71

Щирлиц

преди 4 години

До Анонимен 86 Не е много сигурно дали българите са славяни,но ти със сигурност не си бледолик.По-интересно е какво не ти достига-правилно отношение от същия пол към тебе,или от малък са те оп..вали?

70

Анонимен

преди 4 години

Българите са срам за славянството най-мурргaвитe славяни.

69

Анонимен

преди 4 години

До 75 - Как не те е срам да защитаваш най-големите българомразци - сърбите Заминавай си за сърбия тогава

68

Анонимен

преди 4 години

България доста земи има да повръща. Пиринска Македония, Кърджали, Разград. Доста НЕбългарски земи има. Така че не говорете отворковци. В Сърбия няма роми на всеки метър като в България. Най-ромската страна в Европа. Факт. Болезнен факт! Нали ви дават по телевизията, вие сте най-*** от всички славяни. Незнам заради ромите ли е или защото турците са се забавлявали 5 века с вас. Запада изпитва гнус от вас.

67

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 79Даваш ли си сметка, че тези райони са оставени на произвол въпреки, че плащат данъци е скандален и България е длъжна да подкрепи сънародниците ни там още повече, че това е българска земя.

66

Десен

преди 4 години

Сърбия да връща Ниш на България!

65

Анонимен

преди 4 години

Абе, отворковци?! А ако сърбите ни върнат земите, ние какво ще ги правим? Ще им затрием селското стопанство, ще им построим нови магистрали ли (те си имат даже по-хубави)?! Бойко май вече няма за какво да реже лентички (пък и го е срам, че след една седмица построеното почва да се саморазрушава) и ще ходи в Сърбия ли?

64

Анонимен

преди 4 години

Поскоро С.Македония ще е в ЕС пред Сърбия, ако продължават същия курс на конфликт със съседите си.

63

Анонимен

преди 4 години

Като дойдат Ф16 блок70 сърбите ще видят. За ЕС да не говорим Сърбия в ЕС е като фантастика освен, ако не ги разкотят х10 на Бърлгария.

62

Горд Българин

преди 4 години

БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СЕ ВЪРНАТ В БЪЛГАРИЯ, АМА ЗАЕДНО С БЪЛГАРСКИТЕ СИ ЗЕМИ И ТОГАВА НА СЪРБОЛЯЦИТЕ ЩЕ ИМ ОСТАНАТ ДВЕ ПЕДИ ЗЕМЯ ДА СИ СЕ ГЪЧКАТ ТАМ.

61

Анонимен

преди 4 години

Тези,които плюете сърбите първо отидете при тях и ги вижте.ТЕ СА КАТО НАС!Ние сме били един народ,разделен от политици,царе,императори и велможи.ТЕ НЕ НИ МРАЗЯТ!Тях ги манипулират и мачкат като нас!НО... За разлика от нас,те имат достойнство и държат на него.Те не претендират да се гордеят с героите си от миналото като нас,а сами стават герои.На тях не им пука за ЕС,опълчиха се срещу НАТО и САЩ и продължават да уважават Русия,която за разлика от нас не ги е освобождавала.Сами са се освободили!

60

Анонимен

преди 4 години

До да гоним руснацитеНие значи сме добре, ако сме с руснаци. До 50 години западът ще е като Индия,Пакиста,Нигерия и т.н.

59

Иванов

преди 4 години

Никой не се е засилил да живее в миризливата Сърбия освен Цецо Василев.

58

Кара

преди 4 години

Най-великия сръбски пророк отдавна е предрекъл: "Накрая Сърбите ще се съберат под една круша". Това време наближава.....

57

Нищо ново

преди 4 години

Сърбите винаги са мразели българите, неясно защо. Факта обаче е че най-много български земи са завзети и превзети от сърбите и стотици-хиляди българи са избити най-жестоко от сърбите само за последните 100 години.

56

Анонимен

преди 4 години

Крайно време беше сърбите да тропнат по масата и да изгонят наглите българи. Българите как са ги търпяли турците 5 века незнам. Железни нерви.

55

Анонимен

преди 4 години

Руснаците имат за цел да направат сърбите с една от най силните армиина Балканите.И ще го направат,те вече го прават и ще продължат.Ще си направят втори фронт,въоражен до зъби.Имат интереси от това.

54

Ниш е България

преди 4 години

Малко им бяха бомбардировките явно на сърбежите.Пак извършват геноцид към местните българи и албанци!

53

Додо

преди 4 години

Мустафа, ти кога спиш? Кога музеш козите на татко си? Кога ги любиш?!? Само дремеш тука, у Днесa, и цвъкаш минусчета с проксито!

52

Анонимен

преди 4 години

Сърбите не ни обичат и с право.Предатели като нас никой не обича.А историята не се забравя.Коридора даден от България за американските изтребители и НАТО за бомбандировките над бивша Югослвия.