47

Анонимен

преди 4 години

Децата в България не живеят в интернати или в затворени общности.Накъдето и да погледнат, каквато медия и да ползват, навсякъде порнография, грубост, отрита реклама на секс. Училището може да въздейства твърде ограничено. Информираност в младежка възраст абсолютно не значи правилно поведение. Дали медиците имат правилното здравословно поведение????

46

Като чета

преди 4 години

Коментарите виждам,че доста хора говорят за секс при 11-14 годишни.Това е педофилия,като имате данни,дайте ги на компетентните органи.Иначе прикривате едно гнусно престъпление.Наскоро имаше статия,че във Велико Търново е заловен и екстрадиран американски педофил.В Америка го чакала 30 г.присъда.Знсчи там може,а тук само философствате .

45

Анонимен

преди 4 години

Тез НПО-та са полудели вече. За пари всичко правят. Ако могат да докопат някоя евро сумичка, даже с метла в ануса ще ходят, важното е да се кешира.

44

Аз съм

преди 4 години

До мъжАми тя щом е на 14 значи е бият хормоните, то зависи от тебе да прецениш, какво държание има.Колкото до момчетата (момичетата също го правят), както и мъжете е съвсем нормално, жалко че нямат сексуално образование за да разберат че е в реда на нещата.

43

селянин

преди 4 години

навремето се учеше такафани си кака да те отрака ама не питате

42

селянин

преди 4 години

те сичко друго изучиха само сексо останав 4-5 клас огромен процент от децата не могат да четат ама ке ги учиме как да си вирят дренката

41

мъж

преди 4 години

До Аз съмСлучи ми се да ми се сваля съученичка на дъщеря ми на 14 г. А, аз съм невзрачен над 40 мъж с бирено коремче и прошарени коси. Казвам и да си намери връстник. А тя - Мани ги тия само лъскат пред екрана, на мен мъж ми трябва. Направо шах с пешката и мат ! Според мен масовия достъп до такива филми е проблема. Момчетата само лъскат и с живи момичета не се занимават..

40

Анонимен

преди 4 години

Абе..то ако питаш някои съфорумци..в училищата трябва да преподават само крайни православни славянски ценности.Колко сме били велики преди 10века, България на 3 морета...и да ги учат децата, че от българите по велики и знаещи няма. И че без Русия няма България.А за сексуалността...тоо...за това изобщо не трябва да се говори...има си нет..батковците каките да ги образоват.

39

Аз съм

преди 4 години

До мъжВ Индия и Бангладеш нямат сексуално образование и се развъждат като зайци.В България и без такова измислено образование, се топим всеки ден.Нашия манталитет е друг, не е да направиш дете и после да го оставяш да се оправя само в българската действителност...

38

Sata NATO

преди 4 години

освен *** децата да станат и без полови ценности. Аз преподавам на деца в строителен техникум----За първи път чувам за "полови ценности". В строителния техникум как сте с половите ценности?

37

аааа

преди 4 години

До 38Твоя коментар описва реално ситуацията и е абсолютно коректен според мен. Браво

36

Анонимен

преди 4 години

Помня,че в учебника по биология още в 5-и клас учехме за половата система.И учителката ни обясни,че ако не искаме да забременее жената се прави секс с презерватив.Учехме мъжка и женска полови системи,как се забременява и така нататък.Интересно какво повече от това може да се каже за секса? Освен да им преподават пози.

35

Sata NATO

преди 4 години

Сексуалното възпитание, а не образорание, трябва да бъде отговорност на семейството, а не на училището. Училището дава научни знания, семейството формира мироглед и поведение. И семейството трябва да си носи отговорността ако възпита проблемен за обществото човек. Държавата ако почне да се меси във възпитанието, значи неясно какви хора, с неясно какви помисли и умения, волно или неволно да провалят децата.

34

Анонимен

преди 4 години

Какво сексуално бразование бе.... Българските момичета на 14 години са вече "отворени", на техния сленг...

33

Advokata

преди 4 години

Член 155Б от наказателния кодекс на РБ гласи следното:"Който склонява лице, ненавършило 14-годишна възраст, да участва или да наблюдава действителни, виртуални или симулирани полови сношения между лица от еднакъв или различен пол или похотливо показване на човешки полови органи, содомия, мастурбация, сексуален садизъм или мазохизъм, се наказва с лишаване от свобода до пет години."Реално погледнато имаме престъпление по Наказателния Кодекс, та защо не са закопчани деректор и учители?

32

Анонимен

преди 4 години

След като разрушиха нормалното образование решиха да правят сексуално, че да може освен *** децата да станат и без полови ценности. Аз преподавам на деца в строителен техникум. Трябва да ви кажа, че в 9-10 клас деца не могат да пишат правилно, не могат да смятат елементарни неща. Още от 4ти клас ги изтърват и вече в 7-8 те са интелектуални инвалиди. Дори и да искат не могат да учат, защото нямат основа. Преди плашихме. Вече е факт - България е бананова държава

31

Георги

преди 4 години

Едно време нямаше сексуално образование.. гола жена можеше да се види само във вестник "чук чук", но не ги продаваха на деца. Сега децата са много образовани, много си знаят правата, имат достъп до всичко и за това се побъркаха. На 10 години ги пращат на психолози. Преди като не ти е наред психиката тате или *** забършат няколко шамара, поревеш половин час и ставаш нов човек. Света вместо по-добър става по-лош..

30

Анонимен

преди 4 години

Ми хубууу...*** кой кого ще учи? Че те "момите" по спирките псуват кат каруцари...бетер момчетата.

29

мъж

преди 4 години

Ако в ИН ти се сваля някоя мацка, която изглежда на 30, но твърди, че е на 19, значи е на 13 ! И почвай да бегаш бате...Вие в кой свят живеете ? Да не сме 19-ти век ! То едно хлапе, като почне да го "сърби" само си намира начин да разбере каквото го интересува. Вие знаете ли, че ако едно 13 годишно момиче е девствено съученичките му се подиграват, че не става...На 15 г. са навъртели повече бройки от "преподавателката" ..

28

ivailo

преди 4 години

Не ,не трябва да има сексуално "образование"(развращаване) в училище .