163

Chanquete

преди 4 години

До До 168:) Всъщност, не са 60%, а са 73-75% за да съм по-точен. А според малоумната ти логика, населението на България е 15 млн. души. Нещо ми се струва, че ти липсва елементарната гимназиална математика. И относно кой къде ще ходи, пътува, живее и т.н. е негово право на личен избор, света е свободен, не става въпрос кой какво обича. Не става и въпрос за русофили, защото това да нямаш нищо против Русия и руснаците, не те прави русофил. Тук става въпрос за нормални хора и пещерни русофоби.

162

До 168

преди 4 години

И на тия 60% внуците им са в Европа и САЩ. Такива сте българските русофили. Обичате Русия и доларите.

161

Европеец

преди 4 години

Руснаците говорят за компетентност. Ще умра от смях. Държавата с най-много подземни богатства произважда колкото една Холандия, дето няма никакви ресурси. И тия говорят за некомпетентност. Да не споменавав провалите на прехвалените им специални служби, че станаха за смях на целия свят.

160

Гражданин

преди 4 години

То пък ако сте поискали щяхте да си признаете.

159

До172

преди 4 години

Шепа, шепа 60,70 процента по последни данни, виж в нета:))

158

Анонимен

преди 4 години

Русия е опора на световната престъпност.

157

Калинки

преди 4 години

Разбирам ентусиазма с който коментирате изявлението на Глпака Симеонов. Сега Темата Ердоган е закрита май и нямате други опорни точици.

156

Хе,хе!

преди 4 години

Чре кой *** ви вярва бе, миризливи болшевики ? Всички знаем , че си пазите агентите ! А и доста милиарди има Божков по островите - досега си е платил където трябва и Гешев може само да ближе сладолед докато го отстранят от поста ! А ще го отстранят скоро - руснаците вече са го взели на мушка. Няма спасение - обречени сме на руско владичество от милиони български пре.датели !

155

Анонимен

преди 4 години

Освен шепата заблудени русофили никой друг не вярва ня Русия.

154

До 156

преди 4 години

Колко са патриотите ще се види на 3-ти Март по пътя за Шипка. Българският и Самарският флаг рамо до рамо.

153

Weiss

преди 4 години

"...Только больное воображение зампреда Народного собрания Симеонова, помноженное на низкий уровень его компетенции, могло включить в повестку дня столь уважаемых людей вопрос о болгарском предпринимателе.....Когато на такова ниво наричат зам. председател на НС некомпетентен и с болно въображение, щеше да е дипломатически скандал, ако не беше вярно :-)

152

Анонимен

преди 4 години

Руското разузнаване: Не сме искали освобождаването на БожковИскахме само неговото репатриране в Русия за да го накажем най-строго по путински.

151

Ниско равнище

преди 4 години

На Компетентност. И там го разбраха

150

?

преди 4 години

Защо никой не ви вярва ве чибурашки !?

149

Патриот

преди 4 години

Поредния епичен провал на американската пропаганда и лъжа!Колкото повече лъжат и бълват партенки към Русия толкова повече русофили и американофоби ще ставаме напук на краварската хибридна война!Серията с лъжи обвързани с Риусия не могат да бъдат приети насериозно отдавна ,никой нормален не е вярвал на тях още от самото начало!ФАЩ и НАТО вън ведно с предателите!

148

ШибиРиби

преди 4 години

Демек кучета го яли Божков с мижавите му два три милиарда, ако могат руснаците да го използват против бг може и да се впрегнат иначе черепа сам да се спасява

147

Анонимен

преди 4 години

Някак по-руски и по-истински щеше да е,да ни се озъбят с изявление на Захарова! Това "Не сме искали освобождаване..." звучи повече като оправдание и недоизказаност,отколкото категорично отричане!?

146

Chanquete

преди 4 години

До БГ Патриот:) Ти си патриот точно толкова, колко са патриоти Хаджи Каракачан и Геле Джамбазина. Нашенските пещерняци (РусоФобите) ежедневно демонстрират, че мразят Русия по-силно, отколкото милеят за България. Тази омраза ги дрогира дотам, че отричат дори оцеляването на страната си от ураганите на историята, стоварили се върху нашите земи. Превръщат се не просто във вандали, а направо в българомразци. Русофобът е конструктор на митологеми, който, след като ги е създал, остава да живее в тях.

145

Насрашкин

преди 4 години

Типично по руски, най-напред се осират обилно, а след това убеждават околните че мирише на рози.

144

БГ Патриот

преди 4 години

Междудържавните отношения между нас и Руската Федерация могат да започнат да се нормализират единствено след като получим официално извинение за вероломното нападение и окупация на България през 1944 от Червената армия.