58

Анонимен

преди 4 години

наведена глава сабя не я сече. Верно оня го овика, но тлъстата заплатка е по-важна, а и Тиквоний не би назначил човек който би му противоречил. Все пак тиквата е избрана лично от народа. Ако не ви харесва гласувайте за друг, ако ли не налягайте си парцалките и се радвайте че вожда се е наел да ви оправя бакиите.

57

от 57

преди 4 години

Герге исках да кажа*

56

Анонимен

преди 4 години

Ице, що ти трепереше гласчето днес? Още ли те държи истерията на Тиквата спрямо теб от вчера? Бъди мъж и си хвърли оставката в лицето му и го заплюй, бе!

55

Анонимен

преди 4 години

Вчера Тиквата беше като в ролята на Адолф да се кара на Гьоринг. Толкова се самозабравил!

54

хах

преди 4 години

Глашатайчето на вожда... Каквото и да каже се видя каква медуза е

53

Анонимен

преди 4 години

Какво ли е отговорил вчера като се прибрал..на децата си..Би ли тъпана тате??Вече глашатай ли си .??Хм..И днес се пудри и заеква по тв..

52

Анонимен

преди 4 години

Терзийски, след такова унижение от страна на Тиквата към теб вчера...(все едно се караше на любовницата си), ако имаш малко достойнство щеше да си заминеш, а не да мишкуваш на този пост след такова отношение, ***!

51

Анонимен

преди 4 години

полека ближи бе човек,че от *** ще се изприщиш...наведи се още...още...

50

Анонимен

преди 4 години

пък тоя какъв мушморок излезе... не е мъж , а .....

49

пери

преди 4 години

Да се отнесат така унизително към теб пред цялата страна и ти да се оправдаваш и мънкаш, вместо да си подадеш, не, да хвърлиш в лицето на ББ оставката си!Колко струва достойнството, а?

48

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да се прави на ЕнтЕлигент, бб си остава една нискоразрядна му...тра

47

Анонимен

преди 4 години

Един лозунг от едно време..актуален и сегаВсичко за човека , всичко в името на човека..Е..всички знаем името на този човек!!Да си толкова прзт , неук..и премиер??Дали на друго място това би било възможно ??И най вече да се кефиш че си такъв и да поучаваш другите??

46

Чудя се

преди 4 години

Как да се изразя за да не ме цензурират? Еми не виждам как другояче - тоя е адаш на пернишкия университет!

45

ЛАБОРАНТ от ПСТ

преди 4 години

Какво става със инж. ЛАЗАРОВ / предишният шеф на АПИ / ??? . В ареста ли е ??? Ще го съдят ли ??? Върна ли откраднатите пари ???.....питам заради МЛАДАТА му ЖЕНА !

44

Forever

преди 4 години

Личи си,че шефа на АПИ е честен и съвестен човек,и си е изпълнил задължението така както му е наредено,а Борисов използва момента да си припечели малко доверие от хората,жалко е да гледаме как се унижават институциите,за пореден път.

43

12_5

преди 4 години

Хора вижте неукият колко е горд от сценката. Качил го в профила си в фбДа се помни, изучава да служи за пример!!Нито грам срам , този човек не ползва думата извинявайЩе прочета пак винету много внимателно.. дали там я имаСъс сигурност я няма " пунта мара"...

42

Няма такава държава

преди 4 години

Сега очаквам да прати Ревизоро/Язовиро да обикаля из Пернишко и да вика че "Водата идееее...". Защото в момента вали.А като спре дъжда ,да си подаде оставката.

41

Анонимен

преди 4 години

Тоя мух. ъл на снимката беше публично на. сран от Гай Тиквоний Банкянски. Беше му ри. кано в суратя както се пи. кае в една ***

40

Анонимен

преди 4 години

Вчера Гошо го направиха а- на- нас..а днес ни се оправдава че било с вазелин.Ми..като му харесва да е.. да си носи мазилото. ..Надмина друг един Гошо..с..прякора на ъгъл над 90 градуса!!Откъде да я вземе тази смелост и достойнство?? Никой не носи такъв ру- швет...М..дааа...

39

Анонимен

преди 4 години

Абе Суджука хубаво го играе гнон-сурат, ама не му е на акъла как си набива сам колчето...Въпрос на време е да скочат много други общини, където хората за същото нещо си плащат винетки като попове, айде да видим Баце колко е принципен, дали ще ги освободи на своя отговорност от винетки???Популизмът и демагогията накрая ще му изядат простата глава, с тази безпринципност сам се обрича!