87

Стамат

преди 4 години

Трябва ли да има сексуално образование - НЕ!!!

86

Щирлиц

преди 4 години

А практика по въпроса няма ли да спретнете,та да не е половинчато обучението?

85

Додо

преди 4 години

Джордж Шорош ще умре един ден, колкото и да си вярва, че колаборацията му със Сатаната ще му осигури безсмъртие! И тогава ще застане пред Него и ще плаща за деянията си! Гарантирано.

84

муспи

преди 4 години

Като говорим за деца, трябва да правим разлика между българчета и ромчета. Не е тайна че ромчетата съзряват на 8 години и веднага почват да правят деца. После майчинските стават главното им Пособие, - не може ромския народ да се остави на едно джилязо и тел, най после това е най големия етнос в България. Не е толерантно също така ромчетата да нямат коли и да ходят пеша на училище като смотани българи. На борба другари за ромските права - плътта напира, а пазаря беден!

83

Миткалото

преди 4 години

Шест год ни внучка ме попита ,,дядо защо мама и баба говорят лошо за баба -нали тя ни дава сладки и ягоди"тогава беше на 2 години-след това е нямала никакъв контакт с тази баба. Майките и близките на деца на тази две год възраст,махайте памперсите,не чакайте в детската градина,пишкане сред природата,по голяма нужда-тоалетната чиния.Лятото преди да тръгне детето ви на училище трябва да го научите биолог нужди да ги прави над клекало.В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ БЪДАТ ОПИКАНИ,*** И ОБУВ ИСЦАПАНИ С ГУНО

82

Миткалото

преди 4 години

За тези читатели които не са разбра ли ,че аз добавям пример от реалният живот и случките които са се случили с мен.Умишлено пиша по някога стари забравени думи ,за да се разбере ,че в териториите на България се е говорело един и същ език -като изключим тези,бе,жа,же,ке,че,ше и други.Винаги великите сили,католич църкв са финансирали промени на езика разделяй и владей. Бай Борис от Русе,казваше на бай Георги от Марикостино как са ходили от къща на къща да ги записват като македонци а не БЪЛГАРИ

81

Гамен

преди 4 години

Попов. Колко ти платиха неприятелите на България да промотираш тези уродливости ? Доста нахалство се генерира напоследък с тия опити да се опорочи психиката на децата от малки. Вече всички сили хвърлят за да отнемат изконните и сакрални връзки на родител - деца. Това може да бъде само погубно за една държава, където ясно контрастира как след всяко нововъведение в образованието и културата, българския ум върви надолу. Всеки предател заслужава само едно- да си знаят.

80

Анонимен

преди 4 години

освен теория трябва да се наблегне и на практиката а накрая зрелостен изпит.

79

оффф

преди 4 години

Те братята роми ве ходят на училище и раждат на по 13 години и държавата не смее нищо да им каже... тръгнали на другите деца секс да преподават, щото явно изостават. Дъно!

78

селянка

преди 4 години

Но защо от детската градина трябва да им натрисаме на дечицата вaгини и членове бе хора? Не е ли така малко попрекалено, бе другари и господа евроатлантици? Не е ли малко раничко на деца, които ходят още с памперс да им се обяснява вече за полов акт? Направо се оливате!

77

Миткалото

преди 4 години

момчетата.Някога бях на лагер на ,,Дружба"при малките.До нас беше с плат заграден евин плаж,големите срязваха плата под ъгъл 90 градуса и зяпаха.Малките като мен ги викаха мадамите от вътре на евиния плаж да гребнат вода и дадат.Като даваш кофата и зяпаш вътре (как виждаш?не вдигам кофата достатъчно и те натискат платното).В 7 клас забелязваш хубавите а в 8 клас просто си ги набелязваш до първи клас имаш тези чувства.В тези години аз забелязах някой момче с лаф божи и как нежно действа с ръце.

