101

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

До рсенец Другара Путин пак ше ги пубеди! бади сигорн1

100

Анонимен

преди 4 години

В русия няма да го построят със сигурност Коли от леки жени и алкаши не се правят

99

Пенчо

преди 4 години

Яко и кво изнасяме .... мръсен въздух ли. Турция е единсвената държава където нищо не можеш да изнесеш

98

Русенец

преди 4 години

Ех, тия победени във войната! Всички им се молят за помощ!

97

gogi

преди 4 години

A BE TOYA SKAPAN IMAMIN DOVCHERA OBIJDASE GERMANIA CHE BILI NATSISTI,FASISTI I TEM PODOBNI A SEGA ISKA INVESTSIYI.TO AMUDJITE OSEN FESOVE, IBRITSI I BROYENITSI KVO PROIZVEJDAT AKO GI NEMA EVROPEYSKITE I AMERIKANSKITE IVSETITSIYI SA NAPILNO UMRELI OT GLAD.

96

Анонимен

преди 4 години

Работил съм с Турци и мога да кажа че имат и добри и калпави кадри Добрите рядко се задържат в Турция Тук също не е по различно ...Любопитното е друго доста Турски компаний който правиха частите за Ф35 местят производството им в БГ заобикаляйки санкций и политически врътки...Турция е сериозна икономика и ни е Третия търговски партньор при това за там изнасяме повече отколкото внасяме Нещата са интересни и далеч не прости като хибридно тъ,,пи ***

95

V

преди 4 години

Фолксваген ще загубят в Турция ;) Те имат много слаб мениджмънт .Греманците се подлъгаха от тяхния пряк конкурент тойота. Но тойота имат азиатски мениджмънт ,а не германски.С фолксваген ше стане същото което стана с опел.Ще фалират и затворят ;) Германците не разбират колко голяма е разликата между комунизма и капетализма . Кои работят сега в подизпълнителите където се прави колата ? Украинци ,българи чехи словаци виетнамци .Само държави в които е имало комунизъм.Ако не инвестират в Русия са аут

94

Анонимен

преди 4 години

А турците защо коментират празния лист?Нещо гузно и несигурно прозира в "победителя"!

93

До 89

преди 4 години

Голям гювеч си набъркал. Какви са заслугите на Ердоган че немската образователна система е създала читави кадри? И каква е връзката на тия кадри с новия завод? Ще се юрнат към Турция и ще си оставят добре платената работа в Германия? Ти на коя планета живееш?

92

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

91

Наблюдател

преди 4 години

А нестабилната турска валута какъв лист е? Доста празен. Кой може да калкулира разходи като не знае утре до кое ново дъно е паднала валутата им.

90

Майебах

преди 4 години

А пък централата не БМВ (Байрам Мотор Вехикъл) е в Мюмюнхен!

89

Анонимен

преди 4 години

Мю,мюм инжинера ...

88

Анонимен

преди 4 години

Празен лист може да значи и Много и нищо .... от Напиши си сам ословията цената до не предлагаме нищо...Ясно е само Едно ако турската оферта си струваше завода от давна щеше да е построен но го няма Пазарлъка продължава ...

87

Анонимен

преди 4 години

кой би си купил кола произвеждана от некадърни връзкари рушветчии, даже и да са в ЕС? аз не бих, никога.

86

Анонимен

преди 4 години

Очакваме турския самолет 5то поколение,за да си купим и ние.Сигурно ще са евтини както всички турски ментета.Ердогановците са се взели много на сериозно.Жалко,че не могат да се погледнат от страни.Йок завод за ЕРдоган.

85

Анонимен

преди 4 години

*** се хвали с близки пазари.И ние можем да се хвалим с близост до турския пазар.Клоуни.Всичкото хасан се е навлажнило в очакване.Могат да дигат гащите,няма да има завод в Турция.Турските стоки са некачествени и ФВ няма да си рискува реномето. Това не са шалвари и локум,това са автомобили с история.Може да направят някоя фабрика да мотат кабели,щото за друго и не стават.

84

Анонимен

преди 4 години

Пак обморисали русофили (данс):)

83

Слав Караславов

преди 4 години

До 56На поточ. линии работят завършили най-малко (задължително) 10/11 клас +съответна специалност по дуалната система. Виждаш ли ги някъде? Турската образователна система не я познавам, но в германските автомобилни заводи работят стотици, да стотици млади турци, с горната квалификация. Голям резерв за Ердоган! А инженерите? Аз питах кой е работил в този бранш! Няма производство без инженери. Китайски работници направиха болница за 10 дена! Но партията мобилизира най-способните инж. и архи.

82

Анонимен

преди 4 години

Турците винаги сме ги били и пак ще ги бием. Да живее майка България!-----Кога?