32

Анонимен

преди 4 години

Не е по темата, но защо не научите децата да изискват касов бон при покупка на закуска от училищният бюфет например?!Защо трябва родителите да угаждат на тия, които по някакъв начин прикриват оборот.

31

Анонимен

преди 4 години

На Другарката пенсиоерка кога и казаха родителите и от къде е излезнала. Показвали ли са и половите органи на баща и и майка и. Само ако разбера че са учили детето ми на такива умнотии ще настане шаш и паника. Които искат да учат децата им да се кле,, цат да отиват в Норвегия там се кле, цат по домова книга. .

30

69

преди 4 години

И кой нормален родител ще одобри детето му да почне да води полов живот от 10 годишно, колкото и добре да владее контрацепцията? Който има проблемно дете или не може да говори с детето си, спокойно може да си заплати консултация. А всичките отворени, модерни родители предполагам могат и сами да образоват децата си, няма нужда да натрапват задължително сексуално образование.

29

До 27

преди 4 години

Напротив, това са болести, които вие искате да пропагандирате сред подрстващите!

28

Анонимен

преди 4 години

Те и да не им говорят те всички разговарят помежду си и още в детската градина са наясно и когато им се отдаде възможност го слагат в задния двор с татуирана мутра бабаит чакащ я в колата пред училището или с някоя дето им е вързала ако са мъже станали на 100 тина години емигрирали някъде си в Китай например

27

Мальчик-гей

преди 4 години

Освен, че е крайно необходимо да се заложи сексуално обучение в програмата, трябва и да се споменат две неща: различната сексуална ориентация е нещо нормално (не е срамно, не е нелегално и не е осъдително)! От кой пол си е въпрос на самоопределяне.

26

Анонимен

преди 4 години

къв секс на 6-7 годинки... вие сте болни.направо им говорете за виша математика 4

25

Анонимен

преди 4 години

по скоро да ги възпитават да не мразят. вече сме в 21 веквреме е да се отворят очите на бедните българинищо лошо няма да си ***, гей, каквото и да било друго. живее се един живот, оставете на мира хората да си го изживеят

24

Анонимен

преди 4 години

Категорично НЕ на сексуалното обучение в училищата. Децата трябва да се учат примерно на правилата на движение по пътищата,къде могат и как да пресичат безопасно,какво да правят при бедствия,за да не изпадат в паника,а не на секс защото секса не е най-важното в живота въпреки,че западната деградирала цивилизация и Фройд го твърдят,не е така. Бъдеще имат народите,които създадат морално и физически здрави деца.

23

Анонимен

преди 4 години

Няма значение какво искат коментатори важното е ,че децата от 6 7 годишни са добре запознати със секса а в 4 5 клас си го практикуват особено момичетата с татуираните бабаити с колите дето ги чакат пред училищата

22

Анонимен

преди 4 години

До Sichtpunktбебетата ги носят щъркелите!!!

21

Анонимен

преди 4 години

Махайте визите за Сащ да видим малко кеф и ние мъжете силиконени американки а жените американци с пари ние българите сме най-толерантния народ толерантни сме не правим атентати искаме само любов да има кеф махнете тия визи ще се напълните със български силиконки и български пичове и ще се развива икономиката

20

?

преди 4 години

Децата в Перник, най-вероятно ще получат шамар.

19

nina

преди 4 години

Аз не мога да разбера какво срамно има в един полов орган, бил той мъжки или женски или в женските гърди или в една целувка. Какви са тия ретро селяндурски разбирания също се чудя.

18

Анонимен

преди 4 години

Добре ,че е демокравция като паднат визите българите ще се изнесат в Сащ да стават актриси и актьори в филми за възрастни и да има песни ядене пиене веселби кеф а не целомъдррен соц/комънизъм

17

Sichtpunkt

преди 4 години

В баровете допускат непълнолетни, а онзи ден покрай едно училище ВИДЯХ ДЕЦА на по 11 - 12 да се натискат и да пушат. А секс образоване чак и именно сега? Защо?ЩЕ ВИДИШ И 7-8 ГОДИШНИ, СЛЕД КАТО НЯМА КОЙ ДА ИМ КАЖЕ, ЧЕ ТОВА НЕ Е ПОЛЕЗНО. ТЕЗИ ДЕЦА НЯМА КАК ДА СА "ЖЕРТВИ" НА СЕКСУАЛНОТО ОБРАЗОВАНИЕ, ЗАЩОТО ОЩЕ НЕ Е ВЪВЕДЕНО! Е ПРАВЯТ ЛИ ГО И БЕЗ СЕКСУАЛНИ ПРОГРАМИ???

16

Моше Пинкас

преди 4 години

тук е казано всичко без рекламни лозунги https://youtube/watch?v=cNuY7bXEaNQ

15

СССР2

преди 4 години

Защо така изведнъж интензивно и организирано се списва за секс образованието? Как така изведнъж и защо сега? Нима прозападно ориентираните като съдържание медии в последните 30 години не излъчваха и продължават да излъчват всекидневно реклами, филми и шоу програми предизвикващи масова народна сексуална възбуда и дори и у зрителите деца. В баровете допускат непълнолетни, а онзи ден покрай едно училище видях деца на по 11 - 12 да се натискат и да пушат. А секс образоване чак и именно сега? Защо?

14

до 5

преди 4 години

Абе ти в кой век живееш? Какво вероучение? Мислиш си, че някъде има някакво всемогъщо нещо, което си клати краката? С какво ти си по-различен от ония психари, които се гърмят по улиците в името на пророк-педофил или дърводелец-шизофреник?

13

Анонимен

преди 4 години

Има два типа родители единия тип са нормалните другия са сектантите които искат децата им да правят секс след сватбвата на средна или още по-голяма възраст и когато разберат,че дъщерите им 20 30 годишни са минали от 200 300 400 500 човека в задния двор предния двор средния двор трудно го повярват