293

:))

преди 4 години

Друго си е някой намазан политик да използва високопарни изрази и в крайна сметка да не казва нищо, а още по-малко да решава казуси----------Минус! Ти разбра ли защоо е бесен Бокич, м? Бокич е с речник и поведеение на уличен бандит или началник/шеф на хамали! Видно е че е ядсан, но потърпевшият е изпълнил предписанията на МС! Гнева/страха е заради това, че хората щели да се вдигнат на протест/ хората на улицата/ , т.с да не падне правителствт или изгуби Бокич столчто

292

Миткалото

преди 4 години

Номера,номера -да видим как ще реагират.Ако протестират ще ти се скарам грубо и прилагаме каквото искат.По този път съм минал -да не говорим ,че и в по лоша ситуация съм попадал.Предприятието обявено в държавен вестник от еди коя си дата се закрива и преминава към еди кои си.Няма да пиша но само ще кажа ,че от 1976 година си остана да съществува ,докато се приватизира от демокрацията след 1989 година.

291

българин

преди 4 години

Леле каква стойка е заел само. Като "боец за власт"! То той си е и такъв де! -:) Изпитва страх вече виждайки много хора на "протест"! Страх го е вече,да не го свалят от власт! Спокойно др Борисов! Властта е в ръцете ти.А как я използваш е друга тема! Ние ще изчаламе парламентарните избори.Та законно да те свалим! -:) Гледайте го тоя бе.Охранил се като горила! Леле леле....Без коментар повече.....

290

Анонимен

преди 4 години

"Нови Искър" е квартал на София! Както "Изток " да речем или "Дружба", това, че нашите убавци изобщо не им се работи, а повечето са и некомпетентни ,както баце и я карат както си знаят, щото видиш ли от тях извира законността. Разпореждат се като по турско. Действат на парче по пожарникарски.

289

защо

преди 4 години

!"Говори на сленг, говори на уличен жаргон" Пък аз си мислех, че говори в министерски съвет.Терзийски, ти достойнство нямаш ли?Как се чувстваш на улицата? Като селски глашатай ли?Ами в къщи?А децата ти / ако имаш/, те как се чувстват в училище?

288

Анонимен

преди 4 години

Комунизма е още тук !!! Сега всички всички ще плащат за софийските пътища и пари за съфинансиране за другите градове няма да има отново

287

!

преди 4 години

Говори на сленг, говори на уличен жаргон, но говори и разбираемо, ясно и точно. Друго си е някой намазан политик да използва високопарни изрази и в крайна сметка да не казва нищо, а още по-малко да решава казуси. Истината е, че държавната и общинската администрация е пропита от некадърни кадри и от всяко тяхно решение лъха на профанщина....И това е така, защото всички в агенции, комисии и т.н. са вкарани по втория начин там. И на бат ви Бойко ще, не ще, му се налага се занимава.

286

Я па ти..

преди 4 години

До Възмутен 304 Всички проблеми на държавата са на гърба на Боянския прос.та.к.Да не мислиш че му е лесно.Изпуснал си е нервите , но принципно е прав.Става въпрос само за квартали на София .Друго е да си президент.

285

Норге

преди 4 години

Боко няма да го коментирам, той е ясен. Интересно ми е обаче, що тия от така наречения Нови искър реват? Му като живееш извън границите на града, ще плащаш! Всяко удоволствие си има цена! Искаш хем да си близо до София, хем да не си в град? Плащаш си ТОЛ таксата и не плачеш! Аз тук до съседния квартал да отида, плащам си тол такса и не мрънкам. Айде стига всеки селянин е ревал, че хем иска на село, хем не му се плаща такса пътища.

284

Анонимен

преди 4 години

9 по Рихтер и чак тогава ще се оправим

283

Възмутен

преди 4 години

А сега си представете Президента да говори по тоя начин и така да унижи шефа на АПИ...!Какъв вой и п.люене щеше да има във всички мед.ийки.но! За банкянския П.ростак всичко е позволено! А геп.берските тролчета *** от възторг! Пфу!

282

Закон

преди 4 години

Защо е град Нови Искър а гласуват за кмет на град София? Може би първо трябва да се промени статутът на град Нови Искър за да се изключи от системата за винетки. Аз незнам защо има закони, парламент, конституция в тази държава. Всевишния да определи един ден от седмицата за оплаквания и да решава с шутове и шамари, може на голо и с камшик, той да си избере.

281

М, да ...

преди 4 години

До Ти да видиш..Сериозно ли не схващат, че поведението на Бокич недопостимо, неадекватно, м? Затъва страната с тази Мутра! Копае се даното, като съзидателно-градивни-творчески хора небиха работили в такава ненормална/***/силова среда! Физическата сила е на почит при слабоумните/герберастите!

280

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 287 По твоята логика всички бъркат в кацата с меда , ама не е така.Има и честни хора.

279

Я па я..!

преди 4 години

До Анонимен 287 Ами не се знае.Ако има гордост и смята че е прав , шефа на Пътна инфраструктора трябва да напусне.Но обърнете внимание че става въпрос за квартали на София , а не за всички Софииски села.

278

Ти да видиш..

преди 4 години

До Анонимен 281 Ето един "чудесен " повод Корделка да поиска оставка.

277

Отговор

преди 4 години

До 1 279 Този изпълнител на правителствени решения има за задача да създаде ясни правила , а не даден проблем да се мъкне с години.

276

Я па ти..

преди 4 години

До снимката говори 295 Умен ли си или проЗтак ?Написаното от теб говори.

275

Така е ..

преди 4 години

Ето защо Бойко е любимец на народа. Строг , но справедлив.Със здрава ръка оправя бакиите на министрите си.Така ли е ? Така е..

274

снимката говори

преди 4 години

Боко се надигна да фръдне и пак седна