63

имало е и ще има

преди 4 години

До АЙДЕ МОЛЯ ВИ СЕ!- давност за престъпниците на БКП!

62

Анонимен

преди 4 години

До ГЕШЕВ-радост!Да не се мисли за Никола Гешев-директора на полицията дето унищожи цялот ЦК-БКП

61

Анонимен

преди 4 години

А кога ще отидат на съд Л.Павлова,Вл.Горанов ,Б.Борисов и цялата крадлива шайка от калинки,заради които сте толкова бедни?

60

АЙДЕ МОЛЯ ВИ СЕ!

преди 4 години

Чакахте 30 години, за да се прикрият следите! Сега ще трупате ПР точкиМерзавци!БКПейци! Национални предатели!Родителите ви до един са се клели във вечна вярност и служба на чуждо знаме! Не сте забравили и вие на кого трябва да служите, за да можете да обирате парите на хората на тази за вас просто "територия"! Няма Българи по самосъзнание в "Народното Събрание"В него няма нищо народно! То е болшевишко!

59

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВ Швеция ли е много добре?Където полицаите се страхуват да влязят в кварталите и където развращават децата и обществото им,където вече мислят за канибализъм?А Дания затвориха границата си с Швеция ,заради банди.А Люксембург е събрал всички банки,затова е добре.

58

Анонимен

преди 4 години

Неграмотници клети...Ако такава поправка мине, тя ще важи за сделки след приемането и. Старите не могат да ги пипнат, защото основен принцип при наказателното съдопроизводство е, че те съдят по най-благоприятния за теб режим.Така, че развяваме байрака и се опитваме да създадем някакъв имидж ( да поясня - последната думичка означава добро впечатление ).

57

толкова си може

преди 4 години

Тъпоглавеца Гешев не се усети, че с този кьорфишек единствените, които може реално да засегне са неговите началници Пеевски и Домусчиев за приватизациите на Булгартабак и БМФ. От големите сделки само за тях не е изтекла 10 годишната давност. А на него му се искаше Прокопиев.

56

До 65

преди 4 години

Защо им купувате стоките като са ментета?? АЗ КИТАЙСКИ СТОКИ НЕ КУПУВАМ, ДРУГИ МОЖЕ ДА КУПУВАТ ЗАЩОТО СА БЕДНИ.. Къде е държавата?? ДЪРЖАВА НЯМА ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА КОМУНИСТИ И КОМУНИСТИ НИ УПРАВЛЯВАТ, ТЕ НАПРАВИХА НАРОДА БЕДЕН ЗА ДА КУПУВА КИТАЙСКО

55

Жо

преди 4 години

За да отпадне давността за приватизационните сделки и да се приложат закони със задна дата трябва да се направи промяна в Конституцията.Силно се съмнявам това да стане, защото е необходимо за това да гласуват 160 депутати.Иначе казано, това е почти невъзможно в този парламент.

54

Анонимен

преди 4 години

Като са фалшификати и ментета защо им купувате стоките?Защо се внасят фалшификати и ментета?Къде е държавата?

53

Анонимен

преди 4 години

ПървоКитай НЕ са икономическа сила номер 1.Второ,тласъкът им е следствие на диктатура и грубо нарушаване на човешките права ,принуждаващи обшеството да живее бедно за сметка на държавата ,и трето- Китай печелят чрез фалшификати и ментета,което е в грубо нарушение на ЗЗП !

52

От 59

преди 4 години

*** - от истината ли ви заболя.. мога с аргументи и факти да ви смажа защото знам че вие сте грешни и ограничени индивиди, никой не може да обори ИСТИНАТА,, хайде чакам ви да ме оборите.. ама НЕ с минуси

51

Ангел

преди 4 години

Гербаджийте искат да се саморазправят с техните коалиционни партньори от СДС .Ако разследват приватизацеонните сделки трябва да вкарат всички в затвора от времето на Костовото СДС

50

Анонимен

преди 4 години

Единственото по-абсурдно нещо от Атака в парламента са Воля. И двете партии съставени от *** и единствената им задача е да крепят Шайката на Борисов.

49

Пенди

преди 4 години

Не се хабете, бе! Вас Ви няма в другия парламент!

48

До 53

преди 4 години

Да не би да ти е отказал някоя приватизационна сделка?

47

Анонимен

преди 4 години

*** разберете че икономическа сила номер 1 или 2 не означава че народа е добре.. Норвегия Дания Швеция Финландия Люксембург са далеч от първо или 5 то място по икономика в света НО са с най големи заплати на планетата .. СЛУЧАЙНОСТ ???

46

КОЙ

преди 4 години

Какво ще кажат сега клакьорите на Шайката като Близнашки, нали за нищо на света не трябвало да се пипа Конституцията, когато ставаше дума за възможностите за раследване на главния прокурор. Сега какво мислят?

45

Анонимен

преди 4 години

Баламосват ви с невъзможни процедури,а през това време престъпници обират банки,магазини,възрастни хора.Полицаи на високи длъжности обират възрастна пенсионерка,друг техен колега обира казино.Държавата се разпада пред очитъе ни,а вие се хващате на въдицата,като дребни рибки,защото едрите винаги се изплъзват.

44

КYРнела

преди 4 години

УжасТ...