27

Даскал-педофил

преди 4 години

Да има ама след 6 клас!Всяко момиче да показва пред всичките колко са му пораснали цик ите...а момчетата колко косъма имат на пиш утре!

26

анонимен

преди 4 години

ДА, трябва да има и нагледно обучение и практика

25

Аз съм

преди 4 години

Пълни Глупости!Дори да има сексуално образование, то трябва да се преподава след 8-ми клас, въпреки че аз го намирам за излишно.Те не че децата покрай интернет и телефоните, не знаят за какво става въпрос.

24

Анонимен

преди 4 години

Толкова беле! Децата ми пропускат училище - самостоятелна форма и това е. Точно ше се опазят от наркотиците, чалгата и срещата с *** селянчета от рано.

23

Анонимен

преди 4 години

Ами Александър Попов - редактора на сайта не беше сексуално образован и стана хомосексуалист, така, че за изтребването на нацията не е нужно сексуално образование. Това са излишни разходи. Нужно е като Александър Попов - главният редактор на този сайт, да се молиш на Copоc, да те спаси от жените. Тогава и от варненската групировка ***, които също се знае, че са резби, ще те харесът за главен редактор.

22

Анонимен

преди 4 години

Изгонете НПО от българското образование.Не може разни анонимници да експериментира с детската психика. Интересуват ги парите,а не децата.Не е случайно,че в повечето случаи МОН отказва да посочи с кои точно НПО -та работи,а финансирането им е табу.

21

Анонимен

преди 4 години

Опитвате се да изгоните от България хората, които имат деца ли? Как очаквате тук да се раждат деца, когато хората виждат, че държавата по всякакъв начин се опитва да им пречи в отглеждането им?Защо се обслужват чужди частни интерси? Къде е държавата?!?

20

Анонимен

преди 4 години

Да ими имам проблемите.........децата не могат да четат и пишат, излизат от училище и неграмотни и не знаят най-елементарно столиците на съседните държави, ТЕ СЕ ЗАГРИЖИЛИ ЗА "сексуалното" им възпитание!!! ИМАТЕ ЛИ АКЪЛ????

19

Тони

преди 4 години

Няма нужда, нашите дечица се самообразоват с екс хамстера още от 8 годишни , а на 10 започват и с практиката !!!

18

Анонимен

преди 4 години

НПО-тата нямат място в училищата! И в момента в гимназиите се учи анатомия в часовете по биология. Обяснява се за ХИВ, СПИН, ППБ, раздават се листовки и кондоми. Повтарям, няма нужда от НПО-та!

17

Анонимен

преди 4 години

После защо караме на обучение вкъщи ...

16

иван

преди 4 години

Като не им даваше никой пари някак си минавахме и без сексуално образование. Сега една камара НПО са получили пари да правят от децата *** и затуй е целия този вой и крясък - ония подчовeци исакат на всяка цена да усвоят парите, плащат и на "медии", политици, директори, учители, доктори, психолози . Родителите се демонизират, накратко някаква си там платена *** иска да се добере до децата - това е истината, никой не е загрижен за тях, колкото и да *** обратното

15

Анонимен

преди 4 години

Добре е в по-напред ала възраст да има и по-задълбоченоизучаяане. Говоря на 16-17 годишни.Ще е супер ако се обеднява и добри практики, говори се за оргазъм и прочие ... че Иначе мноо дървета има ...

14

MaйMyнaтa

преди 4 години

Тва е сериозен спорт и си требва и талант. Само с учене не става, практика и тренировки само. Па които оцелеят ще ги бъде, значи.

13

Анонимен

преди 4 години

Трябва ли да има сексуално образование - да! А граматика трябва ли ни?

12

ан

преди 4 години

в осми клас се изучава анатомия и там специалисти учители си преподават материала много добреприсъствала съм на такъв урок и много добре се получипо рано не е хубаво ,защото предизвикваме интереса им ,а нямат още зрялост да ги разберат нещата и се изопачаватстига с тези намеси на нпо-та в образованието и нека не се съди по това ,че едно две деца са се развили по ранодаже нагледно да им показваш пак ще има грешки и пак ще има престъпност

11

Анонимен

преди 4 години

Колкото по-късно детето се осъзнае сексуално, толкова по-нормално ще порасне. Защо си мислите, че има ограничение за кадрите със секс и насилие. То му се играе с колички още , те за *** и минджи ще му обясняват. Нали всичко му остава дълбоко в подсъзнанието и винаги ще изплува впоследствие.

10

Анонимен

преди 4 години

Начало на урока.- Мили деца, нали всички сте гледали "филми за възрастни" по ТВ и ИН ?!?- Да госпожо !!!- Ами същото е и с цветчетата, пчеличките и птичките....!Край на урока.

9

Анонимен

преди 4 години

Срамно е наистина децата да не знаят какво е вулва и какво п тка. Първото е женски полов орган, а второто широко разпространен мъжки характер. Като за второто няма нужда от снимки и брошури, а да показват директора.

8

Труженичка експерт

преди 4 години

От кога чакаме да въведат сексуално образувание в училиштата. Ние с колешките сме експерти и момим да припудавъми във секс часовете на учениците. На мънинките можим да им пуказвъме как да си праят ***, на големите секакъв секс ша им пукажим. Също и как да се пазят за бебета. А *** то пък боли, за тва ши ги научим как да се подмазват отзади да не го боли. И хигиената много е важна. Най-лековита е водата на Централня баня. След секс ходим да се подмием с колешките там и устатъ исплаквами.