12

Sichtpunkt

преди 4 години

Вкъщи имам детски книжки за около 4-5-годишни деца, на български от френски автори по въпроса за "откъде идват бебетата". издания преди поне 30 години.Въпросът винаги е КАК , не е дали.Съзнанието на алкашами е извратено и те си мислат, че такова би трябвало да бъде и сексуалното образование. Когато един човек му се представи навреме и по подходящ начин, не виждам къде е проблема!?

11

Край

преди 4 години

Ми пратете Кобилкина -тя ще ги обучи

10

Стига манипулации!

преди 4 години

Спрете да лъжете и да манипулирате населението! И в момента в гимназиите се учи анатомия в часовете по биология. Обяснява се за ХИВ, СПИН, ППБ, раздават се листовки и презервативи. РЗИ прави летни антиспин кампании. Джендърските НПО-та нямат място в училищата.

9

До 5

преди 4 години

Колега...къде ни хвърли ти във вероученията, бе?

8

Анонимен

преди 4 години

За какво обучение става дума като целия живот се въри около секса жените търсят пари а мъжете секс и понеже само мутричките и олигарсите имат пари те получават харемите с жени а беззработните слаби недокосвали жена българи емигрират младите на 30 40 или пенсионери на 90 100 и си намират чужденки а българките биват убивани и пребивани от мутричките и после колко бил лош българския мъж какъв ориенталец бил

7

Анонимен

преди 4 години

Вкъщи имам детски книжки за около 4-5-годишни деца, на български от френски автори по въпроса за "откъде идват бебетата". издания преди поне 30 години. Въпросът винаги е КАК , не е дали.

6

Истината

преди 4 години

Докато давате смартфони за по 1000 лева, ще има и въпроси ! Малчуганите не могат да бъдат предпазени от разврата в интернет. А Гугъл предлага в изобилие !!!Родителите сами са си виновни за ситуацията !!!

5

Sichtpunkt

преди 4 години

Да не задават много въпроси, защото сутеньорите ще им обяснят, давайки им оръдието на труда.

4

Анонимен

преди 4 години

Вместо да обсъждаме вероучение необходимо в този ужасяващ свят доминиран от секс и зло ,ние ще учим на сексология децата.Ама то има връзка защо в крайна сметка образованието ни е в кошчето.

3

Анонимен

преди 4 години

Глупости момичета като се почнат от 4 клас до 12 клас са минали 100 броя до 30 40 годишни са минали стотици а вече на 50 60 70 80 са минали хиляди и повече а момчетата повечето понеже са безработни или имат късмет да работят за 500-1200 лв остават девствени до 70 80 90 100 и повече години и емигрират та тоя която е писала статията трябва да им зададе въпроси 4 то класниците са по-запознати със секса от нея тя да потърси някой безработен 30 40 годишен пич да и достави нужния секс

2

НЕ

преди 4 години

То не било близо 1000, ами 10-а двете нули са добавени от клозета на "сексоложката" .А над 200 000 са против гнусното извратено обучение! И като я гледам тая на снимката- ако имах магаре,и магарето си нямаше да й поверя,па кво остава за детето си! Айде да не е загрижена толкова за моите деца, а да си мисли с гнусните джендърски пари дали скоро ще се спази ,когато застане пред ГОСПОДА! Извратена и изперкала противна джендърка! ДЕЦАТА НЕ СЕ НУЖДАЯТ от извратено обучение,училището НЕ Е за това!

1

Даскал Макаренко

преди 4 години

Ще получат шамар зад врата и шут е *** ,ако продължават да питат.