51

Глашатай

преди 4 години

Генерала няма къща в Испания. Генерала няма къща в Испания. Генерала няма къща в Испания.

50

Анонимен

преди 4 години

Хора,спасете правителството,спасете ГЕРБ и ОП,защото са европейски партии,а тези които искат да свалят правителството искат да ни сменят европейското управление с англо-американско и да ни изкарат от ЕС насила,за да станем тяхна собственост!Страхувам се,да не станем втора Украйна!Моля,ви!

49

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБавата логика състои в това, че разследването на премиера Бойко и твърденията за корупция на проф. Стив Ханке, били вътрешни проблеми на БСП. Голем смях!

48

Анонимен

преди 4 години

Добре поне, ме няма будисти

47

Анонимен

преди 4 години

На Славиту рейтинга вече гони 20%

46

Анонимен

преди 4 години

Хора,спасете правителството,спасете ГЕРБ и ОП,защото са европейски партии,а тези които искат да свалят правителството искат да ни сменят европейското управление с англо-американско и да ни изкарат от ЕС насила!

45

Анонимен

преди 4 години

Когато наглосаксите демонстрираха спекулации за Скрипалите, вие ги приветствахте, приемахте ги за доказателства и с наслада гонехте руски дипломати, а сега, когато палачинката се обърна, ривети. Двойни стандарти.

44

Анонимен

преди 4 години

"" Ами, ако управляваше някой като "старшинката Радев" досега България щеше да има "".................Другарю, комунист ... българския народ НЕ ЖЕЛАЕ повече русия и нищо ОТ или СВЪРЗАНО С русия.Когато вземете властта вие комунистите, тогава ако искате присъединявайте ни към ОНД.Дотогава ще се съобразявате с БОЛШИНСТВОТО от народа, иначе ще има бой !

43

Анонимен

преди 4 години

Значи ... вас не ви интересува, че червените мафиоти - олигарси имат заводи и крадени милиарди ... вас ви интересува, че Борисов МОЖЕ БИ има къща в Испания ...ами заслужавате си съдбата, бе ОФФЦЕ !

42

Анонимен

преди 4 години

А къде е доказателството, че "Испания" е спекулация?

41

Анонимен

преди 4 години

А къде е доказателството, че "Испания" е пекулация?

40

Пепи

преди 4 години

Аз ако пусна оплакване че Педро Санчес - президента на Испания е купил , да речем 100 декара ниви в гоцеделчевско, прокуратурата трябва да заведе дело.Ама това нищо не значи.

39

Пепи

преди 4 години

Позитано 20 яко е наем цяла армия в нета и във всички сайтове само ***.

38

Анонимен

преди 4 години

Това,което ще дойде след ГЕРБ не е по-добро!

37

Анонимен

преди 4 години

Оставете ГЕРБ на власт!

36

Анонимен

преди 4 години

"До голяма степен тези пробиви на"Демократична България" в осемте столични района се дължат на протестния вот и на подкрепата на широк кръг избиратели от различни политически сили,включително и от левицата.Най-вероятно привържениците на БСП са се вслушали в призива на лидера на БСП Корнелия Нинова социалистите да гласуват за кандидатите за районни кметове на "Демократична България",в районите, където те се явяват срещу ГЕРБ на балотажа"Нинова е казала на БСП да гласуват за Костов,тя лява ли е?

35

до 42

преди 4 години

Ами, ако управляваше някой като "старшинката Радев" досега България щеше да има нов АЕЦ (Белене) и да ползваме евтин ток, да има "Южен поток" и да ползваме евтин газ и да сме въоръжили армията си ЗА СЪЩИТЕ ПАРИ не с 10 морално остарели F-16, които даже още не сме получили, а със 100 модерни Су-35 изтребителя, които щяха вече да пазят въздушното пространство над България.Така че нека всеки българин сам прецени дали иска генерал Радев да го управлява или пожарникаря Боко Тиквата от Банкя.

34

Номер 31-яснота

преди 4 години

Гледам си минусите....и не сте ме разбралиАз мразя неистово болките и нещо да ме болиБолките обаче имат впъти по-голяма роля за съществуването и живота на ЧОВЕКА отколкото удоволствиятаБез Болки човешкия живот нямаше да е по-дълъг от годинка-двеБолките предпазват човек да не стане разпадащ се инвалид от самонаранявания то ест зомби от филм на ужаситеИзглежда че отвратителните болки използвани за мъчения което е външно извращение в действителност са Божия благодат за живота

33

Анонимен

преди 4 години

Ами като не искате Герб дайте на старшинка Радев да назначи поредното червено правителство на безотговорността тип - куче влачи рейс, a пък той ще ви носи големи шлемове от Русия.

32

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАми покажи какво си чел?Дай линк.