35

ДАНЪКОПЛАТЕЦ

преди 4 години

Изцяло одкрепям мнението на N 29, като допълнение, предложиха им Бузлуджа, която да отремонтира и поддържат. Те отказаха, защото нямали средства. Та малко ли олигарси ги финансираха? Малко ли им излезе Горан Брегович, с оркестъра му за "Сватби и погребения", на сватбите К. ИМПЕКСОВА хвърляше гюбеци. Ред е за погребение. Видната приватизаторка и единствен м-р, уволнена за корупция К. ИМПЕКСОВА, няма правото дори да си показва физиономията, след разграбването, приватизацията и забогатяването им

34

Анонимен

преди 4 години

Техноимпексова само чака нещо да се случи за да почне да кудкудяка!

33

Анонимен

преди 4 години

Скучно е с тая госпожа, на времето Румен Петков поне пускаше по некой виц.

32

Анонимен

преди 4 години

Не че ме интересуват много, ама тия от БСП-то трябва да са безкрайно куцци и неадекватни, за да не могат да вземат властта през последните 5-6г. Явно не стават за ни-що!

31

Анонимен

преди 4 години

Г-жа Лъжа в действие!

30

Анонимен

преди 4 години

А ти по какви правила и маниери разцепваш и обезсилваш хора , имитирайки някаква загриженост. Позволявам си да коментирам ,защото добре познавам твои кметове и кандидат кметове и депутати .

29

ист

преди 4 години

ГЕРБ се стреми да извади държавата ни от средновековието, където бяха ни набутали комунистите.Спомени от комунизЪМЪ-Красива Варна беше прекръстена на Сталин.Връх Мусала на връх Сталин.Футболистите ни играеха за купата на Съветската армия, а не за купата на България.Толкова сте продажни, че СССР не ви уйдиса на продажния акъл да стане България част от СССР.

28

Ха-ха

преди 4 години

За сел.яни като Нинова така трябва. С тъпана, че да им влиза нещо под каскетите

27

Анонимен

преди 4 години

ТИХО УСТАТА ПРОМЪЛВИЛА- НЕ ЧОВЕК- КОМУНИСТ- ПОСЛЕ ЯХНАТ РОЛС, МАЙБАХ И СЕ ПРИБЕРАТ В КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СИ ДВОРЦИ ИЗГРАДЕНИ ОТ ОТКРАДНАТИТЕ ВЛОГОВЕ НА ФАЛИРАНИТЕ 14 БАНКИ- НАИСТИНА НЕ ЧОВЕК, А КОМУНИСТ...ПРАВА Е ОМБУНДСМАНА- ТРЯБВАТ НОВИ ЗАТВОРИ.

26

Анонимен

преди 4 години

Не съм фен на герб,но какво като ни върна в ранното средновековие.Всенякой ,ще трябва да ни връща.Бесепето,като е некадърно,ни назад ни напред.

25

1

преди 4 години

До Анонимен-16 прав си комуниста при комуниста бойко,пречи за развитието на Страната ни.

24

1

преди 4 години

НИНОВА нали си спомняш,изказването на "великия"политик,цитирам "аз съм *** и вие сте прости ,като мен",но ние не сме прости,като него,страха го тресе,от протести,загубил е ориентация ,къде се намира.

23

Анонимен

преди 4 години

г-жа пак се е изложила

22

ТОЯ ВИКА КАТО СЕЛСКИ

преди 4 години

ГЛАШАТАЙ да каже , че ще паднат скоро от власт, ако продължават тъй. Защо крещи? Хората си го знаят, но той сега го е разбрал. Нали си е малко т.ъпичък....

21

Анонимен

преди 4 години

Комуниста е свикнал да стресира народа едно време ни следяха с по три агента на човекНе знаеше жена ти да ли не те шпионира

20

Анонимен

преди 4 години

Запомнете!!!! БКП-ЛАЯННЯТТА никога не са си отивали от ВЛАСТТА!!!

19

чобанчик

преди 4 години

До Анонимен 5Ми то това е номера!Тая си дрънка като изоглавена,народа подскача,и *** пак на власт да крадат като невидели!А дали са от герб или бсп това няма значение!Ама никакво!

18

СЕЛСКИ

преди 4 години

Що ми слагаш винетка бе, Нали сме съселяни. До оня ден ми викаше Здрасти комшу, пък сега ВИНЕТКА

17

Калеко Алеко

преди 4 години

Глашатая, Корне е твоят беквокалист, който депозира сградата и ведомството от "Дондуков 2" в активите на РеМедето от "Позитано 20" и офиса на ген.Решетников ... Същият който припява шлагерите и рефрените ти ... Та този селски глашатай стана заложник на една дама от с.Крушовица, както и на жена си, че и на Вицето си ... !!!

16

Анонимен

преди 4 години

Ако червената хунта не пречи за развитието на Страната от дадена да сме нещо като Белгия,Холандия там дето няма комунисти има развитие!