за 1 година. Възможно ли е за 1 година да не е разпитано нито едно от лицата там? Наистина заглавието е бомбастично, но не намерих фактологията вътре. Къде е работата на разследващите органи? Аз пък като живея вече 21 години в Испания , изобщо не се впечатлявам от тази 1 година разледване.Но мога да уверя госпожата,че когато работата на разследващите органи е свършена ,всички участници ще си получат заслуженото!

9

Анонимен

преди 4 години

Велева, оставИ ги това испанците! КажИ нещо за доган... Хааааааааа

8

Анонимен

преди 4 години

от бсп-дпс и един koмпромат не могЪт да скЪлЪпят даже!!!!!!

7

Анонимен

преди 4 години

Нещо ДНК тест на ?

6

Анонимен

преди 4 години

Документ на бащицата на името не съществува. Ако случайно нещо не сее объркало по трасето. Тази къща по точно палат отдавна се върти в публичното пространство но нито един прокурор не смееше да се самосезира и да потърси доказателствени документи. А и как да се самосезира като ще си сложи таралеж у ***. Ало Таньо ало бирата се възнесоха безследно.

5

ББ

преди 4 години

много адвокати.. ок...да прочетохте някъде да има обвинения,присъди..има разследване на испанските власти ...те вървят след парите/и те са хакери и офшорни играчи/,членове на кралското семейство получиха присъди...така че им вярваме,медията го споделя...вие някак гузно започнахте...ама Президента...ама Москва...ама Марсианците,ама спекулации...споко бе.ако не сте крали или поне ако сте го правили умно няма да ви хванат...много тревоги...много адвокати за сребърници....

4

Анонимен

преди 4 години

От петък по студията се отпиват да ни убедят ,че 2+2 не е равно на 4

3

Анонимен

преди 4 години

Извинявайте ,че питам ама не разбрах на кого е държанка момата ако не е на Бойко.

2

Факт

преди 4 години

Има къща и *** живееща вътре.Има и парични потоци насочени натам,идващи от приближени на премиера.Освен другото,мадамата е и командирована(!?) от министерството с тлъста сума!По-добър повод за разследване-здраве му кажи!

1

Байфидан

преди 4 години

Поздрави от Масква.