123

Анонимен

преди 4 години

ФАкт:ВТБ има голям дял в КТБ!!!И това ли не е вярно?и за тва ли искате доказателствяа?

122

Анонимен

преди 4 години

Банев искаше убежище вруското посолствогербев беше тровен с новичоконя *** беше нагредан с орденама ни било болно въображението...нямало доказателства..

121

Анонимен

преди 4 години

братушки, дайте доказателства де! вие нали така викате?

120

Мразя ФАЩ

преди 4 години

само *** може да вярва на всички пропаганди и лъжи по адрес на Русия ,хора смешни станахте отдавана с тези съшити с бели конци театри с източник краварското окупаторско посолство !НАТО И ФАЩ ВЪН писнахте ни с лъжите си!Българският народ е с Русия!Американските слуги в затвора за държавна измяна и национално предателсто!

119

Неанонимен 2

преди 4 години

Родните политяги са спазарили с ЕС и НАТО родината и само Русия може да им обърка плановетеКато плащаш тока плащаш на Русия, чрез Лукойл Енерджи, който държи ВЕИ-тата чиято ел. енергия е 3 пъти по-скъпа от тази на Мариците.Като купиш билет от Лафка пак плащаш на Русия.Черноморието е руско и руски фирми, които са над 107000 изкупуват България.Всяка година от десетилетия даваме по 200 милиона за ремонт на МиГ - овете.Та как политиците са спазарили Родината с ЕС и НАТО?

118

бай ганю

преди 4 години

хем не може да се вярва на това какво казва русия предвид постоянното лъгане хем е лесно да им се повярва предвид нивото на онзи падар.ин симеоновв случая аз бих се доверил на руското твърдение а също така че няма кой да повлияе на решение в случая на ОАЕдори самия божков не може да си купи свободата там може само да избяга много трудно дори ако не е в арестасимеонов затвърди ниското си долноп.робно ниво и безпомощност да бъде полезен а по скоро вреден

117

Анонимен

преди 4 години

Ха ха абе руснаците наскоро се скараха на Иран че си е признал за свалянето на украинския самолет пък вие чакайте да кажат че са виновни за каквото и да е

116

Неанонимен

преди 4 години

До Анонимен 103Родните политяги са спазарили с ЕС и НАТО родината и само Русия може да им обърка плановете, за това лаят и плюят по Русия.Я гледай?И как са я спазарили като като отидеш на бензиностанцията плащаш на Русия, чрез Лукойл и Нефтохим?Като си пуснеш парното плащаш на Русия чрез Газпром и Булгаргаз.Като запалиш цигара плащаш чрез Булгартабак, където руснаците уволниха хората и изнесоха машините в Сърбия.Като си пуснеш телевизора плащаш на Русия чрез Виваком

115

R

преди 4 години

Симеонов е корумпиран и си гледа интереса! Освен това той е върл поддръжник на фашисткия режим в Украйна! Изводите си ги правете сами!

114

Анонимен

преди 4 години

Брейййййййййййййй, мъ ха сти казали нещу нетулирантну за "братятъ" араби и африканци, и за тяхнътъ култура и традиции и виднага въ трият, ве!!!!Е, поне за руснацити и за Путин можи дъ пишим сичку.

113

Анонимен

преди 4 години

Симеонов знае най-добре! Той има трето око и ухо. Ако трябва ще сложи и доказателства в НС. Валера никога не лъже, та камо ли измисля.

112

Чебурашка

преди 4 години

Новичока е слаба отрова. Много по силна и опасна от нея е "Русофилчока", с който преди 140 години е заразено част от българското общество. То е превърнало част от българите в руски зомбита, за които Русия и руските интереси са най-святото нещо на света!

111

Анонимен

преди 4 години

Вече научихме и нова дума ,освен "фейк нюз" и тя е - "информационна патица"

110

Анонимен

преди 4 години

Украйна е руска,украинците са руснаци,върнете Украйна на Русия!

109

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 106Мда прав си за прякора, може и Франклинщайн да му викат, ама без гореописаните хора няма как да станеш хазартен, нарко, или всякакъв БОС, дори и да го наречеш честен бизнесмен. Проблемът е, че българите сами се делят на русофоли-русофоби и там каквито и да са според власта, просто няма вече Българи Патриоти, да милеят и притесняват за България!!!

108

Анонимен

преди 4 години

Хахаха,голям майтап,да не мислите,че ние повярвахме,че рускито посолство е замесено,това си е измишльотина на Гешевите.

107

Тодар Правешки

преди 4 години

Естествено, че не са! Русия някога да си е признавала нещо? 50 години отричаха за тайните споразумения между Рибентроп и ***. 50 години отричаха за Катин и избиването на 20 000 полски офицери.Отричаше за Чернобил и твърдеше, че няма радиация. Даже Президент Хаяско отричаше, че не е пращал вежливите зелени човечета в Крим, пък после им връчи ордени и си призна, че е излъгал. Сега отрича за Божков. Еми аз лично им вярвам, няма да лъжат я!

106

Анонимен

преди 4 години

Плана беше друг. Плана беше ДС да ограбят България и да станат капиталисти, настоящите т.н. олигарси. Куфарчетата на Луканов. Истинска промяна се прави с лустрация и ликвидация на номенклатурата. Както е казал другаря ви Ленин, при революция първото нещо което се прави е да се овладее репресивния апарат. Нещо което умищлено не се направи при т.н. промени. Репресивния апарат още е на власт. Организираната престъпност, Черепи, Барети и темподобни са резултат от маскарада.

105

стар пожарникар

преди 4 години

Пак другите лъжат! р00сия никога!

104

Solar Power

преди 4 години

До 96: Само не разбрах защо си мислиш,че който не е за ГЕРБ е бесепар или друг подобен тип ? Това само плиткоумен може да го измисли ! НЕ одобрявам ГЕРБ тотално и най-вече заради глупавата икономика която води ! Вместо +8% на година правим по +2% и то във времена на подем ! И като не вярвам на Амон Ра не означава,че вярвам на Симеонов,Сидеров и компания или на ДПС , БСП, БКП...... избий си го от главата.