51

Ниш е България

преди 4 години

Сърбия да връща Нишко, Поморавието и Западните покрайнини на България, както и Войводина на Унгария!Отделно, независимост за Прешево, Медведжа, както и за Санджак!

50

Анонимен

преди 4 години

Брей че хитри тия сърби. А те ще си тръгнат ли от Косово и Босна. Щом те искат да си ги върнат и България си иска Босилеград и Димитровград и видинските сила заграбени от Ньойския договор.

49

Анонимен

преди 4 години

До OsmanВлязоха, но веднага изядоха боя.

48

Анонимен

преди 4 години

Държавата трябва да си запази малцинството в чужбина.Добре са дошли всички българи от чужбина.Оставка за *** и герб

47

Ами да си идем

преди 4 години

Трудно произносимото име, с което унгарците обозначават Белград в превод на български е "Градът на белите българи".След като така любезно сърбите ни канят, защо да не си идем в нашия град, който те наричат Белград? Та да сложим границите на България там, където им е мястото.

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 49тогава отивай да живееш в красивата и богата Сърбия, макар че те открито ти показват омразата си Това твоето е като синдрома, забравих му името , жертвата да обича неистово палача и насилника си. Казвам го не точно в този контекст, а в смисъл че нямаме нищо против да се плюем за угода на някакви, които никога не съм харесвала, още по - малко чалгата им. затова сме на този хал. И това е най - голямата вреда която пет века робство нанесе на манталитета на българина.

45

ВЪПРОС

преди 4 години

Може ли да стана Сърбин и да се върна в България - баси мамата - безплатно Образование , стипендия , добро здравеопазване > баси мамата ?Това да не е Брошура на Каракачанов за продажба на БГ Паспорти с цена 1000 евро ?

44

Анастаси

преди 4 години

Факинг ретардс, да не се зъбят много да не ядат пак тупалки от нашите приятели и съюзници Ю ЕС ЕЙ !!! Страхотно е усещането когато Ю ЕС ЕЙ ар бихайнд!

43

Анонимен

преди 4 години

Нормално никой не иска тая тиня - българина

42

Анонимен

преди 4 години

Наистина като се чувстват бг тези от западните покрайнини взимат бг гражданство,и идват да живеят в евроатлантическата колония. Жалко,че тези хора се използват от *** ,за да тровят отношенията ни със сърбите. Същия сороски филм като с бг турци и Турция.

41

Митко 19см

преди 4 години

Е нали уж националистите се подкрепяхте един друг? Орбан, Салвини, ала бала... Кво стана сега? Сърбетата май ви духнаха под опашката.

40

До Osman

преди 4 години

Турците са позабравили руските шамари и руските шутове в ***.Да не мислите че Дядя *** ще изостави сина на руския верен приятел Хафез Асад - Башар Асад.

39

Б.Б.

преди 4 години

Не разбирам какви сърби какви студенти какви паспорти ? Къде е пълнежа на бунищата ви за да го изгорим в България ? И да ми платите разбира се ! От Италия, Англия , Германия и т.н. получаваме матрял за горене ....сърбите се правят на ударени !

38

Анонимен

преди 4 години

Пак някой се опитва да създаде някаква вражда между двата народа, а ако поговорите със сърби или отидете до някой техен град изобщо няма да видите и усетите някакво по-специално отношение. Лично аз познавам сръбкиня, която сега със сълзи на очите се прибира в Сърбия след едногодишно бачкане у нас и не ще да чува ни за Сърбия, ни за Белград. В последните години в София е пълно с туристи от Сърбия.

37

Ами да ...

преди 4 години

Ами то ако българите трябва да си идат в България,то сърбите трябва да се изселят от Белград и да се върнат в Косово.Ама албанците ги изгониха и сега....ньъц. До 12-ти век сърбите са някакви васални княжества ту на българите,ту на Византия и се скатават по планините на днешно Косово,Албания,Босна и Черна гора,тоест това е някогашната им Рашка. През 19-ти век границата между двата етноса минава по река Южна Морава,демек на запад - сърби,на изток- българи.

36

Анонимен

преди 4 години

"Българи, вървете си в България"Че те са си в България! Вие си вървете в Сърбия, т. е. в Шумадия.

35

Анонимен

преди 4 години

Мдаа, в Сирия се очертава голям купон. Ако две от най-мракобесните империи се сбият. Дано взаимно се анихилират. Ако може и с участието на другите чалмари от Иран.

34

Анонимен

преди 4 години

Махаме двойното гражданство и нямаме главоболие.

33

Севт

преди 4 години

До Атанасис Панайотас:Човече ти си тежко болен. Психически.Повечето от въпросните "полиси" не са основани от гърците, а от траките. На които сме наследници НИЕ БЪЛГАРИТЕ, а не гърците които са пришълци от близкия изток.

32

Анонимен

преди 4 години

До OsmanПак ще ги натупат като миналата седмица и ще избягат