31

Анонимен

преди 4 години

Сега ли чете ? Аз пък сега четох точно обратното.

30

Анонимен

преди 4 години

Ужас и хората са заплашвани да гласуват за герберите,иначе щели да ги уволнят от работа или ще затворят цеховете им.

29

Анонимен

преди 4 години

Сега четох каква голяма армия от *** и мутри използват герберите за да смажат опонентите си,психически и физически,палежи,а отделно и как МВР,службите и институциите смазват всички,които не са от герберската партия,ужас!Черни джипове и мутри,нямаме държавници,а мутри.

28

Handel

преди 4 години

Съдейки по настроенията на хората, ако комунистите не бяха единсвената алтернатива на Бойко, ГЕРБ можеше и да не прескочи нариерата за влизане в парламента.

27

Анонимен

преди 4 години

Абе един път премиера съм го виждала като ни посети общината . Весел човек,но само дето неприятно впечатление ми направи понеже влезнах след него ,че опикал цялото клекнало в тоалетната и си хвърлил салфетките на земята.

26

Миризлива Пута

преди 4 години

Еййй омаскарихте го челяка. Не може да е негово детето оти от 20 години съм свидетелка, че му става само на мъжко. Сега си има Горанов и всякво приказки по негов адрес за любовници са лъжа.

25

Асана

преди 4 години

По принцип, буквално няма как да докажеш че от ГеpбЪ ни крадът,.. на ли?

24

Анонимен

преди 4 години

Много въпросителни има за бащата на детето на Йовчева, за фирмата на Борисов, за тази на братовчед му Радо, за кипърската офшорка, за съдийката Янева и приятелка на Цветанов и т.н. Гешев има много работа.

23

Бож.

преди 4 години

"Професор" Ханке е платен червен крe тeн!

22

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

И журналисти, и политолози, и социолози ... Всичките в един глас гракнаха да защитават Вожда.Още малко и страдалец-герой ще го изкарат.Жалка и тъжна картинка са !

21

Chvhvjvuv

преди 4 години

***!

20

Свидетел

преди 4 години

Те в Испания не си поплюват много. Даже зетя на краля изпратиха в Пандиз Палас за злоупотреби. Неговата сума беше над 6 милиона евро.

19

Анонимен

преди 4 години

защо ли повече вярвам на испанците, отколкото на тия продажни бг "журналисти" ???

18

Електра

преди 4 години

Сайта на дъртата *** мадам В, както и викаше Чалмата, е на хранилка при Импексовата ***, и затова я защитава...

17

мъка

преди 4 години

Бойко казал 2012, че си има жена ама нямало да каже коя, че да не я разкостят, щял да си я прибере и да се ожени за нея. Мис бикини родила 2012 и скоро след това се настанила в палата в Барселона. Мисля, че испанците са си траели година, защото все пак премиер, иначе всичко е ясно. Ако се направи проверка какво е получил Лукойл 2012-2013 от Бойко, ще стане ясно за какво са си платили 8-10 милиона евро. Пък и един тест за бащинство на детето съвсем ще изясни нещата.

16

мак

преди 4 години

В защита на бб не се изказал още само арменския поп. Цяла армия подли.зурковци го защитава. За разлика от Радеви и тяхната смехотворна "далавера", когато същата армия го срина и не се интересуваше, че ще му остане горчилка. велева да не се разплаче, ще й стискам палци.

15

Крадецът вика...

преди 4 години

За руския резидент Радев и за приватизаторката Нинова в пълна сила важи поговорката: Крадецът вика "ръжте крадеца". Фактът, че те не могат да си представят каква участ ги очаква в близкото време, говори за тяхната бедна представа за световните събития, които предстоят, когато никой няма да може да ги спаси от ударите на закона...

14

Засега

преди 4 години

няма никакви доказателства за това, че г-жа Нинова има нещо с Техноимпекс. Тя само е получила някакви акции от приватизацията.

13

Щом

преди 4 години

като г-жа Лъжа казва дали пък не е истина?

12

Анонимен

преди 4 години

Борисов вика, че няма къща в Испания, а някой попита ли го дали познава момата?