67

Анонимен

преди 4 години

Само с теория не става. Трябва да въведат и часове по практика.

66

А НЕ

преди 4 години

Абе вие луди ли сте? Те децата след теорията ще искат още повече да го видят и на практика. Тия дето раждат на 12 години изобщо не са стъпвали в училище. Те знаят само една дума ,,Со*Циал*ни''.

65

Миткалото

преди 4 години

За момичетата -женски работи може и от 4 клас,но сексуално запознаване от 6-ти клас заедно за момчета и момичета.Много ни дойде вече -в името на народа,за правата на хората, права на различните от нас и домашното насилие над жените всичко води до убиване морала и разпад на семействата.Право на лично пространство,личен живот и т.н. жените яхнали това им внушение на лична свобода не усещат как изведнъж стават инициатори за това което ни се налага и внедрява.Сексуалн образ от 4 клас ще следва

64

Брюкселску Комсомолу

преди 4 години

ПолитБюро на ЭС е дал ясно нареждане - Брюкселски П3д0фил за всяко европейски дете!

63

до 65

преди 4 години

Историята на човечеството опровергава това твърдение.

62

до 64

преди 4 години

"Какво правим?"Празнуваме решаването на националния проблем с демогравския срив! Ако образователната система работеше научно, то детето би забелязало интелектуалния дефицит на родителите си. Но в случая искат да ги учат на секс но не и на наука. После защо децата са неграмотни и прости.

61

до 5444...

преди 4 години

Възпитанието, социалното и сексуалното образование са работа на родителите и семейството!-------------------"Войните се печелят, не от генералите, а от учителя и селския свещеник" - Отто фон Бисмарк.Туй, що се касае за възпитанието и нвравствено духовната ценостна система на обществото.Мъ кой е Бисмарк в сравнение с тебе, ве, нъл тъй!-))))))

60

Анонимен

преди 4 години

Според кой трябвя да има сексуално образование!? Някакви НПО кърлежи и медии на хранилка? Ще дойде време когато на хората ще им писне и всичките тези социопати ще се крият като мишки.

59

до 5444156321

преди 4 години

И ако майката може да брои до 10, има завършен 3-ти клас с първо дете на 12 години и 5-то подред? Какво правим? Тя как ще си учи детето? Нагледно ли ще показва?

58

Анонимен

преди 4 години

Сороси,какво сте се хванали за този секс?! Хората освен за секса друго не трябва ли да знаят в този живот?

57

5444156321

преди 4 години

Научното образование е работа на държавата. Възпитанието, социалното и сексуалното образование са работа на родителите и семейството!

56

до анонимен

преди 4 години

Не,не трябвада има сексуално възпитание.------------Ми щом казваш...То, после излизъ, чи на 14 - 15 годинки децатъ знаят за секса повичи от "мама и тати", и го практикуват кът "разгонени зайци", мъ карай да върви.Дъ съ живи и здрави Големите Батковци и Каки, и Добрите Чичковци от Улицата, че съ грижат за Възпитанието на децата у Бг-ту.

55

Анонимен

преди 4 години

През соца си имаше в учебниците много добре обяснено кое какво е. Май се учеше в 6ти клас. Т.е. преди пубертета. Нормална анатомия. Е, имаше известно хихикане в клас (доколкото помня). И образователната система си работеше. А сега няма стандарт на учебниците и всеки драска срещу съответната сума на МОН каквото си иска. После го нарича учебник. Но времената бяха други, а сега всяко хлапе с таблет може да налази ония сайтове и да гледа такива неща, че после може ги пробва. Някой ще вземе едни пари

54

anonim

преди 4 години

В училище нямат място НПО шарлатани. Има си държавно образование. Който иска частно. МОН да си регламентира програмките и да спре НПО търговците.

53

Анонимен

преди 4 години

Не,не трябвада има сексуално възпитание. Училището трябва да учи децата на правопис, на езици,на математика,история,литература,да ги учи да мислят логично и самостоятелно. Това са най-важните неща,които трябват на децата,за да си намерят професия в живота,с които да издържат себе си,и семействата си. Секса не е най-важното в живота,и си има време за него,и това време определно не е на 8-9-12 години. Кой ви научи вас за секса? В училище ли?!

52

СБР

преди 4 години

По време на практиката ми ми повериха 3 клас ученици. В междучасията почти винаги бяха при мен (също бях седнала до едно от децата, докато друг колега преподаваше). Единствената тема, за която ми говореха, беше за секс. Знаеха всички думи - лезбийки, гейове, полови органи, списания 18+, ***, как им се обаждали чичковци, които искали да ги целуват по цели нощи и да спят с тях. Страшно е положението! Мъчно ми е за тях, защото това не е нормално...

51

НЕ

преди 4 години

Трябва да има СЕМЕЙНО ВОЗПИТАНИЕ! От там тръгва всичко! ЛИПСАТА НА ВЪЗПИТАНИЕ! Защото и НАЙ-ОБРАЗОВАНИЯ човек, без нравствено възпитание деградира.Категорично НЕ на думата сексуално образование. Щото ще се премине и към другата крачка - сексуално ОБУЧЕНИЕ.

50

Анонимен

преди 4 години

Писал съм и преди!Половото съзряване при децата настъпва на 13-14 годишна възраст!Половата информираност в училище може да започне да се преподава в 7 клас, НО изключително от високо квалифицирани сексолози под строгия контрол на държавата (Министерството на Образованието), а не от НПО-та без необходимия опит и квалификация на работа с деца на 13-14 годишна възраст, с неясно финансиране и съмнителни цели!

49

родител

преди 4 години

Секса е нещо крайно лично и интимно. Не е мястото в училище да се коментира това. Трябва да става в семейството. Не, че по принцип децата се самообразоват, като почнат да се се чувстват привлечени от другия пол.В училище обаче трябва да се въведе гражданско образование от най-ранна възраст.Масово, завършили гимназия нямат елементарна представа от държавно устройство, държава ,община органи на властта съдебна система. Нямат представа от своите права и задължения като граждани.

48

един

преди 4 години

"Трябва да има държавна политика, не пряка демокрация." Шибaна социалистическа опорка.