72

тя

преди 2 години

Вниманието на учениците трябва да е насочено към образователния процес , а за секса ще му дойде времето и най- вече е родителски проблем да обясняват на "любознателните " !

71

Анонимен

преди 2 години

Каква педофилия другарю. Очевидно е, че имаш сексуални проблеми! И като цяло, хората които реагират твърде остро на темата, със сигурност имат проблеми в тази област.

70

Анонимен

преди 2 години

Между насила наложеното сексуално "ограмотяване". на децата още в предучилищна възраст и педофилията, има само една крачка - и двете са насилствени действия, без съгласието на другата страна! Плюс това, аз мисля че едно правилно възпитавано дете,.с добра сем. среда, никога няма да пожелае да започне полов живот на 12 год. То и на 18 не би поискало, ако не се почувства достатъчно зрял/а и влюбен/а.! А така им се внушава, че в любовта всичко се свежда до секса и който си мисли за някаква романтика, е пълен (НЕПРОСВЕТЕН) ***!

69

Анонимен

преди 2 години

Не просто сексът е естествен, освен това е и навсякъде. Във всеки филм го има по някаква форма. Звучи несериозно да си въобразявате, че децата ви до 15 годишна възраст няма да видят нито една реклама със сексуално послание, нито един видеоклип, нито един филм с цуни-гуни и т.н. Още повече, вие като имате деца, секс с половинката си не правите ли? И като ви хванат в действие какво обяснявате, че правите - ритуал за призоваване на щъркели? Няма никава логика, много по-добре е да знаят.

68

Анонимен

преди 2 години

Няма нищо по-естествено от секса. Какво смущаващо има в него?! Добавена му е тежка стигма от някакви религиозни особи във вековете, когато знанието е било табу. Не трябва да има предрасъдаци в тази област. Секса е основна функция, като храненето, съня... Сина ми знае как е направен още от най-ранна възраст, няма притеснения, няма лъжи. Ако някой има проблем с това, да спре да мастурбира толкова много.

67

Э73

преди 2 години

Аман от тези ***, които ги мъкнат сега по всички телевизии да искат секс образование в училище. И това само, за да изкарат някой лев на гърба на нашите деца. Егати, долните хора!

66

Анонимен

преди 2 години

С Истанбулската конвенция не можаха да пробият, сега ще пробват по други начини.

65

Анонимен

преди 2 години

оставете детство на децата бе изврат.еняци... аман от модерно мислещи, но не мислещи за малките

64

Анонимен

преди 2 години

Личи на 99% от коментиралите липсата на адекватно здравно обучение в училище.

63

@64

преди 2 години

На 14-15 годишна възраст детето ти ще е изгледало всичкото възможно порн0 в интернет и ще знае повече за секс.а от теб. Но няма да знае нищо за това до какви проблеми води, какви отговорности изисква, как да се предпазва от нежелано посегателство. По света в детските градини обясняват на децата защо тяхното тяло си е тяхно и кои негови части не трябва да се пипат от други хора под никакъв предлог. Но в България родителите са твъред притеснени, и затова решават, че най-добрият учител е интернет.

62

Анонимен

преди 2 години

Не желая чужди хора да образоват детето ми, за нещо толкова лично до навършване на 14,15 годишна възраст-след това може, при условие, че е проведена широка обществена дискусия кой, как и какво съдържание се предоставя по темата. Искам детето ми да има щастливо и безгрижно детство, а не да съзрее без време.

61

Анонимен

преди 2 години

децата, ровейки в интернет не гледат порнографски материали, защото родителите ограничават достъпа до подобно съдържание! и ще ме извиняват модерно мислещите без деца, но 10 годишните в голямата си част все още рисуват еднорози, а не ваги.ни и пиш.ки!

60

Анонимен

преди 2 години

21 век... не мога да повярвам колко ***, непросветен, суеверен, сексистки и сектантски е този нароТ. Пищите като госпоици, ама си гледате пайнерките на тиливизора, а децата ви им подражават. Онзи пък 5 ще ми говори за вероучение... ей, в 15 век се върнахте, бе хора... Засрамете от тесногръдието и простотията си.

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48Яла ти покажем млада даскалица, ходеща на работа със скъсани дънки, не вади фасовете от устата - макар и бременна във втори месец.Който не става за нищо, става даскал, да учи другите.

58

Анонимен

преди 2 години

моят син зададе въпрос на майка си как се раждат деца жена ми му обесни беше на 9 год сега е на 20 год. останалото се учи природно в школото аз съм против да се учи тези уроци се преподават от родители децата като чуят от преподавател остават узумлени и притиснеи в класа през соца такива уроци не сме имали но знаехме всичко.природата учи

57

Анонимен

преди 2 години

Спрете парите на НПО-тат и всичко ще си дойде на местото. Изведнъж всички ще станем нормални, никой с никой няма да се занимава излишно и никой на никой яма да пречи. А сега с тези евро парички НПО-тат се чудят какво да правят за да кешират.

56

Анонимен

преди 2 години

Искате да кажете, че нашите поколения сме пълни *** и от нищо не разбираме, понеже сме нямали сексуално образование в училище толкова малки.

55

Танер

преди 2 години

Имах авери преди години в 4 клас по време на час лъскаха бастуна под чиновете....

54

Анонимен

преди 2 години

Аз съм против, някой извратеняк, да седи пред детето мии да му говори за секс, за видовете секс, за видовете полове и тн. Вие сте ***, оставете децата да си изживеят детството, стига само сте мислили глупости.За пари сте готови и майките си да продадете.

53

Анонимен

преди 2 години

Момичета на 6-7 години вече са научили от детската градина мръсни думи и говорят с шантонерски тон, какво сексуално образование ще им трябва. Просто цялата семейна, образователна и обществена среда е *** и всичко върви на самотек, дали заради родител, възпитател или учител който предпочита да си пафка цигарата вместо да се занимава с децата и да им показва смислени неща.