91

Анонимен

преди 4 години

Във всяка клюка има истина

90

Анонимен

преди 4 години

а мисирката на Лойко, която е командирована уж в Испания и получава 9000 евро държавни пари?!? това някой ще го разследва ли?!? конфликт на интереси? злоупотреба с власт?!? каскет, нещо?!?

89

Анонимен

преди 4 години

Фалитът на Лафката е най-важната новина за мисирките, експертите и анализаторите. Лафката хранилка затвори. Имат ли други лафки за хранене?

88

ognyanz

преди 4 години

Не е добре това, че медиите (вероятно умишлено) не публикуват никаква съществена информация за т.н. "Казус Испания". А това им е задачата - да информират. От Испания ли трябва да научаваме всичко?За да се разследва пране на пари, това означава, че има парични преводи с неясен произход на парите.И няма никакво значение, дали къщата е на Бойко, и кога последно той е ходил в Испания.Въобще по "казуса" има много въпроси, а малко отговори.

87

Одисей

преди 4 години

До Спеца 77Присъединявам се безапелационно към твоето становище....Но се чудя как все още не са го изтрили?

86

Анонимен

преди 4 години

Това "откритие" на испанските власти в Барцелона е само върхът на айсберга. За съжаление цялата му величина няма да се разбере никога. И все пак чорапът тръгна да се разплита...

85

Анонимен

преди 4 години

През 2013г., няколко месеца след регистрирането на Еma BGS SL , кипърска офшорка Palms Enterprises LTD и прехвърля около 2 млн евро.Директори на кипърската офшорка са Йордан Христов и Иван Саздов.През 2008г. Palms Enterprises LTD и община Приморско регистрирали "Спортни имоти Приморско"АД при участие 50/50.Общината внесла 28 дка земя за спортен комплекс и спортна зала, а кипърската офшорка - 1 374 500лв.Въпрос към ДАНС и сие :Извършена ли е проверка според правилата на ЗМИП?

84

Анонимен

преди 4 години

За това хората не гласуват за БСП. ГЕРБ прави гаф след гаф, а БСП НИКОГА не ги критикува за нищо. Не бяха изтекли данни от НАП, не бяха тераси, не беше чудо. БСП само аплодира.

83

Анонимен

преди 4 години

Щом е намесен ГЕРБ имаме достатъчно основания да смятаме, че е истина - къща в Барселона, пране на пари и т.н.

82

Хм!

преди 4 години

Бе, щом основен глашатай на тази информация е Е. Йончева, всичко това буди силни съмнения, че е достоверно!

81

Анонимен

преди 4 години

Интересното е колко ли бивши миски са командираовани в чужбина на държавна заплата, като експерти към някое министерство или държавна агенция.Ако в медиите работеха журналисти, като в елпериодико, а не *** можеха да се поразровят.Резултатите ще са потресаващи, чувал съм поне за 10-15 любовници назначени по тоя параграф на властимащите.

80

Цецо Мен

преди 4 години

Най-интересното, е че Бойко си беше такъв и преди да стане министър председател и те много добре го знаеха. Изведнъж след 11 години се сетили, че бил еди какъв си. А като беше Орешарски спряха фондовете специално, за да се върне Бойко. Сега на кого да вярваме ?

79

Анонимен

преди 4 години

Защо русофилете работят срещу България и нейните граждани?

78

Анонимен

преди 4 години

Хора,спасете правителството,спасете ГЕРБ и ОП,защото са европейски партии,а тезикоито искат да свалят правителството искат да ни сменят европейското управление с англо-американско и да ни изкарат от ЕС насила,за да станем тяхна собственост!Страхувам се,да не станем втора Украйна!Моля,ви,спасете България!

77

Анонимен

преди 4 години

Оказва се значи, че мисирките всъщност са най- обикновени ибрикчиики.

76

Анонимен

преди 4 години

Когато ти е тъмно миналото ,няма как да ти е светло настоящето и достойно бъдещето.Очаквано е.При такъв тип вождизъм краят винаги е унизителен.

75

Анонимен

преди 4 години

Един и същи каскет пишещ с няколко различни ника не успява да създаде "масовка" употребявайки "мисирка" във всеки комент........мъка ребята.

74

Пенсионер

преди 4 години

До Анонимен 72 Каква къща , каква любовница. Защо съсипвате семейството на някаква жена , която има и детенце ?Борисов не е ходил в Испания от 14 г..Конспирация та дрънка.

73

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре намалявате по-бързо от болните с корона вируса без да сте заразени.........ЕГН кво да прайш.

72

Спеца

преди 4 години

Показателно е как политолога на ГЕРБ и журналистката на Доган защитават яростно лидера на ГЕРБ!Даже го съжаляват и се удивляват как намира сили да работи!Интересно какво работи Борисов ?Освен да се друса на джипа със съпартийци , министри и задължителна някоя мисирка с камера и ежедневно да излъчва внушения за атака от Москва и Президент Радев ??????Фактите са , че по сигнал на НПО "Боец" Испания го подгони и няма измъкване , ще го гони до решетка!