76

Chanquete

преди 4 години

До Бай ПешоСредният брой на абортите в страната на лица под 18 години е около 0.5% от общия брой (250-350 аборта). Това ли е "голямата бройка" за която споменаваш, при лица под 18 години (малко над 1 млн. от женски пол) !? И теб ще те попитам, някой "образовал" ли те е сексуално в училище ? Някой "образовал" ли е сексуално в учлище ***, баща ти, баба ти и дядо ти ? Не хората са ***, а ти си морално и ценностно осакатен. Дори си позволяваш да се изказваш така, все едно си "единица мярка".

75

Бай Пешо

преди 4 години

На теория съм съгласен, че темата е нещо, което трябва да се говори в семейството, родителите да предадат опит и възгледи. И да са спокойни, че децата не са облъчвани с глупости. На практика какво се получава - само четейки коментарите и колко са спрели половината хора, да не кажа *** ... Едно нещо пропуска тази статия и това е невероятната бройка на абортите сред тийнейджърите. Потърсете и ще разберете, че явно не е достатъчно да се разчита само на семейството.

74

Миткалото

преди 4 години

какво от това,че баща ми е бил герой -когато другите бащи носеха децата на рамената си аз страдах,мечтаех за мой то си детство. Преди години ,една майка на виша длъжност -всичко си имат децата ,в хладилника сандвичи,курсове и т.н.На първите митинги на СДС ни убеждаваха как майките ще гледат децата си и ще ги възпитават.Сега в новото време, вече те работят почти без почивка ,много часове и едва успяват да си заведат децата на градина или училище.Скритите неща в момичетата привличат -след

73

От 75

преди 4 години

Статията, която имам предвид, е публикувана в този сайт на 17 февруари, качена е в 21.35 ч. Жената, която говори за собствените си наблюдения върху началния етап на сексуалното образование в Англия през 1992 г. се казва Лина Хотнишка.Материалът е доста обемист, вероятно се равнява на няколко стандартни страници(30 реда, по 60 знака на ред), преценявам на прима виста. Затова много хора май не го прочетоха, но си струва човек да отдели време, да прочете и да разбере какви са били последиците.

72

Chanquete

преди 4 години

Навремето да не ви е "образовал" някой сексуално, нещастници ? Ще образова някой детето ми сексуално в училище, по неговия мироглед, но ще драсна клечката на някое гнусно НПО. Щото срещу такъв терор, трябва да се действа със стократно по-страшен ответен терор. Толерантността и мълчанието в един зверилник са равнозначни на смърт.

71

Имаше хубава статия

преди 4 години

от жена, която е била сред първите деца, подложени на този експеримент.Нейните изводи са, че резултатите са негативни, било "ограбено детството" на подрастващите, притеснени от преподавания материал.Значи, просто не е намерена най-добрата форма, а освен това им е било и малко рано на 11-12-годишните за такова обучение. Това, че в наше време чуват и виждат какво ли не, не означава, че са вече готови за сексуални контакти и че трябва само да научат теорията и някои технически похвати.

70

Миткалото

преди 4 години

- направи децата ,по точно момчетата -ще им убие интереса към момичетата а може би това е целта ,просто ще станат едни момиченца защото са видели ,запознали и вече няма да имат интерес към тях.Както се казва не искате ли да видите нещо? ново! ааа ние вече сме го виждали.И всичко сега се дължи на тези хора, които като деца не са получили внимание от майките и бащите си а само заповеди и направили,свършили това.Просто те са нямали детски живот,свобода и игри.Както отговори една госпож -следва

69

venix

преди 4 години

Щом допускаш "държавата" в гащите си, не очаквай нищо добро! След 50 години човекът няма да има никакви права, а само задължения!

68

Аз

преди 4 години

Целта е татален морален разпад и разгул още от деца. Освен тоав е психически тормоз. До сега човечеството как се възпроизведаше векове наред без сексуално образование. Оставете малките деца на мира.За всяко нещо си има време.