44

Totenkopf

преди 4 години

Планът за унищожението на България от юдео-масоните си върви точно по план! Това решение е взето от Световния Еврейски Конгрес през 1988 г.

43

Щирлиц

преди 4 години

А паркинги строите ли,другари?Идат избори със страшна сила,ей!

42

Мисир БарЦелонски

преди 4 години

1.Става въпрос за усвояване/отклоняване на средства покрай тези 140 млн. 2.РазБойко си е наше шопско изчадие. 3.Майката на Мемет Доаан е кримска татари ка.

41

Гаманов

преди 4 години

Толкова много извратени типове има в "нашето" правителство....

40

Кармен Младенова

преди 4 години

За българските деца това не е правено никога....

39

Анонимен

преди 4 години

и за кво да са в клас - да пречат на другите, че всички да станат еднакво ***

38

Анонимен

преди 4 години

Bravo, bravo, opravil e programata za keksobrazovanieto!

37

Анонимен

преди 4 години

Давай да се дават пари. Никой не търси алтернативи чрез голимите работодатели, които да инвестират в това децата да се гледат в създаден от тях детски градини на работните места. Така е по света. Никой не толерира частнитата инициатива и частни детски градини. Хиляди деца ще бъдат обхванати. Давай, по социалистически да строим.

36

Анонимен

преди 4 години

Не се ценят онези блага, които се раздават безплатно и то на лица, които не са ги заслужили!Има закони,които налагат определени задълженияна ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ.Който не си изпълнява задълженията поради мързел или безотговорност, следва да бъде санкциониран, а не възнаграждаван, както се прави днес у нас по отношение на един определен етнос!

35

Анонимен

преди 4 години

Не съвестните данъкоплатци, а родителите на всяко дете са длъжни да го подготвят така, че то да бъде пълноценен първокласник. Ако не са успели или не са си направили труда да го подготвят, такива родители не само да бъдат санкционирани чрез глоба, но и ДА ЗАПЛАТЯТ специалните грижи, които държавата ще осигури на детето им, за да научи то български език, да се научи да стои мирно в час и да уважава преподавателя.Който родител няма пари, ще плаща чрез труд тези допълнителни грижи. НЕ СМЕ ИМ ДЛЪЖНИ

34

Решението е лесно

преди 4 години

Да се гласува закон, според който най-напред се удовлетворяват нуждите от забавачки за децата на работещите или учещи ПЪЛНОЛЕТНИ родители.Втората стъпка е забавачките да бъдат безплатни именно за тези деца, чиито родители ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ.Ако майката не работи, тогава детето няма право да заема място в детска градина, след като местата там не достигат. Ако такова дете не знае български език, когато тръгне на училище, на родителите се налага тежка глоба, която те да отработят, ако нямат пари.

33

Анонимен

преди 4 години

Грижите на правителството за електората им продължават....А за българите кой мисли със загриженост?????

32

Право на информация

преди 4 години

В селата с ромско население:1. За техните деца забавачките са безплатни, тоест плащат се с парите от нашите данъци. Така държавата ни задължава не само да осигуряваме пълна издръжка на техните деца, но и като допълнителен бонус им се дават и детски надбавки, и други помощи, пак от нашите изкарани с труд пари.2. Имаме право да знаем дали поне една от майките на тези ромски деца работи? Защото ние работим, а за нашите деца места в забавачките не достигат! Държавата обаче строи за онези деца!

31

Нека да позная

преди 4 години

Ииииииии,забавачките ще са безплатнииииии/само за някои,сещате се,нали?!?:

30

пери

преди 4 години

До pbdanМного хубав въпрос. Умирам от интерес, колко учителки ще се юрнат към селата, за да учат ромските деца в детските градини. И срещу няколко хиляди не ми се вярва. Пари на вятъра. Те нямат желание да се образоват, интегрират, още по-малко да работят. И докато ромските деца минават в горен клас в училище без да могат да четат и пишат, т.е. са тотално неграмотни, но с диплома за средно, каква е ползата от детски градини?

29

Анонимен

преди 4 години

Пак българите са подложени на сегрегация и неравностойно положение.Излиза, че строят забавачки за любимия електорат на Фандъка.

28

xmmm

преди 4 години

до 21 "на проблема се търси решение"- проблема го създава властта, работи срещу народа, харчи ни парите за техни интереси, облъчва ни с медии и ТВ-та и ние знаеме решението ама властта държи кокала и не пуска, а на изборите фалшифицира и няма измъкване от примката в която ни държи.

27

Drake

преди 4 години

Гусин министъра да наеме някоя ученичка да му даде акъл за сексуалното образование.Те до 12-ти клас вече са със магистратура по най-старата специалност "шибинг"

26

Анонимен

преди 4 години

Само ромите ги интересуват и 30% от тия пари да се откраднат това е.

25

sdelka

преди 4 години

усвояват се едни парички на наш гръб, ние бачкаме и наливаме а тия смучат и така властта си осигурява гласове да е вечна несменяема ненаказуема, а за нас един по-голям..,ей така ни харчат паричките, щото това е важно да се подготви новото поколение, а ние в мизерията безсилни само лаламе.