253

Анонимен

преди 4 години

Яко е изнервен Мутрата последните 2-3 месеца, май е време да вдига кръвно и да се маха веднъж завинаги .

252

:))

преди 4 години

.... глашатаи ...------------ В кой век сме? 19ти? Бокич в кой век живее ? Каруци, волове, овци, ...овчари, гведовъди,..., глашатаи?

251

М, да ...

преди 4 години

Трагедия! Или държавната машина е тотално неработеща/повредена и Бочко се пробва да заработи или Бочко постооянно се бърка/бърничка и поврежда работщи системи? Тоя Банкянски *** маа с тягата по авноматиката, така ще съсипе и изпотроши всичкоо!

250

Smurf

преди 4 години

До Анонимен Абе какво да мачка , нали под тази работа с винетките стои подписа на Борисов той я измисли , той и е бащата. Деме да се самонамачка себе си

249

Анонимен

преди 4 години

Браво на Борисов. Така се оправлява държава в която много хора не стават за нищо. Трябваше въобще да поиска оставката на Терзийски за некомпетентност.

248

Анонимен

преди 4 години

Скандално поведение.

247

Театър Сълза и Смях

преди 4 години

Ха-ха-хаааа, знаех си че този става само за старшина на рота!

246

сс

преди 4 години

б аа си ФАРАОНА.....

245

L.

преди 4 години

Хаха!Този ми е някъде в соц-триъгълника - Милко Балев, Пеко Таков и Пенчо Кубадински. Само дето ония си бяха по живота, а тоя се е взел насериозно.

244

Анонимен

преди 4 години

Мачкай Бойко гьoтвepeнтe да им таковам мajката

243

Анонимен

преди 4 години

До Азпринципно един път или е част от републиканската пътна мрежа или от общинската, смисъла на винетнта система е тези от републиканската да се финансират с винетни такси, общинските с данък МПС, комбиниран вариант няма, а кой път какъв е общински към съответната община или е част от републиканската пътна мрежа се решава от МС, а не от шефа на АПИ или кмета на някоя община, така че в конкретния случай отговорен за създалата се ситуация е МС и невиждам ББ защо толкова подрипа и се прави на вели

242

ViP

преди 4 години

Защо беше нужно това режисирано държание и поведение Бойко ?!?!?!?!Бях твой фен,но...Можеше да му го кажеш същото,че и по зле но не пред камери и хора,показа се мъж ли...:)))))))Недопостимо държание !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

241

Анонимен

преди 4 години

Болшинството министри от нормален език не разбират, трябва да им теглиш една "каруцарска", за да се "събудят" и да се размърдат!Всеки който е бил или Е ръководител или шеф на някакво ниво, на група хора, знае, че във всеки колектив има "тарикати", които просто "паразитират" на гърба на другите.Е повярвайте, докато не си поговориш с такъв тарикат на "улично-кръчмарски жаргон" оправия в колектива няма!И при повторен опит за паразитиране "колегата" е АУТ!

240

Одисей

преди 4 години

До ВицНе си ти единствения а безброй много са тези от форума, с които искам да се солидаризирам. Така че го съобщавам на тебе а ти го считай че се отнася за всички останали, които се срамуват за ситуацията, в която сме поставени. Поздрав.

239

Аз

преди 4 години

До АнонименНе бързайте толкова с критиките! В София ситуацията е по-особена - все пак - града е много голям! Оказва се, че на територията на града има републикански пътища! Къде другаде е така?! Може би - в Антоново?! Идеята е кварталите на София, бивши села, до които има републикански пътища, да не плащат винетки. Логично е даден квартал да си е част от града - нали?! За което София ще си плаща, разбира се! От своя бюджет.

238

Анонимен

преди 4 години

Когато за първи път се въведоха винетките, в рамките на общината можеше да се пътува без винетка. С времето това правило го загробиха и затова сега се плаща винетка в рамките на общината. Винетката замени - пътния данък.

237

сс

преди 4 години

значи този дето ще ходи по селата да съобщава на населението с тъпан ли ще е и ще има ли пусната държавна поръчка за закупуването на тъпани, дудуци и св//ирки.

236

Виц

преди 4 години

Що за човек е тоя?! Всеки път, когато има някакво такова изпълнение си мисля, че е достигнал дъното, а той достига нови дълбини на простотията. Срам и позор за нацията. Не вярвам на света да има друг политик, който да си позволява подобно поведение и да го търпят толкова. Тоя задмина и ком лидерите с простотията и арогантността си. И тоя ни представя пред света!! Не съм психолог, но това изглежда като поведение на човек, който се чувства всесилен и недосегаем. Все едно държавата е негова собстве

235

Гласувал за ГЕРБ

преди 4 години

Тази простотия ми идва вповече!!!Как така си променяш закона ЕДНОЛИЧНО!?Вземи се в ръце и спазвай законите, защото ще ме изгубиш, като гласоподавател завинаги!!!

234

Дон Вито

преди 4 години

Мутрата си е мутра. Наш Боко!