71

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Набор 91 съм, но съм бил активен член на партията според повредени мозъци като теб. Всъщност от двама ни аз единствено ненавиждам комунистите, защото ти ги подкрепяш в лицето на ГЕРБ. Какво може да се очаква от фенове на сменящите боята си като Гърневски, Марков , Биков и Тодоров

70

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 72 Как така на всекиму е ясно...? Ти "всекиму " ли си ?Я си таковай мамата.

69

Анонимен

преди 4 години

"80 процента от герб, начело с Бойко, Цецка и Лилету нямаше да ги има сега и щеше да е рай"рушофилЕ и от па дъци като теб също нямаше да ги има.

68

Анонимен

преди 4 години

Един каскет напъна мускул и стигна до извода, че Испания не е България и, че Испанската прокуратура не е Българска..........каква мисъл, какво виждане......

67

Анонимен

преди 4 години

В Испания няма Пацо Терасата, няма и Гешев Каскета. Там вкараха в затвора за общо 375 години цялото ръководство на партията на Рахой, не се размина и на зета на краля.

66

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Ако бяха увиснали пред стълбовете преди 30 години 80 процента от герб, начело с Бойко, Цецка и Лилету нямаше да ги има сега и щеше да е рай

65

Анонимен

преди 4 години

Испания не е България и испанската прокуратура не е българска. Така че всички коментари на български "***" са излишни.

64

Анонимен

преди 4 години

Гербаджиите по-добре да си купуват големи вибратори, за да тренират отсега за затвора. Видовден идва, когато кукловодите ти вдигнат ръце от теб.

63

Анонимен

преди 4 години

Всички знаем, че повечето от "младите" привърженици на бсп са гейовее.

62

Анонимен

преди 4 години

В нормалните държави когато някой се чувства омаскарен завежда дело срещу медията и ако докаже, че е невинен става милионер само, че у нас няма нищо нормално. Тиквата бие тъпана нямам къща, нямам къща вместо веднага да заведе дело срещу испанската медия.

61

Анонимен

преди 4 години

На всеки е ясно, че тази къща е закупена за любовницата на Боко.От близки до него хора.Това ако не е корупция,то не знам какво може да е. Тоя човек в друга държава незабавно би напуснал политиката.

60

Анонимен

преди 4 години

"Все пак този казус е точно от нейната компетенция"Къде видя "казус" каскет смачкан?*** доказвай, че нямаш сестра, ако кажа, че тя е **рва.

59

Анонимен

преди 4 години

Доказаните убийци и национални предатели след 9.9.44 отново със сетни сили надигат побелели главици и спретват с помощта на решетката /изритан като мръсно коте/ от България сериали от типа на всеки километър.......мъка ДрОгаре мъка.

58

Гербераст - комунист

преди 4 години

По - склонен съм да вярвам на испанците, отколкото на някакви измислени политолози, които си правят вятър на устите. Кьовеши да се самосезира. Все пак този казус е точно от нейната компетенция.

57

Жоро

преди 4 години

Проблемът не е в купената къща от Б.Б., а в прането на пари от него. Той повтаря като мисирок - нямам къща, нямам къща, ама изпрани пари имаш ли ?

56

Анонимен

преди 4 години

Това не е спекулация,а разследване. В България един ден герберските некадърници ще платят за унищожаването на българските институции и толерирането на ромската общност. След време ще предложа всяка герберска калинка десет години затвор и конфискация на имуществото на семейството и роднини и мисля,че на народа ще му хареса

55

Анонимен

преди 4 години

Испанските прокурори сложиха примка на мутрата и бавно затягат. Мисирките подскачат наоколо в паника

54

за парите...МРЪСНИТЕ

преди 4 години

Та за парите иде реч, де.... за МРЪСНИТЕ ПАРИ!!!!! И за резИлтата разбира се от проверката на байхОЙя !!!!!Да си спомним за ЦВИНОКИО и тъста... и парите му, а те с Баце нали са от едно котило, еднояйчни братя са!!!!!- Г-н Цветанов, от къде взехте парите? - пита следователят. - От скрина - отговаря Цветанов. - А там кой ги слага - продължава следователят. - Тъста ми ги слага - отговаря Цветанов. - А на него кой ги дава - пак пита следователят. - Аз му ги давам - казва Цветанов. - Добре, а Вие от къде ги взимате - пита следователят. - От скрина....

53

кристина

преди 4 години

за какво ни е такъв премиер, колко години е на власт, нищо не направи за народа, пенсиите вдигна с 4 смешни левчета, но никога не потърси сметка на раздаващите милиони бонуси в парламента, закриха селското стопанство, не си мръдна пръста да опази поне животните на хората, чумата обаче донесе многомилионен бизнес на зет му, златните находища са подарени на чуждоземци, а колко много сълзи биха могли да спрат, да съберат български семейства и България да процъфтява :( :( :(

52

Анонимен

преди 4 години

Чаушев купил къщата за да я дава под наем, после я дава за да се увеличи капитала на фирмата *** Йовчева, но не знаел кой живее в нея.