18

Хм!

преди 4 години

Този Терзийски, заема висок пост, а не се справя с работата, за която е назначен! Влиза в обяснителен режим, а трябвало да следи за въвеждане на тол системата при ясни правила на функциониране. Открай време все по един начин се действа: въртят, сучат, първо се прави нещо, след това се мисли как да се поправи!

17

А НАШЕТО СЕЛО

преди 4 години

е на 5 км от областния град. ЗАЩО от БАНКЯ няма да имат винетки, а нашите хора да плащат? СКУДОУМИЕТО на тази БАНДА от КАЛИНКИ трябва да се прекрати

16

До 10

преди 4 години

Абе как ще напусне бе!Такава заплата и привилегии оставят ли се?За тях и подметките на Боку са готови да лижат калинките Му!Няма да отиде бачкатор някъде я?

15

АНТИ

преди 4 години

Тоз ли ще пуска системата тол ?!Ще лъсне на Терзо *** гол.

14

Анонимен

преди 4 години

даже се показва публично, след резила! Какъв ***!!!Ако е пич, щеше демонстративно да хвърли оставка в лицето на Боко!Ама той е, както всички началници в тая дърава, връзкар безхаберен и мишка!Знае, че без протекциите си е гола вода и ще умре от глад и затова търпи унижението!

13

КОЙ МИ ... В ГАЩИТЕ

преди 4 години

така мога да коментирам "гневното" изпълнение на БОСА от БАНКЯ

12

ПАК КОМУНИСТИТЕ

преди 4 години

ли са виновни бе ТИКВО П,РОСТА. Дедо ти, баба ти ЦЕЦА СЕКСА и тя РЕПРЕСИРАНА от "РЕЖИМА", дето уж вече 70 г управлява. На П.РОСТИЯ да напомня, че от 30 г управляват подлизурковците на САЩ, а последните 10 ВОЖДА на ДЕБЕЛОКОЖИТЕ

11

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ХИТРЕЦ СИ ТИ ТЕРЗИЙСКИ ХИТРЕЦ

10

На снимката

преди 4 години

Виждате мишка. Ако беше мъж, щеше да напусне. А той "Премиерът е прав да ме третира като мишок и да ми се кара".Мъж без достойнство не е мъж.

9

...

преди 4 години

Този вмести мъж се оказа...другото. Без грам достойнство и чест. Или краденето е яко и няма отказване или е свикнал да е жената.

8

Анонимен

преди 4 години

и защо са накичли с камери на места на които е ясно че са безмислени после едни пари при едни хора

7

реалист

преди 4 години

Гошу Бушоня гледа като улав и срича като ученик от помощно училище.Какъв шеф ,какви пет лева? Имам чувството че Тиквения ги събира само такива 6 волтови несретници ,за да не личи колко невеж и неграмотен е самият той.Всеки достоен мъж би си хвърлил оставката в лицето на банкянския *** ,който мутрее по ТВ, ама Гошу Бушоня не смее ,защото не е мъж пък и нищо друго не може да прави.

6

ЕЛЕМЕНТАРЕН Е БАЦЕ

преди 4 години

който си мисли, че е тартор на квартална банда 90-те

5

Тошо

преди 4 години

Какво не правите е ясно.......не е ясно какво правите....!!!Пътищата са в дупки, ...някой изчислил ли е какви са щетите по МПС заради тях ...НЕ, какво се случва извън София....НЕ е ясно, ТОЛ система не е въведена вече една година от инсталирването и....а колко са пропуснатите ползи ....не е ясно, хайде да не питам кой монтира системата и.....още по неудобния въпрос ...колко струва тя на данъкоплатците... НЕ не ми казвайте че ще ми заболи главата, то у нас където има ЗОП, треба да има и ПОП!

4

Анонимен

преди 4 години

Човек без грам достоинство. Появиха се публикации, че е подал жалба в прокуратурата срещу ББ, но май е фалшива новина.

3

Анонимен

преди 4 години

Борисов както го сдъвка и изплю, този ако имаше поне малко останало достойнство трябваше да си подаде оставката.Но при условие, че после остава на улицата, а държавната машина щеше да го мачка каквото и да предприеме, пък и ако храни семейство ... нормално е да си налегне парцалите и да продължи да бъде калинка мисиркова в зайчарника на шайката.

2

BGN

преди 4 години

Яя ГЛАШАТАЯ....Вместо да хвърли оставка в лицето на чубана се мазни....

1

Тоя

преди 4 години

ако имаше малко достойнство, след такъв словесен бой трябваше да стане и да си тръгне. Ама такава голяма лапаница къде другаде ще намери?